Iliç de feci potansiyel var son maçlarda zorla kabul ettirdi kendini takıma,etrafta şampiyonluk klipleri dönüyor onları izlersin dehşet ara paslar attığını görürsün.Bizim ihtiyacımız 10 numara değil,İliç zaten oldukça kaliteli.Bizim ihtiyacımız frikikde kullabilecek bir sol kanat ve birde ön libero
Bence Bize Yeni Bir Hagi Lazım !
quote:
Orjinalden alıntı: Come0nßaby.®
Bence Bize Yeni Bir Hagi Lazım !
Hem de şiddetle
Ribery tarzı bir oyuncu da olabilir
iliç in yanına ayhanı önlibero oynatsa bence çok güzel olur illa bir transfer olacaksa luccin.
düşünceleriniz çok hoş
Bu arada Hagi nin Galatasaraylıların kalbindeki yerin ne kadar olduğu bu topicte bile kolayca görülebilir.
Sizin yazdıklarınız ve benim yorumlarım ( ve görmek istediklerim)
Juninho (neden olmasın) Veron (Galatasaraya uygun) Riquelme ( hiç fena olmaz hani keşke olsa ;) ) Ronaldinho ( Hagi gibi oda Barçadan sonra Gsarayı tercih etse ne muhteşem olur) Ribery (üzülerek ...) D'alesandro (neden olmasın) Rui costa ( yaşlandı ama whynot) İliç ( tabiki Hep destekliyorum)
quote:
Orjinalden alıntı: -Mctolga-
riquelme
+1
quote:
Orjinalden alıntı: kobedodo
quote:
Orjinalden alıntı: recep41
iliç
+1
+1905
hagi derim
şöyle bu takıma veron, robert, ribery ve aurelio gelse ne güzel olur. ama o zamanda bnları bir arada oynatmak sorun
hagi,nin yeri dolmaz duygusal olarak degil beçeri anlamında ,Ronaldinho adayı versek uça uça gelir bence bogazın ortasında ada düşünsene Ronaldinho duy sesimizi ...
HAGİİİİİİİİ
olmayacağı için JUNİNHO derim
Visualize@ ne yaptın dostum , adayı verdin Ronaldinho'ya
ah HAGİ ah bu gözler daha iyisini görmedi. (belki ronaldinho)
ya bide 10 numara değilde C.ronaldo yu çok beğeniyorum,inşallah birgün galatasaraylı olur
quote:
Orjinalden alıntı: Kajura
Visualize@ ne yaptın dostum , adayı verdin Ronaldinho'ya
hee verdim yeterki gelsin biz gider büyük adayı alırız sorun degil
aslında doğru ha tüm dünya galatasaraylı ronaldinho forması alır, paraya para demeyiz zaten
Ama benim kalbim dayanmaz abi, gelmesin oynasın o barçada
Gravesen ile ilgili haberler de oldukça yoğun şu sıralar
quote:
Orjinalden alıntı: Kajura
Ronaldinho ( Hagi gibi oda Barçadan sonra Gsarayı tercih etse ne muhteşem olur)
arkadasım harbiden super bişi oLur asLında cok manyaq oLur ALLAH büyük
egzersayz@ aklın yolu bir kardeşim
Birgün gerçekleşir umarım bu hayal...
Bide bu aralar transferde çok sessiz gidiyoruz, fırtına öncesi sessizliktir umarım...
quote:
Orjinalden alıntı: only_uA
D'Alessandro - Wolsburg (Almanya)
Olabilir aslında hem de kadro dışı diye biliyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: Raven Shield
quote:
Orjinalden alıntı: only_uA
D'Alessandro - Wolsburg (Almanya)
Olabilir aslında hem de kadro dışı diye biliyorum.
Evet geçtiğimiz sezonun devre arasında başkanla ettiği kavga yüzünden Porshmut'a kiralandı.Şu an Wolsburg'a geri döndü.Ama hala başkanla araları açık.Gitmeye karar verdi.Mükemmel bir oyuncu.Dünya Kupası'ndan sonra fiyatını arttırıp bi takım seçer büyük ihtimalle.Görmek isterim