Hemen hemen her resminde bi cift meme veya bi cift bacak var la bu arada bunun da gstv de calışcağı konuşuluyor belkide çalışıyordur tam bilmiyom bu gs tv akşamları eski cine 5 modeline falan mı dönecek napıcak anlamıyorum (2000li arkadaşlar bilmez eskiden saat gece 12 den sonra kanalı mozaik yaparlar zorno oynatırlardı) calışanların kaliteleri ortada
93 lüsün ben 90 lıyım ben neden bilmiyorum mozaikten sonra zorno oynatıldığını ?
Sadece Cine 5 te öyleydi.Diğer kanallar normaldi.
ee bende zaten cine 5 modeli dedim her kanal öyle demedim ki bide sana 2000lide demedim başkası okuyup nediyo bu yæææ demesin diye açıklama ekledim neden üstüne alındığınıda anlamadım
Orijinalden alıntı: gopgop
Orijinalden alıntı: Rhaegar Targaryen .
Üstüme alınmadım.Sadece ben neden bilmiyorum dedim.Hani vardı da biz mi kaçırdık baabında
Hazal ya kız fiziğinden iyi piyasa yaptı kendine
quote:
Orijinalden alıntı: NoName.
Güzel de değil.Cidden diyorum bu kızdan daha güzel arkadaşlarım vardır.
Allah yürü ya kulum dedi mi oluyor işte.
quote:
Orijinalden alıntı: Rhaegar Targaryen
quote:
Orijinalden alıntı: NoName.
Güzel de değil.Cidden diyorum bu kızdan daha güzel arkadaşlarım vardır.
Allah yürü ya kulum dedi mi oluyor işte.
Fiziğinden suratına odaklanılmıyor
Ben bile sosyal ortamda rahat rahat küfür edemiyorum , sülaleden veya tanydyklardan biri görür de ayyp olur diye.
Madem küfür ettin , Gstv ye ba?layynca tweetleri kaldyr. Ben olsam komple hesaby kapatyrdym. Demek ki beyin yok.
O kadar rahatsan bedelini böyle ödersin. Sabri yüzünden i?ten kovulan 2. ki?i olacak sanyrym.
Laf yok Nazlı'ya! Hatun hem hemşerim hem de Arda'nın eski manitalardan.
Geyik bir yana tamam hepimiz sövüyoruz ediyoruz ama biz Galatasaray'da çalışmıyoruz. Ben şimdi çalıştığım şirkete sosyal medya da bırak sövmeyi küçük düşürücü birşey söylesem işten çıkarırlar ki geçen yıl 3 kişi kovuldu bu yüzden.
Madem Galatasaray'da çalışıyorsun ulu orta sövmeyeceksin. Madem sövüyorsun çalışmayacaksın bu kadar basit...