evet arkadaşlar hem galatasaray da transfer bitmez diyen yönetime hem de ben takımı değil maçı bıraktım diyen terime karşı tepkimizi koyalım biz sadece kıytırık 3. sınıf bir lig de şampiyonluk istemiyoruz biz 33lük babelin kaleye şut çekmesiyle sevinmek istemiyoruz biz takıma asgari ücretten hallice maaşa alınan genç oyuncuların çürüyüp gitmesini istemiyoruz biz 3. bölgeden defansa geriye pas atan bir takım görmek istemiyoruz biz evlatcılık istemiyoruz biz avrupa da başarı istiyoruz biz güzel futbol izlemek istiyoruz çünkü galatasaraylı olmak bunu gerektirir. unutmayalım arkadaşlar lig şampiyonluğu / yerli kupalar her zaman kazanılır ve kazanılmıştır da bunun yakın tarihte en büyük örneği denge ustası hamza hamzaoğlunun 3 kupa kazanabilmesidir. biz bugün tepkimizi göstermezsek türk futbolunun öncüsü galatasarayımız bir arpa boyu kadar ilerleyemeyecektir. şanlı galatasarayımız şahıslardan kişilerden üstündür ve üstün tutulmalıdır kimse vazgeçilmez değildir. İmza için alttaki yazıları imza bölümüne kopyalamanız yeterli [b][center][image]https://i.imgur.com/OJhxZGj.jpg[/image] [size=1] [color=#FF0000] GALATASARAYIMIZ DA TERİM VE CENGİZ İ İSTEMİYORUZ ![/b] < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Winter Is Coming -- 9 Ekim 2020; 3:11:48 > |
Galatasaray da TERİM ve CENGİZ i istemeyenler klübü
-
-
-
galatasarayın tek gerçek başkanı
-
Dursun taifesi
-
yalnız kıytırık 3. sınıf ligde şampiyon olamadınız geçen sene... büyük ihtimal bu senede de olamayacaksınız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YananGülYoldaşlığı -- 9 Ekim 2020; 16:27:48 > -
her ikisinin de gs'nin kültürüne değil, yerli kültürümüze daha yakın oldukları için sevilmediğini düşünüyorum. ayrıca başkan'ın da gördüğü muamelelerden sonra sağlığının bozulmasını da ilgi çekici buluyorum.
gs'nin şu andaki durumu, fi zamandaki fb'nin durumuna benziyor. tek fark birinde sezon bitmiş ve iki futbolcu gönderilmişti, gs'de ise sezon daha yeni başladı ve iki futbolcu topun ağzına konmuş durumda. sebep ise tamamen maddi, yani parasal. futbolcu oynamadı belli olur. hele ki gs'de oynamayacak? bu hemen belli olur. bence bu ikiliyi istemeyenlerin derdi başka. bundan önceki başkanların da hali ortada. ya takım elbisesiyle alay edilen tek bir başkan tanıdım o da sizde. yani insanları rencide etmede üstünüze yok. bu düpedüz şeye benziyor ya hatırlayamadım kelimeyi.. haa mobing. evet kendi kulüp başkanına mobing yapan ilk kulüp hangisi dense ben gs derim.
-
yallah kendi takımlarınızın forumlarına
-
gün bugündür ey takımdaşlarım. salı günü için birlik olmalıyız.
-
Mustafa Cengiz Efsane Olmak Varken Gazoz oldun.
Sezon sonu fener 4.yıldızı takar.O zaman banko gidicen zaten yine ortalık Terim e kalır.Babalarının kulübü gibi at koştururlar. Bu Şakşakcılar oldukça. Hadi Geçmiş olsun.Nice Kaybolan Yıllara
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
terim emekli olmadıgı sürece karabasan gibi olacak gelen td için
ilk puan kaybında terim diye ağlar taraftar ne bi sistem kurulabilir ne bi şey
o yüzden tamamen emekli edilmeli gitsin bodrumda takılsın mekanında
-
burası ölmüş yahu, eskiden günde 100 konu açılırdı, şimdi en son mesaj 2 gün önce gelmiş.
-
quote:
Orijinalden alıntı: hashus1099burası ölmüş yahu, eskiden günde 100 konu açılırdı, şimdi en son mesaj 2 gün önce gelmiş.
sen dön her gün konu açayım
-
quote:
Orijinalden alıntı: josrdrsen dön her gün konu açayım
Alıntıları Gösterforumu bıraktığımdan beri aşırı huzurluyum. boşuna kavga edip ban yiyip 4 gün onun sinirini de çekmiyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X