< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Haklılık payınız yüksek.
Şu gün konuşmak kolay ama o dönem yabancı sınırlaması gibi saçma bir kural vardı. Biraz da bu sebeple Olcan,Tarık,Salih gibi isimlere yöneldik. Keşke altyapıya yönelseymişiz bu isimlere tonlarca para saçmak yerine. Şu gün eleştireceğim nokta, Tarık Çamdal isminin sergilediği duruştur. Kendini hiçbir şekilde geliştirmedi. Hemen hemen her şans verildiğinde kötü performans gösterip sonunda kadro dışı kaldı. Bir miktar para alıp, oynayabileceği bir takıma gitmek yerine, yatarak 1.600.000 € almayı seçti. Abdürrahim bey çıkıp Gomis hakkında atıp tutmayı biliyor. Gol kralı olup, takımı şampiyonluğa taşımış oyuncu hakkında " Bana onu anlatmayın, parasını almanın peşindeydi " açıklaması yapmayı biliyor. En doğal hakkıdır alacaklarının bir an önce ödenmesini istemesi. Adam hakkını vermiş. Gomis gibi bir oyuncuyu itibarsızlaştırıp,basının önüne atıp; Tarık Çamdal gibi isimler hakkında tek bir açıklama dahi yapılmaması, bu isimlere çatır çatır para ödenecek olması bana göre trajikomik bir olay. |
Şimdi o dönemin yönetimine kızmak kolay, fakat o dönem için düşünüldüğünde böyle bir sözleşme yapmak zorunda hissettiler. Belki o dönem için bile saçmaydı fakat biraz olsun anlayabiliyorum.
Yabancı futbolcu kısıtlaması var ve yerli oyuncu havuzu çok kısıtlıydı. Elimizde sağ bek pozisyonunda oynatacak futbolcu yoktu, o dönem milli takıma giden ve belli oranda futbol oynayan adama servet dökmek zorunda kaldık. Şu gün bile elimizde yerli bir sağ bek yok :) |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 17 Kasım 2018; 10:14:10 > < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|