Şimdi Ara

GALATASARAY ERKEK BASKETBOL TAKIMIMIZ DÜŞMEDİ NE OLDU BEYLER (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: babam

HERKEZ DALGA GEÇİYODU BAŞLARINIZI KUMAMI GÖMDÜNÜZ NERDESİNİZ

Sence bu rezillikleri görmesi yeterli degil mi ?
  • bu başlığı açan arkaaş galatasaraylımı
  • tebrıkler ......
  • quote:

Orjinalden alıntı: Emrah_Tr

2nci küfeye düşmeme yolunda almıs oldugunuz bu basarıdan sonra hepinizi tebrik ederiz
    Siz 2nci lige Düşmeme Final 4 u oynadınız
    Biz ise Avrupa Sampiyonlugu Final 4 u
    bu saatten sonra düşseniz ne olur düşmeseniz ne olur
    olmusunuz rezil olacagınız kadar 100. yılınızda

Siz gidin Avrupada 6 maçta sıfır çekip hem Türkiye'yi rezil edinHemde kendiniz rezil olun...

• quote:

Orjinalden alıntı: tomasino

adam topic açt1g1na pisman oldu beeeeee

Siz her yerde adamı yarıyolda bırakırsınız hemde pişman edersiniz...

Ayrıca fazla söze gerek yok burası 0-3 yaş grubu insanlara dönüşmüş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sorunvar -- 9 Mayıs 2005, 23:52:12 >

• sorunwar hiç kızma.gsli arkadas yanlıs topic actı.bole bi şey ile sewinilirmi?
  • inşallah başka bir sene yukarıdaki gülenlerin takımı 2.lige düşerde o zaman ben bu topici hatırlatmasını bilirim son gülen iyi güler
  • seneye dusmesi muhtemel takım gene galatasaray bunu gorebilmek için dahi olmaya gerek yok.kadrosu çok zayıf.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi y@nkee -- 10 Mayıs 2005, 0:27:57 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: sorunvar

quote:

Orjinalden alıntı: tomasino

adam topic açt1g1na pisman oldu beeeeee

Siz her yerde adamı yarıyolda bırakırsınız hemde pişman edersiniz...

Ayrıca fazla söze gerek yok burası 0-3 yaş grubu insanlara dönüşmüş...

Hehe senin gelmenle öyle oldu...

• nerde benim mesaj yaw.silmeyin şunu aaaaaaaaa.
  • şunu anlamıyon siz küme düştünüz yoksunuz basketbol sohbetimize karışma dien fenerliler niye yan çiziyo düşmedik işte belkide seneye şampiyonuz o şansımız var yemiyo demi bunu kabullenmek şimdide gülün kümedeyiz gsyi kimse silemez

ayrıca fenerliler gs yenilsin die taraftarına bedava bilet dağıtıyodu.bizim biletleride 120 milyona satıyolardı o güne kadar çoğu maçında yanındaydım sarı kırmızı rengine taptığım gsnin ama 120 milyon neden oldu sorun bir bakalım.ama artık yine gidecegim fenerasyona rağmen ligdeyiz var mı daha büyük ONUR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babam -- 10 Mayıs 2005, 12:29:00 >
  • ya bu fenerasyon muhabbetı sıkmadımı.
    federasyon baskanı galatasaralı ayrıca uye.
    mhk baskanı sabrı celık galatasaraylıydı.o gıttı yanı gelende galatasaraylı.
    bundan oncekı futbol federasyonu baskanıda galatasaraylıydı.
    futbolun en ustundekıler senelerdır galatasaraylı.
    ama kımsenın bunu dıle getırdıgını goremıyorum maalesef.
  • quote:

şunu anlamıyon siz küme düştünüz yoksunuz basketbol sohbetimize karışma dien fenerliler niye yan çiziyo düşmedik işte belkide seneye şampiyonuz o şansımız var yemiyo demi bunu kabullenmek şimdide gülün kümedeyiz gsyi kimse silemez

ayrıca fenerliler gs yenilsin die taraftarına bedava bilet dağıtıyodu.bizim biletleride 120 milyona satıyolardı o güne kadar çoğu maçında yanındaydım sarı kırmızı rengine taptığım gsnin ama 120 milyon neden oldu sorun bir bakalım.ama artık yine gidecegim fenerasyona rağmen ligdeyiz var mı daha büyük ONUR

sen hala hangi yüzle bu konuyla ilgi cevap yazıyosun anlamadım. yeterli cevabı almadın mı hala? takımının küme düşmemesiyle övünüyosun ya hayret valla. tuttuğun takım büyük kolej olsa anlarım sevinmeni de galatasarayı tutan adam bunlarla övünmemeli...

• tamamda sanane senmi yolladın yoksa 120 milyonluk biletleri gişelere alla alla kafan mı iyi bilmiyon ama kümede kaldık diom en az 1 yıl daha gsmi izlicem diyom sen hala cacık yapıon.

benim derdim senle değil gs küme düşüo die topic açanlar küçümsüyenler dalga geçenler görüyoki FENERASYONA RAĞMEN GS ERKEK BAS.TAKIMIMIZ LİGTE
  • evet cacık yapioz sizin gibi ...yarlardan anca cacık olur neden laf anlamıosunuz
  • Bir tane daha fenerasyoncu..

Hadi futbolu karaladınız Fenerasyon diye zırvaladınız. Baksetbol federasyonun dan ne istersiniz ki.
    Fenerasyon diye bağıracağına gitde Basketbol'a yatırım yapmayan Basketbol kökenli başkanınıza bağır..
    Belki aklı başına gelirde bu sene doğru düzgün takım kurar..
  • quote:

Orjinalden alıntı: kemalhirca

inşallah başka bir sene yukarıdaki gülenlerin takımı 2.lige düşerde o zaman ben bu topici hatırlatmasını bilirim son gülen iyi güler

ÇOK BEKLERSİN.

• quote:

valla eskiden biz uefa yı aldık işte başarı budur diyen taraftarlar şimdi basketbol takımları play out ile ligden düşmeyince bunu başarı olarak görüyor
    helal sana arkadaş valla vefalı taraftarmışsın,iyi günde de kötü günde de başarı başarıdır diyorsun

• quote:

aferin size kına yakarsınız artık
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.