Şimdi Ara

Galatasaray ın 3-4-3 sistemini denemesi lazım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bunu yapmak için elinde bir adet roberto carlos ve bir adet sergio ramos olması gerekiyor.
  • Hakan Semıh Sabri
  • birinizde dememiş ki ben şimdi Fatih Terimi arıyorum diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: YOKEDİCİİİ

Hakan Semıh Sabri

• quote:

Orijinalden alıntı: Beamer

Galatasarayin oynayacagi taktik real madridin taktigine benzemeli bence biraz.

Ilerde benzema yerine drogba olacak

Solda ronaldonun oynadigi gibi bizde burak sagda oynayacak drogba ile mac icinde yer degistirerek. Sol acikta emre/amrabat tan biri.

Sneijder gobekte serbest rol= mesut ozil

Ortasaha gobekte xabi-khedira = selcuk-melo

Ben bugun boyle cikariz diye beklemistim zaten 4-3-1-2 dizilisinde akhisar bile ecel terleri dokturmustu bize. Gunumuz futbolunda kanatsiz sisteme yer yok bence.

katılıyorum; belirli alanlarda uygulayacağımız zone pres ile kazandığımız topları direkt hedef paslarla hızlı bir şekilde ileri doğru oynayıp atağa çıkmalıyız.
    oysa biz şuan ne yapıyoruz. sürekli set oyunu oynuyoruz fakat rakip öyle bir kapanıyor ki o set oyunu çoğu zaman sonuç vermiyor, tıkanıyoruz.
    bizim topu rakibe yalancıktan verip fırsatını bulduğumuzda da topu birden onlarda alıp direkt atağa çıkmamız gerek. (rakibi tuzağa çekme gibi)
    aslında bunu geçen sene çok iyi yapıyorduk, ama bu sene nedense her şey çok değişti

• quote:

Orijinalden alıntı: carnador

quote:

Orijinalden alıntı: YOKEDİCİİİ

Hakan Semıh Sabri

• 3-4-3 böyle oynanır.

-------Muslera---------
    ----Semih-Zan-Dany----
    Eboue-Selçuk-Yekta-Riera
    -------- Sneijder---------
    ------Burak--Drogba-----

Defans
    Dany kademeye girmekten solbek oynamayı öğrendi,zan hava toplarında çok etkili ve 3 lü defansın arasında süpürücü rolünü iyi uygular,semih de sırıtmaz orda.

Ortasaha
    Eboue ve Riera zaten hangi sistemde oynarsak oynayalım kanat ortasaha gibi oynuyorlar o yüzden o bölgede oynamaları isabet olur. Selçuk banko zaten,yekta da melonun formsuzluğu için oradaki ilk tercih.

Forvet
    Sneijder forvet arkası serbest,top rakipdeyken ortasahayı 5 leyecek. Drogba ve Burak çift forvet. Zaten bu üçlü öldürücü adamlar. Riera ve Eboue nin desteği ile pozisyon sıkıntısı çekmeyiz.
  • 3lü defans yapacaksak 3-5-2 çok daha iyi olur

3-4-3 de sneijder e yine düzgün yer bulunmaz..
  • 3lü stoper kanatlarda ise farfan ve Bastos gibi birileri olacak ki o olsun. Yoksa delik deşik olur.
  • 3 lü defans yapacaksan vidic,kompany,pique gibi adamların olması lazım
  • 3-4-3 'ü en son Fifa 2002'de kullanırdım. 3-5-2 belki denenebilir. Yukarıda arkadaşın verdiği taktikle.
  • 3 LÜ DEFANS YAPACAKSAN POPESCU B.KORKMAZ S.KAYA GİBİ OYUNCULAR OLMASI GEREK
  • Adam ciddi ciddi yazmış.3 5 2 olur.

Dany Zan Semih stoper 3lüsü olur.

Eboe ve Riera kanat bekler olur.

Melo Selçuk Sneijder orta alan olur.

Drogba ve Burak forvet olur.

Sabri semih Hakan üçlüsüyle oynarsan hakemler acır halimize 3 golü 1 sayarlar.
  • yorum yapanların hepsi hemen hemen aynı şeyleri söylemiş.. bende ekliyim..

dediğin sistemde BU takım leblebi gibi gol yer...
  • Yemin ediyorum su forumda futbolu bilen cok az adam var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Defansi bos biraksaydik daha iyiydi en azindan adamlar ofsayta duserdi de gol atamazlardi
  • 4 defansla gol yiyoruz , 3 defansla kim bilir ne olur
  • bi ara modaydı hatta yanılmıyorsam ft sokmustu bu sistemi 2000li yıllarda biz 3-5-2 yi tersten oynuyoruz dıyordu yani 2-5-3 bu daha mantıklı bence
  • Şu anda son maça göre konuşacak olursak, takımın sıkıntısı formasyon değil bence.

Yahu iki pas yapamadık arkadaş, ne formasyonu, kaleye şutumuz yok!! İnşallah takıma bu maç bir ders olmuştur ve olacaktır da ve inşallah ileriki maçlarda da hangi forma için ter döktüklerini anlayacaklar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JessieJ

Tek yol 3'lü defansa mı çıkıyor ne

Galatasaray ın 3-4-3 sistemini denemesi lazım

http://forum.donanimhaber.com/m_72113271/tm.htm

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.