Şimdi Ara

Galatasaray'ın hedefi: Sidiki Maiga (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
2.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Aldık mı şimdi bunu ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: David Trezeguet

Aldık mı şimdi bunu ?

Büyük ihtimal alındı, 300 bin € yetiştirme ücreti ödeyeceğiz oyuncunun maaşı da 500 bin € - 1 M € arasında olur tahminen.

Quakerboy;
    son zamanlarda takımımıza gelen en potansiyelli oyuncu olabilir. antrenmanlar ciddi fark yaratıyor. oynayacağı ilk maçta taraftarları heyecanlandırır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Patavatlı

quote:

Aldık mı şimdi bunu ?

Büyük ihtimal alındı, 300 bin € yetiştirme ücreti ödeyeceğiz oyuncunun maaşı da 500 bin € - 1 M € arasında olur tahminen.

Quakerboy;
    son zamanlarda takımımıza gelen en potansiyelli oyuncu olabilir. antrenmanlar ciddi fark yaratıyor. oynayacağı ilk maçta taraftarları heyecanlandırır.

1 milyon euroya geldiği takımı komple satın alırsın. 16 yaşında çocuğa o kadar maaş vermezler. Vermesinler yani. En fazla 500bin verirler Porto'da falan, yarısı vergiye gider zaten orada.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sir balık

quote:

quote:

Aldık mı şimdi bunu ?

Quakerboy;

1 milyon euroya geldiği takımı komple satın alırsın. 16 yaşında çocuğa o kadar maaş vermezler. Vermesinler yani. En fazla 500bin verirler Porto'da falan, yarısı vergiye gider zaten orada.

Bu Dursun Özbek yönetimi yanıma bi menajer alıp Florya'ya gitsem bana bile 1 M € maaş verebilir.

O yüzden Maiga'ya 500 bin €'nun altında para verirlerse cidddi ciddi şaşırırım

• quote:

Orijinalden alıntı: İmpreZaa xd

Gelsin Gazete başlığı Sidiki galatasaraya çok yakın Sidiki geldi Sidiki ilaç olur vs.

Sidiki geldi ne la sidiki ilaç olur ne ya la ne güldüm be

• Yeni George Weah olur.
  • Abi bu adam sol açık değil mi ? Bruma var niye alıyoruz bu adamı? Brumayı satmayı mı planlıyorlar acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: JackDanielSD

Abi bu adam sol açık değil mi ? Bruma var niye alıyoruz bu adamı? Brumayı satmayı mı planlıyorlar acaba

1- Sol kanat baş mevkisi ama sağda ve forvet olarak da oynayabiliyor.
    2- İlk 11 oyuncusu olarak alınmıyor genç yetenek olarak alınıyor, alınırsa da kupa maçlarında oynar en fazla. Kendini gösterirse kadroya girmesi uzun sürmez.
    3- Maiga gibi potansiyelli oyuncular mevki gözetmeksizin alınıp takıma kazandırılmalıdır.
    4- Maliyeti çok az, tırt çıksa bile bir şey kaybetmeyiz.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: JackDanielSD

Abi bu adam sol açık değil mi ? Bruma var niye alıyoruz bu adamı? Brumayı satmayı mı planlıyorlar acaba

1- Sol kanat baş mevkisi ama sağda ve forvet olarak da oynayabiliyor.
    2- İlk 11 oyuncusu olarak alınmıyor genç yetenek olarak alınıyor, alınırsa da kupa maçlarında oynar en fazla. Kendini gösterirse kadroya girmesi uzun sürmez.
    3- Maiga gibi potansiyelli oyuncular mevki gözetmeksizin alınıp takıma kazandırılmalıdır.
    4- Maliyeti çok az, tırt çıksa bile bir şey kaybetmeyiz.

hepsine katılıyorum fakat benim korkum özbek vasıfsızının bunu alarak brumayı satmaya yol yapması

• JackDanielSD kullanıcısına yanıt
    Benim korkum ise bu çocuğa 1.5 2 m€ vermesi

• quote:

Orijinalden alıntı: Johan Elmander

Benim korkum ise bu çocuğa 1.5 2 m€ vermesi

Sözleşmesi bitecek ve kadro dışı Cavanda için 2 m euro vermiş takımız :)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.