Şimdi Ara

Galatasaray kariyerim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Galatasaray kariyerim
  • Bunlarda 3. sezon transferlerim:

Galatasaray kariyerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diroix -- 22 Haziran 2009; 23:15:26 >
  • serveti de yollayıp mirandayı almanı öneririm
  • Hocam adamları çok ucuza satmışsın ya Nondayı oyunun başında kulüplere önersen bile alıyorlar 4.4.5 Milyon €'ya. Linderoth'u da ikinci sezon 7-8'e satardın.Carruscayı da kiralıktan gelince yaklaşık 2.6 M € oluyor sanırsam o kadar istersen çok teklif geliyor kolay satardın. Neyse Lincoln'ü pahalıya satmışsın ben de satabilsem onu o kadar satacağım..Başarılar dilerim.
  • Bir Galatasaraylı olarak başarılı olmanı dilerim.

Ancak forvetlerin hava toplarında etkili değilse ben senin yerinde olsam kanat oynatmazdım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Thoughtless

Hocam adamları çok ucuza satmışsın ya Nondayı oyunun başında kulüplere önersen bile alıyorlar 4.4.5 Milyon €'ya. Linderoth'u da ikinci sezon 7-8'e satardın.Carruscayı da kiralıktan gelince yaklaşık 2.6 M € oluyor sanırsam o kadar istersen çok teklif geliyor kolay satardın. Neyse Lincoln'ü pahalıya satmışsın ben de satabilsem onu o kadar satacağım..Başarılar dilerim.

9.0.3 de mi oynuyorsun? 9.0.3 de Nonda'ya 1m civarinda teklifler anca geliyor oyunun basinda.
  • @FeLisLynx

Sağol hocam başarı dileklerin için, forvetlerden Guerrero kafayla baya gol atıyor kanat akınlarıyla
    Bu arada ortasahaya Özer'in yerine Hamit Altıntop geldi ve 3. sezonda Avrupa'da başarı geliyor gibi.
    CL'de ilk 3 maç sonunda 1 galibiyet 1 beraberlikle 4 puan çıkardım kalan 3 maçtanda 2sini kazanırsam gruptan çıkarım heralde.
    Ligde ise fırtına gibi gidiyor takım, ilk 8 haftada 7 galibiyet 1 beraberlik yediğim gol sadece 3.
    Asenjo süper maçlar çıkarıyor, tek başına maç kazandırdığı bile oluyor
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.