inanın maça da takımımızın uyumuna da sevinemiyorum. birkaç kişinin yorumları canımı sıktı; hakemler tarafından kayrıldığımızı söylüyorlar! bilmiyorum haklılar mı, maçı izlemiyorum, dünkü bjk maçını da izlemedim.ne desem havada kalır, ilk işim bunları izlemek olacak ama izlediğim ilk 3 lig maçına bile "haksız galibiyet" diyenleri de anlamıyorum.gecen haftaki nondanın 1-1 golündeki hareketini faul diyenleri "planlı bir kayırma" olarak görenleri anlamak mümkün değil. faul değil bence, faul dersen de hayır demem. al senin olsun, hatta gerekirse yenilelim ama yendigimiz maçlarda da şüphe olmasın. bilgisi olanlar yazsın bişeyler. dediğim gibi umarım yeniliriz, umarım ligden de düşeriz hiç sorun değil. ben takımımın belinzona 3-4 lük maçını bile sevdim. bol gollü zevkli maçlarımıza gölge istemiyorum.
birkaç fb li arkadas çok güzel yorumlar yazmışlar; "adamları eleştirmeden önce kendi takımımızdaki oyuna bakalım" falan gibisinden. çok takdir ettim dogrusu. bjk yi de çok severim, dün haksız bir beraberlik aldılarsa ben de mhk yı eleştiririm ama hala gs nin kayrıldıgını düşünmüyorum, oyun ortada.saygılar
Az attık yaw.
Ne yaptık yav biz.Resmen döktürdük.Baros lincoln kewell arda mükemmel takım.
Süpersin Lincol...Takım çok iyi nazar değmesin...
Helal olsun uzun bir aradan sonra ilk defa bu kadar iyi oynadık. Baroş Kewell Lincoln Arda
arkadaşlar lincoln u soracam izleyenler yorum yaparsa nasıldı ve özellikle skibbe için olumsuz düşünenlerin fikirleri ne durumda
tüm fenerlilere bende maden suyu
quote:
Orjinalden alıntı: GENÇFIRAT
yok dokunmadıda çok sinirlendim bizim iddia yattı azına ediyim böle maçın.yoksa s.. bile olmaz ulan o kadarda vermiştik be
yuh idda da gidipte konya ya mı verdin??????
Olmaz bu takım.
4 gol az oldu 7-8 gol lazımdı
Oley oley oley oley şampiyon cimbom
Son 15 dakika pas çevirdik sadece. Keşke 1-2 tane daha atsaydık.
Alparslan Erdem çok dar sürede çok iyi oynadı. Birde ilk onbirde başlasa çok iyi olacak. Takımı ise beğendim. İyi top oynuyoruz
bu baros ne biçim adam böyle ya her maç 2 şer 2 şer gidiyo kewell ve lincoln üde unutmamak lazım.
quote:
Orjinalden alıntı: SpyWar
arkadaşlar lincoln u soracam izleyenler yorum yaparsa nasıldı ve özellikle skibbe için olumsuz düşünenlerin fikirleri ne durumda
Lincoln çok iyiydi.Uzun süredir hiç böyle görmedim.Kondisyon bayağı artmış.Fizik kapasitesi çok iyi gözüktü.
quote:
Orjinalden alıntı: SpyWar
Lincoln takımın en iyilerindendi süper oynadı.Bu adama ne yapmışlarsa işe yaramış son maçlarda çok beğeniyorum Lincoln'ü
Anadolu takımlarına iyi hoşta. Bir de savunma yapmayı öğrensek
Yalnız forma alıcam kararsız kalıyorum hangi birini alsam diye ilahi Adnan Polat
quote:
Orjinalden alıntı: Maitapha
Anadolu takımlarına iyi hoşta. Bir de savunma yapmayı öğrensek
Yalnız forma alıcam kararsız kalıyorum hangi birini alsam diye ilahi Adnan Polat