Şimdi Ara

Galatasaray- Kopengah maçını Şifresiz Veren kanallar. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
3.930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: serkanguzel_

HD uydu alıcısı olanlar aşağıdaki feed frekansını girip, hazır ol 'da beklesinler. Biss şifresini bulursam vereceğim. Ama söz vermiyorum.

TÜRKSAT uydusu 42E

Frekans ; 11493 H 7500 3/4 dvb-s2 / 8PSK

Kanal adı ; tur0351

neta 6400 ile

3/4 dvb-s2 / 8PSK

kısmını nerden ayarlayabilirim.diğerlerini girebiliyorum sadece
  • arkadaş bu SAĞ ID, SAĞ INDEKS VE EXTRA INDEKS KISIMLARINA NE YAZIYORUZ YARDIM!!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: helluri

quote:

HD uydu alıcısı olanlar aşağıdaki feed frekansını girip, hazır ol 'da beklesinler. Biss şifresini bulursam vereceğim. Ama söz vermiyorum.

TÜRKSAT uydusu 42E

Kanal adı ; tur0351

neta 6400 ile

3/4 dvb-s2 / 8PSK

frekansları girdiğinizde sinyal alabiliyormusunuz.Bu değer bazı cihazlarda bulunmaz kendisi otomatik kaydeder siz frekansı ve fec değerini girin ve ara deyip kaydedin....O bulur...
  • helluri kullanıcısına yanıt
    diğerlerini girmeniz yeterli..frenkansı girdikten sonra o frekansta kanal araması yapın..kanalı bulduktan sonra biss girmek gerkli...
  • quote:

quote:

TÜRKSAT uydusu 42E

Kanal adı ; tur0351

neta 6400 ile

3/4 dvb-s2 / 8PSK

Frekansı ve biss key'i giremeyenlerin antreman eksikliği var demek ki...

Bu tür iş ve işlemler için cihazlarınızı zamanında yeterince tanımalısınız ki, frekans ve şifre verildiğinde kolayca girebilesiniz.

Neyse... maçta şu an GS 1 - 0 önde.

• serkanguzel_ kullanıcısına yanıt
    Ben de açıldı. Elinize sağlık. Yüksek kalitede görünüt var. Ama ilginçtir spiker yok :)
  • yar kardeşim frekansı girip kanalı buldum, biss key menüsüne de girdim,
    biss keyi girdim fakat arkadaş bu SAĞ ID, SAĞ INDEKS VE EXTRA INDEKS KISIMLARINA NE YAZIYORUZ YARDIM!!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: mujobest

Ben de açıldı. Elinize sağlık. Yüksek kalitede görünüt var. Ama ilginçtir spiker yok :)

Evet spiker yok. Çünkü burası bir kanal değil, link aktarma 'dır.

Yani yayının statüsü link aktarma 'dır.

İşte bu link üzerinden çeşitli kurumsal yayıncı tv kuruluşlarına naklen yayın ücreti karşılığı aktarılmaktadır.

Link'i alan yayıncı kendi stüdyoları üzerinden, kendi ülkesinin diliyle seslendirmektedir.
  • quote:

quote:

quote:

TÜRKSAT uydusu 42E

Kanal adı ; tur0351

neta 6400 ile

3/4 dvb-s2 / 8PSK

Bu tür iş ve işlemler için cihazlarınızı zamanında yeterince tanımalısınız ki, frekans ve şifre verildiğinde kolayca girebilesiniz.

benim yazdığım yazıdan frekansı ve keyi giremediğim mi anlaşılıyor?
    öyle olsa bile bunu yazmak kime ne kazandırır bu nasıl bir mantıktır

• quote:

Orijinalden alıntı: peer16401

quote:

quote:

TÜRKSAT uydusu 42E

Kanal adı ; tur0351

neta 6400 ile

3/4 dvb-s2 / 8PSK

frekansları girdiğinizde sinyal alabiliyormusunuz.Bu değer bazı cihazlarda bulunmaz kendisi otomatik kaydeder siz frekansı ve fec değerini girin ve ara deyip kaydedin....O bulur...

sinyal alamadım ne yazık ki

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: peer16401

quote:

quote:

TÜRKSAT uydusu 42E

Kanal adı ; tur0351

neta 6400 ile

3/4 dvb-s2 / 8PSK

sinyal alamadım ne yazık ki

anten ekipmanlarınızda problem olabilir.Anten ayarınız bozuk olabilir,Lnb ayarınız bozuk olabilir.Diğer kanalların tamamını en az%70 sinyal %80 kalite olmalı endüşük frekans olan star,ntv paketinde sinyaller dedğim değerlerin üstündeyse almanız olanaksız....

• atlanta cihazım ne yaptıysam olmadı daha öncede key girdim lakin bu sefer yok olmuyor kısmet değilmiş teşekkurler yinede
  • Sevgili arkadaşlar,

Bu biss feed statülü link aktarma 'ya ait frekans değeri ve biss key'ini özellikle paylaştım.

Bakalım Türkiye 'deki kullanıcılar içerisinden kaç tanesi, bu tür paylaşımdan yararlanıyor diye...

Yani görüp anlamak istedim, Türk kullanıcısının becerisini...

Şu an ki istatistik rakamı ile Türkiye 'den 120 kişi verdiğim link'e gitmiş.

Koskoca Türkiye 'den 100 kişi link aktarma 'dan izleme yapabildiğini dikkate aldığımızda, 75 milyonluk Türkiye için, çok küçük sayıda bir kullanıcının bu imkandan yararlandığını anlamış oldum.

Kısaca; ecnebilerin biz Türk'ler için söylediği bir söz var. "Siz Türkler hazırcısınız." diyorlar.

Artık hazırcılığı bırakalım ve hiç olmazsa, elimizin altındaki cihazın işlevlerini adam gibi kullanalım.

Biss feed statülü link aktarımlarının paylaşımını her zaman yapmayacağımı da bilmenizi isterim.

Saygılar, sevgiler.

• quote:

hocam adresi pm atayımda gelipte sen giriver :)
    peki normal koşullarda siz bu paylaşımı yapmadığınız zaman bu tür paylaşımlara ulaşabileceğimiz bir platform,forum vs bişey var mıdır, nereden ulaşırız...
  • quote:

Orijinalden alıntı: dabbak

peki normal koşullarda siz bu paylaşımı yapmadığınız zaman bu tür paylaşımlara ulaşabileceğimiz bir platform,forum vs bişey var mıdır, nereden ulaşırız...

Google...
  • Burada paylaşılan feed yayınnı sadece hd uydu alıcıları olanlar kullanabiliyor sanırım.
    hocam google lebi derya yaw, samanlıkta iğne aramak misali...ama eyw bu paylaşımınız tarihe geçer bence...[

öncelikle yayın için teşekkürler. ancak herkes her konuda mükemmel bilgiye sahip olmayabilir bunu da hoş karşılayın. mesela ben bilgisayar işleri ve terimlerine yakınım ancak uydudan pek anlamıyorum fazla kurcalamadım. verdiğiniz frekansları ve biss keyi girdim ancak yayın gelmedi '3/4 dvb-s2 / 8PSK ' kısmını çözemedim onun yerine benim uyduda 'video,ses,prc PID' diye 3 ayrı bölüm var

bu arada 3-0 oldu farka gideriz orada da yeneriz, real de juve'ye çakıyor gruptan çıkaraz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi foz54 -- 23 Ekim 2013; 22:36:33 >
  • quote:

Sevgili arkadaşlar,

Bu biss feed statülü link aktarma 'ya ait frekans değeri ve biss key'ini özellikle paylaştım.

Bakalım Türkiye 'deki kullanıcılar içerisinden kaç tanesi, bu tür paylaşımdan yararlanıyor diye...

Yani görüp anlamak istedim, Türk kullanıcısının becerisini...

Şu an ki istatistik rakamı ile Türkiye 'den 120 kişi verdiğim link'e gitmiş.

Koskoca Türkiye 'den 100 kişi link aktarma 'dan izleme yapabildiğini dikkate aldığımızda, 75 milyonluk Türkiye için, çok küçük sayıda bir kullanıcının bu imkandan yararlandığını anlamış oldum.

Kısaca; ecnebilerin biz Türk'ler için söylediği bir söz var. "Siz Türkler hazırcısınız." diyorlar.

Artık hazırcılığı bırakalım ve hiç olmazsa, elimizin altındaki cihazın işlevlerini adam gibi kullanalım.

Biss feed statülü link aktarımlarının paylaşımını her zaman yapmayacağımı da bilmenizi isterim.

Saygılar, sevgiler.

Paylaşımınız için teşekkürler.. Bende de HD uydu alıcısı olduğu için deneyeyim dedim. Önce anlayamamış olsam da, bir şeyler keşfedip nasıl olabileceğini çözdüm sanırım. Fakat benim alıcının ayarlarında o frekans değerleri ve diğer bahsettiğiniz değerlere dair ayarları yapabileceğim seçenekler yok malesef. Bu arada uydu alıcısının markası Sunny. Neyse bu seferlik sopcast ile idare ediyorum. Başka sefere de bu yönteme tekrar kafa yormaya çalışırım..

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.