Şimdi Ara

GALATASARAY'LILAR COME IN!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

GS Şampiyonlar liginde EN fazla puan toplayan Türk takımı- 10 puan

Nasıl en fazla oluyor anlamadım?Ayrıca en cok sampiyon olan takım(15kez)(!) tek basına degil FB de 15 kez sampiyon oldu!

bide galatasaraylilar hafızalarını kontrol etsin ankete buradan katılsın bakalım kac alacaklar!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gkkt -- 1 Aralık 2004, 2:34:52 >
  • öncewww.uefa.com a gidiyorsunuz. sonra su sitelere giriyoruz türk takımlarını anlatan yerlere
    gs - >http://www.uefa.com/FootballCentral/directory/club=50067/history,newsid=4052.html
    bjk -> malefes yok adamlar koymamış
    fb ->http://www.uefa.com/FootballCentral/directory/club=52692/history,newsid=4050.html

hadi isterseniz yorulmayın gs için yazılan ilk şeyleri ben buraya yazayım.

"The oldest and most successful team in Turkish football history, Galatasaray have turned themselves into a force to be reckoned with, winning the UEFA Cup in 2000. They have also often embarrassed the best Europe can offer in the UEFA Champions League - especially in front of their fanatical supporters at the Ali Sami Yen stadium. "

daha başka söze gerek varmı bilmiyorum.... siz (diğer takımları tutanlar) kabul etmeyin adamlar çooooktan kabul etmişler.... boşuna bizimle yarışmaya çalışmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mythief -- 1 Aralık 2004, 3:35:28 >

• Fenerbahçe 41 yıllık Türkiye Profesyonel Liginde En Çok Galip Gelen, En Az Gol Yiyen Takımdır. Bu da rekorlar kısmına giriyor.

kardeş senin kaynakların kaç yılına ait acaba merak ettim.
    Türkiye Ligi 1959 yılında başladı.2004 senesine kadar 45 sene geçmiş.Bu birinciydi.

ikincisi
    Oynadığı Galibiyet Beraberlik Mağlubiyet Attığı Yediği Puan

Galatasaray 1460 818 393 249 2510 1177 2847
    Fenerbahçe 1460 803 415 242 2462 1196 2824

buda gerçek puan durumudur.
  • http://www.sakaryasporluyuz.com/arsiv/lig/superlig_genelpuandurumu.htm

bu link inanmayanlar bakabilir

İnsanları kandırmayı bırakın.Hala bir galibiyeti avrupa şampiyonluğu gibi kutlayan zihniyetin yaptıkları yıllardır avrupada başarı bekleyipte hüsrana uğramış kişilerin ezikliklerinin dışa vurumudur.

• hata var o sayfada. ilk kurulan takim gs olurken, nasil oluyor da bu listede gs - fb - bjk'nin mac sayisi birbiriyle hemen hemen ayni oluyor?

valla gs'nin bes kurus parasi yok. o kadar seyi yaparken, belli ki cok para harcamissiniz. ee ben soyleyim bari, tv'de bile ima edilirken herkesin farkina vardigi bir anladigi bir mac var. macin kahramani "zalad" bu kadar acik, bu kadar net sike.. kimse de bisi yapmiyor. tarih eskidi ya.. herkes guluyor. cok iyi hatirliyorum, gassaray goller atarken, bjk inonude 3-1 m, ne kazanmisti maci. tabi averaj yetmemisti.

bence galatasaray, basariyi yakalayabilmek icin futbolcularina yuksek rakamlar vaad etmis de olabilir. bunu ne fb ne de bjk yapar. gassaray'in parasiz kaldigini dikkate alacak olursak (bir statiniz bile yok, icler acisi be. birgun cokerse gs yonetiminin tamami kodesi boylayacak) yonetmek degil, yonetilmis gorunuyor.

siz bu aksam gorun bakalim, avrupa fatihi gassarayiniz ne yapacak..

• sen o gün şike yapanlarla berabermiydin de okadar net falan konuşuyorsun bakayım haaaa ? aynı sene ilk yarıda sen bjk nin aynı takımı 6-0 yendiğini unutuyorsun sanırım. tabi bizim maç son maça gelince hemen şike oluyor. sen ne güzel de işine gelen yerleri hatırlıyorsun işine gelmeyen yerleri unutuyorsun bakıyorum.

bundan bir kaç sene evvelde aynı takıma kendi evimizde 1-2 yenildik ve şampiyonluğu fenere hediye ettik. yok öyle bir numara. her takım çıkıyor oynuyor sonuç artık futbola bağlı. diğer takımları bilmem ama gs yapmaz öyle şey....

ha bu arada gençlerbirliği zor maç ama bu akşam kazanalım bende yapacam sana.
  • walla hocam, sansal ve ermanin katildigi bir spor programinda (ntv saniyorum canli yayin) erman toroglu leb demeden, programa konuk taraftarlar leblebi dedi..
  • ayrica erman toroglu, bu mac icin masal gibi diye giris yapmisti ama gulusmelerden sonra baska birsey anlatmisti: takimin biri kaleciyi ayarliyor. tesvik primi yani! ve de her iki program sunucu da bunun var oldugunu belirtti. her neyse, mac basliyor kaleci gol yiyecek ama golu atacak takim nerede? bakiyor bunlar gol atamayacak, para gidecek.. tutuyor adamin uzerine atliyor ve penalti..
    neyse futbolcu topu dikiyor, geliyor topa vuruyor. kaleci sag tarafa, top sol tarafa ama yandan aut'a mac bitiyor berabere.
    macin bitiminden sonra kaleci gidiyor verin parami diyor. eeh kaleci ne yapsin, yapmis vazifesini aliyor parasini, aliyor yanina da bir arkadasini, cikiyorlar hatun avina ve egleniyorlar.. mac bitiminde de iki arkadas, istanbul'a geliyor ve aksaray'da bir otel'e yerlesiyor. zil zurnalar tabi. gece yarisi birisi kaleci uyaniyor, bir telas bir telas. paralar yok. sonra bir hatirliyor ki paralar kagida sarili bir sekilde arabanin arka koltugunda ama camlar acik unutuluyor. paldir kuldur ikisi de aracin yanina iniyorlar. tabi aracin kapisi bacasi her tarafi acik. arkaya bir bakiyorlar, para sarili bir sekilde duruyor. aliyor hemen biri bakiyor icine ve diyor ki;

ulan helal paraymis bak goruyon mu diyor arkadasina..

• hatta
    hikaye gerçekmi yalanmı bilmem ama züpperrr....

bu arada sana bir de borcum vardı dimi. eee 1-3 yendik ..... ne oldu haaaaaa :)

hadi kendinize iyi bakın kalın sağlıcakla ....

• Biraz Tarihi karıştırda bak bakalım fener ve beşiktaş ankaragücü karşısında napmış.Ankaragücü : 0 Fenerbahçe : 4 - Ankaragücü : 0 Beşiktaş :6 biz ikisinden daha iyi takımız o yüzden 8 attık.
    quote:

Orjinalden alıntı: eucalyptus

hata var o sayfada. ilk kurulan takim gs olurken, nasil oluyor da bu listede gs - fb - bjk'nin mac sayisi birbiriyle hemen hemen ayni oluyor?

valla gs'nin bes kurus parasi yok. o kadar seyi yaparken, belli ki cok para harcamissiniz. ee ben soyleyim bari, tv'de bile ima edilirken herkesin farkina vardigi bir anladigi bir mac var. macin kahramani "zalad" bu kadar acik, bu kadar net sike.. kimse de bisi yapmiyor. tarih eskidi ya.. herkes guluyor. cok iyi hatirliyorum, gassaray goller atarken, bjk inonude 3-1 m, ne kazanmisti maci. tabi averaj yetmemisti.

bence galatasaray, basariyi yakalayabilmek icin futbolcularina yuksek rakamlar vaad etmis de olabilir. bunu ne fb ne de bjk yapar. gassaray'in parasiz kaldigini dikkate alacak olursak (bir statiniz bile yok, icler acisi be. birgun cokerse gs yonetiminin tamami kodesi boylayacak) yonetmek degil, yonetilmis gorunuyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: Bold Pilot

Biraz Tarihi karıştırda bak bakalım fener ve beşiktaş ankaragücü karşısında napmış.Ankaragücü : 0 Fenerbahçe : 4 - Ankaragücü : 0 Beşiktaş :6 biz ikisinden daha iyi takımız o yüzden 8 attık.
    quote:

Orjinalden alıntı: eucalyptus

hata var o sayfada. ilk kurulan takim gs olurken, nasil oluyor da bu listede gs - fb - bjk'nin mac sayisi birbiriyle hemen hemen ayni oluyor?

bende aynı şeyi dedim zaten yukarda bjk 6-0 yendi ama kimsede ses yok. biz 8-0 yenince sırf son maç diye hemen şike ben onu anlamıyorum.

• 1
  • GERÇEKLERİ TARİH YAZAR TARİHİDE GALATASARAY
  • Cimbom topiği açılmış, oleyyy......
    En büyük cimbom başka büyük varsa çıksın karsına
  • Ben beşiktaşlıyım.Ama galatasaray Uefa kupasını ve süper kupayı aldığında en az cimbomlu kadar sevindim.Şu kabul edilmelidirki Ülkemizde ve ülkemiz adına en fazla başarıyı Galatasaray göstermiştir.

Fenerliler siz gidin önce pendikten rövanşı alın ondan sonra ..... ölçüşün.İnsan utanır ya.Fenerin başarılarını yazanlar Şampiyonlar liginde 0 (SIFIR) puan çektiklerini yazmamış.Oda bir başarıdır.0 çeken 2. takım oldunuz.Kimse yapamazdı.Bırakın şu çirkefliği.

Beşiktaşlı kardeşlerim bizde toparlanmaya başladık.İnanıyorumki parmayı italyada yencez.Chealsa yi yendiğimiz gibi.İkinci yarıdada süper bir takım izliycez.
  • 6S Ankaragücü ne 7(veya 6) attıktan sonra Ankaragücü nün kalecisi Türkiye yi terketti, sözleşmesi olduğu halde kimse ondan hesap yada para sormadı,dava açmadı... GS nin bir felsefesi vardır, Şampiyonluk yolunda herşey MÜBAHTIR Tıpkı Hristiyanların kutsal Hırsızlık ları gibi, Kutsal emanetleri çalmak Hristiytanların inancına göre büyük sevaptır, o yüzden memleketimizden bir sürü tarihi eseri çalmış ve çalmaktalar, Türkiye nin de en başarılı klübü Fenerbahçe dir, İLK AVRUPA KUPASINI Türkiyeye FB getirmiştir, Zaten o kuşağın Doğu Avrupasında Fenerbahçe bir idoldür, Yugoslav, ve Balkan Halklarının Fenerbahçe kalbinde yer etmiştir ki bunu Rapaiç ve Mirkoviç , Kostadinov geldiklerinde söylemişlerdir, ayrıca Real Sociedad ın GS yi kendi sahasında yendiği maçtan sonra gol atan KOVAÇEVİÇİn "Şimdi gerçek FENERBAHÇELİ oldum!" sözü de bunu doğrulamaktadır. Bu arada çok sevdiğiniz Emre Belözoğlu da çok fanatik FENERBAHÇE lidir, hemde çok koyu bu nedenle UEFA finalinde oynamak istememiştir,bu da benden size bir bilgi olsun, zaten isim yaptıktan sonra 6S ye kazığı geçirip öyle gitmiştir.... Sonuçta aksini iddia edecek sazanlar çıkacak ama, kimse bana,Fenerbahçelilere,BEŞİKTAŞLILARA , TÜRK İNSANINA 6s nin o şampiyonluğu hakettiğini,Şike yapmadığını inandıramaz, herkes biliyor olayı, yani ben olsam böyle bir takımı Tuttuğum için utanırdım, ama bu zihniyet değil midir ki hırsızın hortumcunun,katilin ardından Türkiye seninle gurur duyuyor! diye bağıran, onu bağrına basan ve hatta hatta böyle bir örneği MEclisimize sokan zihniyet... Ne derseniz deyin boş, zaten bişi diyemezsiniz, popülizm yapacaksınız mesajımın ardından biliyorum şimdiden size gülüyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: flo18go

Cimbom topiği açılmış, oleyyy......
    En büyük cimbom başka büyük varsa çıksın karsına

waybe bi cimbom topigine miLLet ne kadar hasret kaLmıs yaf

• I love you GaLaTaSaRaY... bizde burdayız
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.