Şimdi Ara

Galatasaray Oftaş'a Yenilecek Ama... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Hocam inşallah yolladığım ö.m. okumuştursun, yönetimede benim nickim ile atılan mesajı şikayet ettim.Umarım ortadaki yanlışlığın farkındasındır.Kimseyi takım muhabbeti için kırmam mümkün değil, kesinlikle tarzım değil.Mesajımı okuduysan ö.m. yollarsan sevinirim.

Saygılarımla.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cscageonly

quote:

Orjinalden alıntı: Vuudi

Ben de FB liyim ama GS'nin bu maçta yenileceğini sanmıyorum.
    Yenilirse harbi aptallık olur.

Konuya bir örnek verebilir misiniz hocam, daha iyi kavramış oluruz

• Galatasaray Oftaş'a Yenilecek Ama... biz göremicez

• sendemi emin konuştun

• quote:

Orjinalden alıntı: reef1905

Şimdi gülüyorum işte arkadaşım.bak hatta...neden gülüyorum kendimden bişeyler söyleyeyim.artist kahinvari düşüncelerini git ilkokul çocuklarına yap.ben buna inanıyorum falan...bak inandığın şeylere ne oldu.söyleyeyim mi ...Hakan Şükür,Hakan Balta veeeee Yattara,Umut Bulut....bak sonuna güzel bi kafiye ekleyelim de tam senin gibi ilkokul çocuklarına yakışsın...Umut Bulut sen şampiyonluğu unut..

quote:

Orjinalden alıntı: acımalı
    O gülerim falan filan diyen arkadaşlar adam gibi yorum yazmayı öğrensinler önce. Birisine gülmek için kendinde bir şeyler söylemek zorundasın. Yoksa bu salaklıktan öteye geçemez.

Bence bu mesajı reef atmadı

• Selamlar ;

Allah razı olsun Pier hocam, vallahi stres yaptım, üzüntü içimi kemiriyor arkadaşın kalbi kırılmıştır diye.Ben atmadım, senin gibi forumda devamlı muhabbet içinde olan forum dostlarımız bilir tarzımı.Desteğin ve kendimi ispat çabama verdiğin destek için teşekkür ederim.

Saygılarımla.

quote:

Orjinalden alıntı: Piêr Dé Sans

quote:

Orjinalden alıntı: reef1905

Şimdi gülüyorum işte arkadaşım.bak hatta...neden gülüyorum kendimden bişeyler söyleyeyim.artist kahinvari düşüncelerini git ilkokul çocuklarına yap.ben buna inanıyorum falan...bak inandığın şeylere ne oldu.söyleyeyim mi ...Hakan Şükür,Hakan Balta veeeee Yattara,Umut Bulut....bak sonuna güzel bi kafiye ekleyelim de tam senin gibi ilkokul çocuklarına yakışsın...Umut Bulut sen şampiyonluğu unut..

quote:

Orjinalden alıntı: acımalı
    O gülerim falan filan diyen arkadaşlar adam gibi yorum yazmayı öğrensinler önce. Birisine gülmek için kendinde bir şeyler söylemek zorundasın. Yoksa bu salaklıktan öteye geçemez.

Bence bu mesajı reef atmadı

• yahu gitmeyin üstlerine.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mehmetpara

quote:

quote:

• Şampiyon Cimbombom'um ne istersen iste benden,
    İstersen donatalim dört bir yani bayraklarla;
    İstersen cinlatalim tüm dünyayi sarkilarla,
    İstersen oynayalim davullarla,zurnalarla...

Galatasaray Oftaş'a Yenilecek Ama...

Şereftir seni sevmek senle ağlayip gülmek Galatasaray sevgisi sürecek sonsuza dek.Yetmiyor ki stadlar kalbimiz senle çarpar layiksin bu sevgiye Şanlı Galatasaray !

• quote:

Orjinalden alıntı: TOMASİNO

kuşum aydın kırkpınar başpehlivanlığını 25.saniyede tuşla kazanırsa oftaş da galatasarayı yener

Doğru söze ne denir

• Fener maçından iddaa tuttu Gs maçından yattı. Fener maçına 0-1 oynadım, Gs maçına 0-2. Böyle bekliyordum açıkçası. Ama olmadı sağlık olsun.

Ama bazı arkadaşlar sevinçten şunu göremiyor. Ben GS oftaşa yenilecek ve şampiyon biz olucaz demedim. Gs'nin şampiyonluğu zaten samiyende bizi yendiği anda benim için kesinleşmişti. Anlamayan arkadaşlar büyük büyük yazıyorum. Diğer arkadaşlardan özür dilerim.
  • her zaman her yerde en büyük CİM BOM BOM.
  • quote:

Orjinalden alıntı: temizchannel

quote:

Orjinalden alıntı: mehmetpara

quote:

quote:

• başlığa bak
  • cidden komik geliyor başlık şuanda
  • Ne çok özürlü varmış be.! Okuduğunu anlayamayan özürlüler. Lan kardeşim saf mısınız? Gir konuyu oku adam ol adam gibi cevap ver. Son 2 cevaba baksana.

Çocuk gibi. Ya burdakiler 0-7 yaş arası ya da cidden zihinsel engelliler takılıyor.
  • Hem GS yendi hemde Banlanmışsın 'acımalı' herhalde
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.