Şimdi Ara

Galatasaray Somaya Yardım Gönderiyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gs nın haber sitelerınde yardım tırını görunce çok duygulandım. Allah razı olsun. İnşallah bizimkılerde gerekeni yapar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: suphion

Bu tip yardımların ailelere direk verilmesine karşıyım.
    Al sana 50.000 Lira der gibi sanki ölen işçinin hayatına paha biçer gibi verilmesi hem ailenin uzun vadede işine yaramaz hem de bana göre insan hayatına biçilen değeri aşağılar.
    Babası ölen bir çocuğa al sana gofret ama artık baban yok demek gibi birşey bu.
    Bir fon kurulmalı ve gelen tüm yardım ve bağışlar bu fona bağlanmalı
    Bu fondan ailelere ve 18 yaşına gelene/eğitimini tamamlayana kadar çocuklara aylık bağlanmalı.
    O çocuğun, hayatı boyunca, artık babası olmasa da arkasında kendine destek çıkan bir eli görmesi onun için çok daha önemli.

Öyle fonlarda toplanan paralar ne hikmetse bir türlü gerçek sahibine ulaşamıyor. Devlete versen, o da seneler sonra karşına çıkıp ''biz o paralarla şunu bunu yaptık'' diyebiliyor. Onun için direkt elden verilmesi işçi aileleri açısından daha hayırlıdır diye düşünüyorum.

• yardım bu şekilde yapılmalı ki insanlarda duyup bu çağrıya kulak versin aksi halde bende yardımın gizli yapılması taraftarıyım ama burada toplumsal bir çağrıdan bahsediyoruz.
  • Her fubolcu maaşının %3nu verse , ama tabi hiçbir yardım yerin altında öldürülen insanların yakınlarına merhem olmayacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Florya'da Galatasaraylı futbolcular Soma'da hayatını kaybeden ve yaralanan aileler için harekete geçti. Sarı kırmızılı oyuncular, Soma'da vefat eden ve yaralanan aileler için yardım kampanyası başlattı.

Takım içinde toplanan yaklaşık 5 milyon liralık maddi yardım ve bağışlar İşçi ailelerine verilecek. Aynı zamanda Florya'da forma, giyecek gibi ürünlerde işçi ailelerine gönderilecek. Hangi futbolcunun ne miktarda para verdiğinin açıklanmayacağı belirtildi. GS TV de bu rakamı doğruladı.

Bu arada Sarı-kırmızılı kulüp yapacakları ilk hazırlık maçının gelirini Soma'daki ihtiyaç sahiplerine bağışlayacağını GS TV açıkladı.
  • Allah razı olsun. Hayırlı bir iş yapıyorlar.

•  Galatasaray Somaya Yardım Gönderiyor
  • Yardım çok güzel de, keşke kolilerin üstüne kulüp logosu yapıştırmasalardı.
  •  Galatasaray Somaya Yardım Gönderiyor

Öte yandan Başkan Ünal Aysal ve Yönetim Kurulu Üyesi Emir Sarıgül, ilçede incelemelerde bulundu. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam'la görüşen Başkan Ünal Aysal, taziyelerini bildirdi.

Soma Kaymakamı Mehmet Bahattin Atçı ile de görüşen Başkan Ünal Aysal, yardımların teslimatının ardından açıklamalarda bulundu.

Aysal "Halkımızın bütün acılarını paylaşmak bizim görevimiz. Soma halkı ile bağlarımız çok eskiye dayanıyor, onları anlamak, acıları hafifletmek ve paylaşmak için buradayız. Burada kardeşlerimizin acısını paylaşacağız ve akşama kadar tespitler yapacağız. Emir kardeşimiz bu konuda büyük bir destek oldu" dedi

Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Emir Sarıgül ise "Van depreminde olduğu gibi Soma'da da gereken yapılacak. Valimiz ve kaymakamımızla görüştük. Galatasaray camiası olarak Soma'daki yaraları sarmak için elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.

• ali naci küçük ‏@nkucukk

Başkan Ünal Aysal İspanyol kulübü ile görüştü. G.Saray sezon başında Atletico Madrid ile hazırlık maçı yapacak ve geliri Soma'ya bağışlanack
  • Bir susun be arkadas. Sen napiyorsun kicinin ustunde otururken? Eminim cogunuz facebook'ta orda burda birseyler paylasmissinizdir ama adamlar 2 tir yardim yolluyorlar. Neymis gosterismis.
    Keske her gosteris maddi nitelik kazansa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mizuhara

su neden? yardımı somali'ye değil soma'ya gönderiyoruz.

5.4 milyon tl de para toplanmış...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Türkçü2014

Aynen öyle.Çok yardımseversen gidersin gizlice yaparsın.Gösteriş havası taşımış biraz.

Bir arkadaşında dediği gibi büyük kurumlar yaptıkları her hareketi arkasındaki insanlara duyurmak zorundadır. Ortak hareket etme açısından çok önemlidir böyle şeyler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: nolamaz

quote:

Orijinalden alıntı: Türkçü2014

Aynen öyle.Çok yardımseversen gidersin gizlice yaparsın.Gösteriş havası taşımış biraz.

Bir arkadaşında dediği gibi büyük kurumlar yaptıkları her hareketi arkasındaki insanlara duyurmak zorundadır. Ortak hareket etme açısından çok önemlidir böyle şeyler...

Bu diğer kurumlara biraz da teşvik için yapılır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Blonde

Bir susun be arkadas. Sen napiyorsun kicinin ustunde otururken? Eminim cogunuz facebook'ta orda burda birseyler paylasmissinizdir ama adamlar 2 tir yardim yolluyorlar. Neymis gosterismis.

Aynen kardeşim gün yaraları sarma günü. Allah razı olsun yardım eden bütün herkesten. Dört büyüklerin yer aldığı bir turnuva yapılsa geliri madencilerimizin ailelerine gönderilse ne güzel olurdu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: empath

Her fubolcu maaşının %3nu verse , ama tabi hiçbir yardım yerin altında öldürülen insanların yakınlarına merhem olmayacak

Erciyes maçından alacakları maç ücretlerini somaya yollayacakmış oyuncular. Beşiktaş'da sıradaki maçın gelirlerinin hepsini bağışlıyor. Fenerbahçe de bugün toplantıda 100 somalı çocuğun eğitimini karşılayacağını söyledi. Böyle zamanlarda dayanışma içinde olmamız çok güzel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eser2244

yardımı bu şekilde ifşa etmek çok yanlış, kampanya yaparsın katılım için ifşa edersin ama hazır yola çıkacak bir yardımı ifşa etmemek lazım

teşvik yönü de var hocam olayın.
  • Bir Galatasaraylı olarak en anlamlı yardım Fenerbahçe'den geldi bence. Ordaki yetim kalan çocukların eğitim masraflarının karşılanması çok yerinde bir yardım. Bence biz de aynısını yapmalıyız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Blonde

Bir susun be arkadas. Sen napiyorsun kicinin ustunde otururken? Eminim cogunuz facebook'ta orda burda birseyler paylasmissinizdir ama adamlar 2 tir yardim yolluyorlar. Neymis gosterismis.

ne güzel dedin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mizuhara

quote:

Orijinalden alıntı: D JANGO

Maden bölgesi dağların arasında ve su sıkıntısı var.Bilmeden ahkam kesmeyin...

İzmir'de yaşıyorum her sene en az 2 hafta Manisa'da kalırım. Soma'ya da gitmişliğim var. Su sıkıntısı falan yok.

birader kafalarına göre hadi su götürelim demiyorlar sen neyin tribine girdin anlamadım ben.
    ihtiyaç listesi almışlardır soma'dan, burda da istişare edip kendilerine göre erzak listesi oluşturmuşlardır.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.