Şimdi Ara

GALATASARAY - STEAUA BÜKREŞ | Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Biruni 3-4

quote:

Orjinalden alıntı: emure

arkadaşlar ben bu maça gitmek istiyorum... maç 21.45 de olursa dönüş için bakırköy e otobüs var mıdır acaba o saatlerde. yani maç bitimi 23.45 fln olsa o saatlerde otobüs var mıdır bakırköy e koyarlar mı otobüs

kalmayalım orda

istanbulda oturuyorsan neyden çekiniyorsun
    ben ankaradan gelmeyi düşünüyorum duruma göre

Ben de Aydın`dan

• quote:

Orjinalden alıntı: CatSK

quote:

quote:

arkadaşlar ben bu maça gitmek istiyorum... maç 21.45 de olursa dönüş için bakırköy e otobüs var mıdır acaba o saatlerde. yani maç bitimi 23.45 fln olsa o saatlerde otobüs var mıdır bakırköy e koyarlar mı otobüs

kalmayalım orda

istanbulda oturuyorsan neyden çekiniyorsun
    ben ankaradan gelmeyi düşünüyorum duruma göre

Ben de Aydın`dan

istanbuldan ankaraya otobüsler hep gece zaten sen nasıl dönecen

• quote:

Orjinalden alıntı: sur_tuna

quote:

kalmayalım orda

var olmaz mı biz 3-4 kişi olursak arabayla gitmeyi düşünüoz

ya taksi fln kasar öğrenci adamız otobüs olup olmadığını iett den öğrenebilir miyiz?

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Alp

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: nanashi

belli olmaz galatasaraya. kazasız belasız geçeriz inşallah. tromso gibi olmasında

galatasaray 10 kere şl de oynamıştır, bunların 9unda ön eleme oynadı ve hiçbirinde elenmedi

bu dalda yakınımıza yaklaşacak rakibimiz yoktur

Rakip olarak Manchester United ile Porto var. Hatta M.U, Galatasaray'ı geçti diye biliyorum bu konuda.

Ancak hakkikaten balımızı seveyim yani, Liverpool, Arsenal, Barcelona, Juventus dururken, Romanya liginin 2.si geldi.

biz ön elemede hiç elenmedik, manchaster ise elendi. daha önce bizzat tarafımızdan itina ile elendi. 3-3 ve 0-0 lık skorlarla

Benim demek istediğim o değildi hocam. Misal biz 9 kere çıktıysak ön elemeden Manchester 10 kere çıktı gibi..

• quote:

quote:

quote:

belli olmaz galatasaraya. kazasız belasız geçeriz inşallah. tromso gibi olmasında

galatasaray 10 kere şl de oynamıştır, bunların 9unda ön eleme oynadı ve hiçbirinde elenmedi

Rakip olarak Manchester United ile Porto var. Hatta M.U, Galatasaray'ı geçti diye biliyorum bu konuda.

Ancak hakkikaten balımızı seveyim yani, Liverpool, Arsenal, Barcelona, Juventus dururken, Romanya liginin 2.si geldi.

Romanya 3.sü olmasın Dsmart Futbolda 3. dedi de

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: sur_tuna

quote:

kalmayalım orda

var olmaz mı biz 3-4 kişi olursak arabayla gitmeyi düşünüoz

ya taksi fln kasar öğrenci adamız otobüs olup olmadığını iett den öğrenebilir miyiz?

Valla ben bir defa akşam döndüm eve, 35 lira bayıldım sonra da bir daha taksiye binmeme kararı aldım. Eve yürürüm de binmem artık taksiye.

• ya var mı arkadaşlar otobüs
  • quote:

Orjinalden alıntı: ecay

quote:

quote:

quote:

Romanya 3.sü olmasın Dsmart Futbolda 3. dedi de

Galatasaray.org'da 2.si yazıyor vallahi hocam;
    http://www.galatasaray.org/futbol/sampiyonlarligi/haber/1599.php

• başarılarr
  • quote:

Orjinalden alıntı: .TaneR.

http://www.fcsteaua.ro/forum/index.php?showtopic=13742&st=0&gopid=265832&#entry265832

kardeşlik adımını attık

yalnız bizim takımın 5 tane atacağına inanmamışlar yüklenmek lazım bunlara
  • maç 12 sinde mi arkadaşlar?
  • ilk mac kimin evinde
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.