arkadaşlar ben bu maça gitmek istiyorum... maç 21.45 de olursa dönüş için bakırköy e otobüs var mıdır acaba o saatlerde. yani maç bitimi 23.45 fln olsa o saatlerde otobüs var mıdır bakırköy e koyarlar mı otobüs
kalmayalım orda
istanbulda oturuyorsan neyden çekiniyorsun ben ankaradan gelmeyi düşünüyorum duruma göre
Ben de Aydın`dan
quote:
Orjinalden alıntı: CatSK
quote:
Orjinalden alıntı: Biruni 3-4
quote:
Orjinalden alıntı: emure
arkadaşlar ben bu maça gitmek istiyorum... maç 21.45 de olursa dönüş için bakırköy e otobüs var mıdır acaba o saatlerde. yani maç bitimi 23.45 fln olsa o saatlerde otobüs var mıdır bakırköy e koyarlar mı otobüs
kalmayalım orda
istanbulda oturuyorsan neyden çekiniyorsun ben ankaradan gelmeyi düşünüyorum duruma göre
Ben de Aydın`dan
istanbuldan ankaraya otobüsler hep gece zaten sen nasıl dönecen
quote:
Orjinalden alıntı: sur_tuna
quote:
kalmayalım orda
var olmaz mı biz 3-4 kişi olursak arabayla gitmeyi düşünüoz
ya taksi fln kasar öğrenci adamız otobüs olup olmadığını iett den öğrenebilir miyiz?
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: Alp
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: nanashi
belli olmaz galatasaraya. kazasız belasız geçeriz inşallah. tromso gibi olmasında
galatasaray 10 kere şl de oynamıştır, bunların 9unda ön eleme oynadı ve hiçbirinde elenmedi
bu dalda yakınımıza yaklaşacak rakibimiz yoktur
Rakip olarak Manchester United ile Porto var. Hatta M.U, Galatasaray'ı geçti diye biliyorum bu konuda.
Ancak hakkikaten balımızı seveyim yani, Liverpool, Arsenal, Barcelona, Juventus dururken, Romanya liginin 2.si geldi.
biz ön elemede hiç elenmedik, manchaster ise elendi. daha önce bizzat tarafımızdan itina ile elendi. 3-3 ve 0-0 lık skorlarla
Benim demek istediğim o değildi hocam. Misal biz 9 kere çıktıysak ön elemeden Manchester 10 kere çıktı gibi..
quote:
quote:
quote:
belli olmaz galatasaraya. kazasız belasız geçeriz inşallah. tromso gibi olmasında
galatasaray 10 kere şl de oynamıştır, bunların 9unda ön eleme oynadı ve hiçbirinde elenmedi
Rakip olarak Manchester United ile Porto var. Hatta M.U, Galatasaray'ı geçti diye biliyorum bu konuda.
Ancak hakkikaten balımızı seveyim yani, Liverpool, Arsenal, Barcelona, Juventus dururken, Romanya liginin 2.si geldi.
Romanya 3.sü olmasın Dsmart Futbolda 3. dedi de
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: sur_tuna
quote:
kalmayalım orda
var olmaz mı biz 3-4 kişi olursak arabayla gitmeyi düşünüoz
ya taksi fln kasar öğrenci adamız otobüs olup olmadığını iett den öğrenebilir miyiz?
Valla ben bir defa akşam döndüm eve, 35 lira bayıldım sonra da bir daha taksiye binmeme kararı aldım. Eve yürürüm de binmem artık taksiye.
ya var mı arkadaşlar otobüs
quote:
Orjinalden alıntı: ecay
quote:
quote:
quote: