Şimdi Ara

Galatasaray Türkiyedir ! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
0
Favori
2.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ..FaTaLiTy..

quote:

Orjinalden alıntı: Méxes

@ilkerinanç

olmadı alaaddin abi olaya el koyar güzel bi 106.yıl şampiyonluğu yaşarsınız her ne kadar sinan bey yok artık ama .

Yani bence de Alaaddin abimiz sayesinde son hafta GALATASARAY'ı yenip şampiyon olduk doğru ya unuttum ben onu vay be Alaaddin abimizin GALATASARAY'ı satın alabilicek parası varmış demek ki

sırf Galatasaray ı yenincemi şampiyon oluyonuz

• quote:

quote:

@ilkerinanç

olmadı alaaddin abi olaya el koyar güzel bi 106.yıl şampiyonluğu yaşarsınız her ne kadar sinan bey yok artık ama .

Yani bence de Alaaddin abimiz sayesinde son hafta GALATASARAY'ı yenip şampiyon olduk doğru ya unuttum ben onu vay be Alaaddin abimizin GALATASARAY'ı satın alabilicek parası varmış demek ki

Alaaddin abin lambasından cinde çıkarsa Galatasaray'ı satın alamazda.Hakemler için aynı şeyi söyleyemem...

• quote:

Orjinalden alıntı: Uyuzaki

Bunlar böyle işte hakem Kayseriyi yakar yinede bağırıp çağırırlar

Jermaine723 naaber lae.
  • quote:

quote:

quote:

@ilkerinanç

sırf Galatasaray ı yenincemi şampiyon oluyonuz

O maçta bizi yenseydiniz olamıyorduk neden yenemediniz yoksa Alaaddin abimiz GALATASARAY'ı satın mı aldı

• bi ara hürriyetin logosunun üstünede bayrağın yanında türkiye türkklerindir yazıyordu o geliyo aklıma başlığı her gördüğümde.
    biri bizim ayrı bi cumhuriyetimiz var diyor öbürü bütün türkiyeyi sahipleniyor.
    biz türkiye cumhuriyetinin süper liginde kendi haline bir takımız kardeşim yok öyle kibir kendini büyük görme bizde...
  • quote:

O maçta bizi yenseydiniz olamıyorduk neden yenemediniz yoksa Alaaddin abimiz GALATASARAY'ı satın mı aldı

2 sene önce İnönü'de Fener'i yenseniz şampiyon olcaktınız.Son 3 haftaya lider gircektiniz neden yenemediniz...Ama bendekide soru kesin hakemler katletmiştir o maçtada...
  • quote:

Orjinalden alıntı: antiyoba

quote:

Jermaine723 naaber lae.

o arkadaşmı
  • quote:

Orjinalden alıntı: antiyoba

quote:

Jermaine723 naaber lae.

• quote:

Orjinalden alıntı: Carnivalae

quote:

2 sene önce İnönü'de Fener'i yenseniz şampiyon olcaktınız.Son 3 haftaya lider gircektiniz neden yenemediniz...Ama bendekide soru kesin hakemler katletmiştir o maçtada...

Alaaddin abi size kazandırdı şampiyonluğu diyorsunuz biz dedik mi Feneri bilmem ne şampiyon yaptı diye

• quote:

quote:

e aynı şeyi söylüyor adam zaten.bizi yenseydiniz şampiyon olacaktınız işte...

• Güzel bir açıklama. Fazla söylenecek bir şey kalmamış.
  • Kardeşim hem önemli derbileri,kırılma noktalarındaki önemli maçları kazanamıyosunuz,sonrada şampiyon olamayınca bağırıp çağırıyosunuz.Olamazsınız tabi.Başınızda bu Demirören olduğu sürecede,bu transfer zihniyeti olduğu sürecede olmanız zor zaten.Demirören size ağlarını ördü aslındada hala orda o adam,değişen bişey yok...
  • quote:

Galatasaray Türkyedir ne yaw

Türkye diye bir ülke yok Türkiye diye var biliyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SharDDewiL

quote:

Türkye diye bir ülke yok Türkiye diye var biliyorum.

kendince hemen ayar vermek icin agzından salyalar aka aka yanlis yazmis iste ne beklersin hocam;)

• quote:

Orjinalden alıntı: ilkerinanç

quote:

quote:

e aynı şeyi söylüyor adam zaten.bizi yenseydiniz şampiyon olacaktınız işte...

bilmeden yazı yazmayın şuraya.gs o maçı alsa bile şampiyon olamazdı çünkü aradaki puan farkı 4 tü.ayrıca o sezona bakın bjk lehine ne hatalar yapılmış.o hatalar yapılmasaydı iddaa ediyorum şampiyon gs idi.ama şunuda belirteyim en iyi topu bjk oynuyordu.ama hakeden şampiyon olamıyor herzaman.

• 4 değil 5 puan öndeydi.kazanınca 8 puana çıktı.ama yenseydiniz 2 puana inecekti ve son maç biz samsundayken siz istanbuldaydınız avantajlı siz olacaktını.bilmeden yazı yazmayın şuraya...
  • Komik açıklama olmuş.
    3 büyüklerin yöneticilerinin yüzsüzlüğü ..
    Taraftarı tatmin çıkışlarından birisi daha..
    kimse kusra bakmasın.
  • quote:

Üzülmeyin la sizde Belediye oldunuğunuzu tescillediniz dün akşam.Cumhuriyet,cumhuriyet diyorsunuz maşallah belediyecilik anlayışını daha bi pek sevdiniz sizi gidi Fenerbahçe Belediyesi sizi.

• "Mülkiye'nin tarihi Türkiye'nin tarihidir" sözünü hatırlattı bu bana

"Sultani'nin tarihi Türkiye'nin tarihidir"
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilkerinanç

pankartta açar şimdi bunlar.bizim şaşkın bu sefer gelmese bari oyuna...

oyuna gelmez çünkü o dönem fb elle smaç ortasahadan penaltı kazanmadı onun dışında herşeyi yapdılar ama biz dedik 6puan avans mayısta biter dedik yalan yok bizde şampiyon olduk
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.