Şimdi Ara

Galatasaray Uefa Kupasını kırmıştı! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
11.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Hellmarch!

quote:

Orijinalden alıntı: *ORION*

quote:

Orijinalden alıntı: Noir Désir

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: süpürman

quote:

Siz de kafayı Uefa kupasıyla kırdınız10 sene oldu,önümüzdeki bir 100 yıl daha konuşursunuz artık

konuşuruz sende al 1000 yıl konuş

Ben konuşmam o kadar merak etme

Siz alana kadar Galatasaray diğer kupaları sıralar, konuşanıza fırsat kalmaz merak etme

Vay beee,Galatasaray Şampiyonlar Ligi şampiyonu olacak yani?

Şimdilik büyük gelir o, ilerde alacağımız UEFA kupaları sizin için yeterlidir

Sonuçta rakipleride düşünmek lazım. Biz ŞL kupası alırsak FB'nin, BJK'nin hali ne olur ?

ŞL kupasını alacağından bile eminler
    Hellmarch evet sizi sporun her branşında zirvede görüyoruz zatencezalı oyuncuları oynatmadaki uyanıklığınızdan dolayı başarılarınızın devamını dilerim

Mafya'yı yurt dışına mı kaçıraydık? Mafya babalarının memleket takımlarına maç mı sataydık? Ondan sonra sahaya totomuzu dönüp "maçları satanı bizde satarız" diyip 2 sene sonra "eşaşında bij o zaman heykeje yeniliyüdük" diyip kıvırtsa mıydık? Rüştü' ye Fb li diye küfür edip 2 gün sonra eldivenlerinin önünde secdeye mi kapansaydık?

Bizim suçumuz Avrupa' da kupa kaldırıp 10 sene konuşmaksa evet suçluyuz. 20 yıl olsun yine yatarız. Ama siz o gururu hayatınız boyunca yaşayamayacaksınız ne yazık ki... durum onu gösteriyor. Belki diyorum işte futboldan çok kuruluş amacınız olancimnastiğe yönelseniz de orada ki başarılar biraz olsun keser.

Şimdi yavru kuşum... Al hulahopunu çevire çevire; güle güle.

Vayyy be yaptıkları şikelerin şaibelerin haddi hududu yok kalkmış hulahop lolipop konuşuyorsun ancak boş boş
    Fenerbahçe de Beşiktaş da Uefa'yı kazanacak güçteler,bir tek kendinizi nimetten saymayın,haydi şimdi yavru aslan hulahop'un sende kalsın yakar yakar sirkte içinden atlarsın

• ben yönetici olsam durumu açıklar Almanlar'ı rezil ederdim dünyaya..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hellmarch!

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Siz de kafayı Uefa kupasıyla kırdınız10 sene oldu,önümüzdeki bir 100 yıl daha konuşursunuz artık

Siz alana kadar Galatasaray diğer kupaları sıralar, konuşanıza fırsat kalmaz merak etme

Şimdilik büyük gelir o, ilerde alacağımız UEFA kupaları sizin için yeterlidir

Sonuçta rakipleride düşünmek lazım. Biz ŞL kupası alırsak FB'nin, BJK'nin hali ne olur ?

ŞL kupasını alacağından bile eminler
    Hellmarch evet sizi sporun her branşında zirvede görüyoruz zatencezalı oyuncuları oynatmadaki uyanıklığınızdan dolayı başarılarınızın devamını dilerim

Mafya'yı yurt dışına mı kaçıraydık? Mafya babalarının memleket takımlarına maç mı sataydık? Ondan sonra sahaya totomuzu dönüp "maçları satanı bizde satarız" diyip 2 sene sonra "eşaşında bij o zaman heykeje yeniliyüdük" diyip kıvırtsa mıydık? Rüştü' ye Fb li diye küfür edip 2 gün sonra eldivenlerinin önünde secdeye mi kapansaydık?

Bizim suçumuz Avrupa' da kupa kaldırıp 10 sene konuşmaksa evet suçluyuz. 20 yıl olsun yine yatarız. Ama siz o gururu hayatınız boyunca yaşayamayacaksınız ne yazık ki... durum onu gösteriyor. Belki diyorum işte futboldan çok kuruluş amacınız olancimnastiğe yönelseniz de orada ki başarılar biraz olsun keser.

Şimdi yavru kuşum... Al hulahopunu çevire çevire; güle güle.

Vayyy be yaptıkları şikelerin şaibelerin haddi hududu yok kalkmış hulahop lolipop konuşuyorsun ancak boş boş
    Fenerbahçe de Beşiktaş da Uefa'yı kazanacak güçteler,bir tek kendinizi nimetten saymayın,haydi şimdi yavru aslan hulahop'un sende kalsın yakar yakar sirkte içinden atlarsın

Her kaybettiğiniz şampiyonluktan sonra şike şaibe diye konuşmak Bjklılık duruşunda var zaten. Babadan oğla geçen saltanat gibi.

Fb kazanabilir. En azından bi çeyrek yaptılar. Siz ne yaptınız 110 yıldır? Bana bundan haber ver bakayım yavru kuşum. Var mı bir başarınız Avrupa' da? United' ın pafları yenince tavana vurdu ama CSKA acımadı değil mi?

Hulahop kesmesse ip verelim ip atlayın. Amerikan' ın kel kuşları Aslan kelamını ağzına alırken durup bir ıstavroz çıkarmalı değil mi?

Bakın ben lafımın arkasındayım. Siz futboldan elinizi eteğinizi çekin kanımca. Asıl amacınız Jimnastik değil mi? Yalansa yalan diyin yahu!

• quote:

Orijinalden alıntı: Barbar

*ORION*

Avatarına karşı inanılmaz bir sempatim var o yüzden bu seferlik seni affediyorum...

• Vay anasını ! Beşiktaş'ta UEFA'yı alacak güçteymiş. Tabii ordaki takımlarıda 1-0 yenerek geçersin

Sonra bide GS'liler kendi takımını Barcelona gibi sanıyor, ŞL kupasını alacağını düşünüyorlar vs vs diyorsun. Gol kısırı bir takımı UEFA şampiyonu yapmak kadar hayalperestiz
  • quote:

Vay anasını ! Beşiktaş'ta UEFA'yı alacak güçteymiş. Tabii ordaki takımlarıda 1-0 yenerek geçersin

Sonra bide GS'liler kendi takımını Barcelona gibi sanıyor, ŞL kupasını alacağını düşünüyorlar vs vs diyorsun. Gol kısırı bir takımı UEFA şampiyonu yapmak kadar hayalperestiz

Gol kısırı Yunanistan Avrupa Şampiyonu olmuştu,yoksa biz mi hayalperestizVay be 2 aslan oldu gerçin sıraya

• *ORION* bu orion da senmisin yoksa tesadüfmü?

Galatasaray Uefa Kupasını kırmıştı!
  • quote:

quote:

Vay anasını ! Beşiktaş'ta UEFA'yı alacak güçteymiş. Tabii ordaki takımlarıda 1-0 yenerek geçersin

Gol kısırı Yunanistan Avrupa Şampiyonu olmuştu,yoksa biz mi hayalperestizVay be 2 aslan oldu gerçin sıraya

Yunanistan'ı mı örnek alıyorsunuz kendinize ? Aslında mantıklı. Onların maçlarıda zevksiz geçiyodu, kupayı almışlardı

Ama o her zaman olmuyor işte.

• Uefa kupasının öyküleri bunula bitmiyor. Bir hikaye daha....

Yönetim birgün kupayı arıyor fakat bulamıyordu.kupa ortalarda yoktu.aramalar iki gün sürdü.tam kupanın kaybolduğu düşünülürken yani panik başlarken güzel haber geldi.

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül kupayı Almanya'ya götürmüş ve oradaki bir Galatasaray Taraftarlar Derneği açılışına katılmıştı.Aradan üç gün geçti.yöneticiler Florya'da gazate okurken bir fotoğraf dikkatlerini çekti.İstanbul'da bir sürü temizlik işçisi Galatasaray atkılarıyla poz veriyordu.Ortalarında ise Uefa kupası vardı.önce bunun kupanın sahtesi olduğunu düşündüler.ancak dikkatli bakınca gerçek olduğunu hemen anladılar.

Meğer İstanbul'a dönen Sarıgül bir de kendi seçim bölgesinde şov yapmış.
  • quote:

Diyenlere bak 100 yılda 1 kere şampiyon oluyolar
  • quote:

*ORION* bu orion da senmisin yoksa tesadüfmü?

Orion ne demek ilk önce bunu bilmek gerekirSenin babanın adı Mehmet ise ve her gördüğün Mehmet'e baba diyorsan,ben de o orion'um demektir.

• quote:

quote:

Orion ne demek ilk önce bunu bilmek gerekirSenin babanın adı Mehmet ise ve her gördüğün Mehmet'e baba diyorsan,ben de o orion'um demektir.

Onion görmüş.

Orionun anlamı ne ? Merak ettim şimdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Xéon

quote:

quote:

Onion görmüş.

Orion diye şarkısı vardı Metallica'nın

• quote:

Orijinalden alıntı: Xéon

quote:

quote:

Onion görmüş.

@Noir Désir evet,Metallica'nın şarkısı var Orion diye,orion samanyolunda 7 yıldızdan oluşan takım yıldızı

• DiPçİk NOT: Halil Özer Galatasaray ın içine yerleştirilmiş, koyu bir fenerlidir.. aygı filanda duymam.. Alttan alta Galatasaray ın aleyhine ne varsa onu işler.. Tipik doğan medya oyunları.. Nedense hep Galatasaray yazarları fb liler arasından seçilir..
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

walla fenerbahçenin uefa 'yı almasından çok daha yakın bir ihtimal !
    fenerbahçe olmadı dünyanın en iyi takımı Galatasaray oldu

• quote:

Gümüşçü tamir etmeyi kabul etti ve birkaç gün sonra alabileceklerini söyledi.

buna inanan varsa zekasından şüphe etmeye başlasın

• Kapalıçarşıda fellik fellik gümüşçü arandı ha? İnanmak çok güç.
  • quote:

quote:

tesadüfe bak işte her gs konusuna balıklama dalarsan böyle oluyor

• yatmadan bir hikaye daha yaziyim dedim.

popescu bir gün yeşilköy toprak sitesindeki evine gider.apartmanına gireceği zaman Hagi'nin havuz başında oturduğunu görür.önce bir süre onu izler,sonra yanına yaklaşır ve ne yaptığına bakar.Hagi elindeki kramponla uğraşmaktadır.kramponun çivilerini kısaltır,elindeki aletlerle özenle çalışmaktadır.popescunun geldiğini bile görmez.Popescu bir süre sonra sorar.

Hagi ne yapıyorsun?
    Yanıtı popescuyu çok şaşırtır.
    Emrenin kramponlarını ayarlıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.