Şimdi Ara

GALATASARAY ÜNİVERSİTESİ SORU-CEVAP

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
3
Favori
1.895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gençler ben geçen sene netten Galatasaray'ı araştırmak istediğimde diğer üniversitelere göre neredeyse hiçbir şey bulamamıştım, biraz kapalı okul olmasından mütevellit. Şimdi ben GSÜ'de işletme okuyorum ve Fransızca hazırlıktaydım bu sene. Eğer tercih dönemi boyunca sormak istediğiniz bir soru olursa cevaplayabilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Öncelikle merhabalar üniversiteye gitmeden önce fransızca biliyor muydunuz orada mı öğreniyorsunuz bu durum sizin için çok zor oluyor mu?

• Üniversiteye gitmeden once Fransizca bilgim 0'dı. Eğer ingilizceniz iyiyse hiç mi hiç zorlanmadan 8 9 ayda kapıyorsunuz Fransizcayi ama ingilizceniz yoksa az buz zorluyor beni de zorladığı gibi. Ama GSÜ hazirlik eğitimi açısından en iyisi diyor BOUN'dan gelen de Bilkentten gelen de. Yani Fransızcayı dert etme hocam, halledersin.

• axiengavus kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam

• yemekleri için yazılır mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: saddlemaker64

yemekleri için yazılır mı?

Yazılır tabii :D yazılmaz mı?
  • yurt/barinma isini ucuza kapatmanın yolu yok mu?

• Hocam easmus imkanlarından bahsedebilir misin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enes545454 -- 2 Temmuz 2019; 13:57:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: enes545454

Hocam easmus imkanlarından bahsedebilir misin
    İsteyip de gidemeyen yok diyorlar, türkiye için en iyisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Towns

Bu mesaj silindi.
    hukuk düşünmüyordum zaten yani gsü hukuk gelse ona da gitmezdim o yüzden hayır demedim hocam.
  • hocam ortam nasıl?.Yurt mu yoksa evdemi kalıyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Louie-Andy Anderson

hocam ortam nasıl?.Yurt mu yoksa evdemi kalıyorsun?
    Bu sene eve çıkacağım ya da orduevine. Geçen sene yurttaydım ve kerizlik yapıp okula yakın bir yurda çıkmıştım. Tercih döneminde ve sonuçlar açıklandığında burada olacağım, sırf yurt konusunda başkaları da benim gibi salaklık yapmasın diye. Üniversite ortamına gelirsek(üninin yurdu yok) hazırlıkta olduğum için lise gibiydi zaten üniversite fazlasıyla küçük olduğu için eğer ortama gireceksen bi anda tüm üniversiteyi tanıyabiliyorsun. Ama ortam hoş diyebilirim.
  • Yurt konusunda ne sıkıntı yaşadınız hocam

• iktisat nasıldır

• Mühendislik fakültesi hakkında ne düşünüyorsunuz, arkadaşlarınız memnun mu? (ce)

• Hocam konaklama zor oluyor mu? Yurt pahalıya geliyor demişlerdi bana. Gidip araştırmak lazım ama şimdilik gitmeden yurt fiyatlarını söyleyebilir misiniz? Bir de bilgisayar mühendisliğinden memnun mu arkadaşlarınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: enes545454

Yurt konusunda ne sıkıntı yaşadınız hocam
    Fiyat olarak 4 kişilik yurda 1400 verdim keşke eve çıksaydım üsküdar tarafında diyorum ayrıca akşam yemeği de yoktu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: murolik

Hocam konaklama zor oluyor mu? Yurt pahalıya geliyor demişlerdi bana. Gidip araştırmak lazım ama şimdilik gitmeden yurt fiyatlarını söyleyebilir misiniz? Bir de bilgisayar mühendisliğinden memnun mu arkadaşlarınız?
    Konaklama için ya okula 2 vesayet değiştirerek geleceğiniz karaköydeki yurtlara çıkacaksınız ya da eve çıkın, tek kişi bile çıksanız apart daireye veya 1+1 eve yakında bir yurda çıkmaktan çok daha karlı olur. Ben 4 kişilik odaya 1400 verdim akşam yemeği yoktu, okulda yiyordum genelde ama okula ne kadar yakın desem de 30 dakikaydı. Haftasonları dışardan yemek zorundaydım okul haftasonu yemek vermediği için. Yani hocam ya uzakta bir yurda çık ya eve çık direk. Yurt fiyatları da ortalama 1400 1800 civarıdır 100 aşağı 100 yukarı ama tek kişilik oda veya 2 kişilik oda bekleme onlar 2den başlar minimum :)

Bilgisayar mühendisliği için iyi diyorlar ama tabii bir odtü veya itü değil eğer bunlar gelmiyorsa gsü en iyisidir.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.