Şimdi Ara

GALATASARAY VE EMRE (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: PeSSiMiSTi¢

quote:

Orjinalden alıntı: cscageonly

Emre Belözoğlu'na yeni takımında başarılar dilerim. Galatasaray'ımızda oynadığı süre zarfında verdiği emekler için teşekkürler. Hatasıyla sevabıyla bir taraftar olarak hakkımız varsa helal olsun. Ezeli rakibimize gitmesine üzülmedim dersem yalan olur ama futbolun içinde bunlarda var. Dün sevdiğimi bugün yuhlayamam. Oraya gidip Galatasaray hakkında bir saygısızlık yapmadıktan sonra Allah yolunu açık etsin

Ya niye hakkımı helal edeyim ona.Uefa Kupası'nda Leeds maçında kırmızı kart gördü finalde oynamadı.Sezon ortası İnter'le anlaştı.Bütün bir ikinci yarı boyunca oynamadı.Onun ve Okan'ın yüzünde şampiyonluk kaçtı.Ankaragücü maçını unutmadık!Galatasaray'a tek kuruş kazandırmadan gitti.

En önemlisi Galatasaray'a para kazandırmayıp gitmesine,onun yüzünden şampiyonluğu kaçırmamıza rağmen ona hem biz sahip çıktık.Hep biz savunduk.Millet ona ağzına geleni söyledi.Galatasaray taraftarı onun arkasında durduk.

Ama şimdi bize yaptığı çok ağır.En ezeli rakibimize sadece para için gitti.Sadece para...Hiçbir Galatasaray taraftarı onu kolay kolay affetmez.Ali Sami Yen'e gelip o taraftarı görünce hiç mi kendinden utanmayacak,hiç mi vicdan azabı duymayacak.

Bu transfer haberini ilk duyduğumda gözümden iki damla yaş süzüldü.Ama Emre için değil.Galatasaray'da yetişen bir futbolcu bu kadar nankör olmamalıydı.Paradan daha önemli şeylerin olduğunun farkına varmalıydı.

Emre yarı finalde hagi finalde kırmızı kart gördü,acaba gs kupayı alamasaydı aynı nefreti hagi içinde duyar mıydın merak ediyorum...

• oncelikle bi galatasaray taraftarı oldugumu belirteyim..bu emre olayı bence fazla uzadı..hiç kimseninde emereye kızma hakkı yok bence...yok ihanet etti yok ne biçim galatasaraylı falan diye ahkam kesmeyede gerek yok...size sorum şu durustce cevap verin lutfen:emre yıllık 3.5 milyon euroya transfer oldu size verseler o kadar parayı fenerli olmazmısınız?
  • quote:

Orjinalden alıntı: eren1991

oncelikle bi galatasaray taraftarı oldugumu belirteyim..bu emre olayı bence fazla uzadı..hiç kimseninde emereye kızma hakkı yok bence...yok ihanet etti yok ne biçim galatasaraylı falan diye ahkam kesmeyede gerek yok...size sorum şu durustce cevap verin lutfen:emre yıllık 3.5 milyon euroya transfer oldu size verseler o kadar parayı fenerli olmazmısınız?

Valla 3.5 milyonu geçtim 1 milyon euroya tüm sülaleyi şu dakika Fenerli yaparım, kolumu kessem sarı-lacivert akar
  • para ıcın yapılan secımlerde ınsanlara nederler bılıyosun dımı sende olesın ozaman tebrıkler....
  • quote:

Orjinalden alıntı: j.sparrow

para ıcın yapılan secımlerde ınsanlara nederler bılıyosun dımı sende olesın ozaman tebrıkler....

Öyle valla dinim imanım para olmuş benim Birde çok param olursa sizin gibi ikinci bir dil öğrenmeyi düşünüyorum, yazdıklarınızı anlayamıyoruz mahçup oluyoruz sonra
  • kesinlikle biz turklerin bu fanatikligi bilim adamları tarafından araştırılmalıdır...kucukken şans eseri bi buyugun seni galatasaraylı yada fenerbahceli yapabilir...herhalde para için tercih edecek...guzel renkleri için degil.........
  • quote:

quote:

para ıcın yapılan secımlerde ınsanlara nederler bılıyosun dımı sende olesın ozaman tebrıkler....

Öyle valla dinim imanım para olmuş benim Birde çok param olursa sizin gibi ikinci bir dil öğrenmeyi düşünüyorum, yazdıklarınızı anlayamıyoruz mahçup oluyoruz sonra

Hocam boşver

Arkadaş anladığım kadarı ile profesyonelliğin anlamını bilmiyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: cdemir

quote:

quote:

Hocam boşver

Haklısınız Onun bakış açısıda bu yönde demek ki, herşeye rağmen saygı duymak gerekiyor yinede.

• quote:

Orjinalden alıntı: Quartamin

emre zeytinburnu takımında oynarken ümit milli takımın kaptanıydı ve bütün büyükler peşindeydi.yani sen palamut ağacını alıp emre yaratmadın,emre zaten büyük futbolcu olacaktı,o zamanın şartlarıyla gs'ye denk geldi.

adam zeytinburnunda oynarken 15 yaşında bile yoktu ne ümit milli takımı...atmak bedava nası olsa...
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: brq_35

quote:

Orjinalden alıntı: nolamaz

arkadaşlar emre denen kişiliksizin ismini ağzınıza alıp ağzınızı kirletmeyin,

o layıkını buldu...(gittiği takımdan belli onun nasıl biri olduğu)

ağzını topla. son yazdığın cümleyle bütün fenerbahçelilere kişiliksiz demiş oluyosun.

nie toplasınkı dogru solemıs ole dııl mı zaten...

yavrum akrabalarından felan yokmu fenerli söle bakiyim ailende kaç kişiliksiz var? bunları sindirebiliyorsan dicek lafım yok büyük laf söleme büyük lokma ye

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam boşver

Haklısınız Onun bakış açısıda bu yönde demek ki, herşeye rağmen saygı duymak gerekiyor yinede.

ewt haklısın ben profesyonelliği bılmıorum.ben asık oldugum oldugum renkler ıcın hayatımı verırım cunku . dunyaları sersen onume gerısı yalan gelır sarı-kırmızı yoksa.benım ıcın ıkıncı bıl ogrenme.cunku gonul dılıyle konusmayı bılmıyorsan zaten yasamıyorsun demektır...

• Neyi anlatmak istiyorsunuzki ?
    Gs mesala Tuncay gelse Gs taraftarlari elamani savunur Fb lilerde agzina geleni söylerdi bunlar dogal.
    Hic bir tartismaya gerek yok bu konuda vakti zamaninda yapacagini yapmisti ama GS taraftari nedense son 6 yilda baya degismis hersey unutuldu.
    Aslinda kizmayada hakkiniz yok yillarca Emre dediniz zamaninda para icin giden simdide para icin gidiyor, ayni tepkiyi italyadan ilngiltereye giderken enden vermediniz hep Gs gelicek diye baktiniz ?
    Ya bazilarinizin davranis tarzi asgari ucretli elaman gibi zaten emre italyadan 7 8 milyon euro kazandi sonrasinda ingilterede adamin kesesi zaten dolu parada bos bunlar icin yok 2 3 falan bu adamlar icin nedirki bundan sonra.
    Tekrar söylüyorum Fb de basarili olamazsa o formayiona gene giydirirler bu egladimiz ayaklari bilmem vefa ayaklari madem futbol profesyenel para icin oynaniyor onlarda olmuycak.
    Hakana vefasizlik yapildi Mehmete bu yapildi diyen bazi kisiler simdide para cokmus diyorlar celiski icindeler ama önemi yok.
    Oynadigi ile degilde yaptigi hareketlerle anilan bir insan nerede oynarsa oynasin fark etmez.
    Siz diz kapagi kirilmis hala sahaya girecem diye kosan genclere sakat sakat oynayan oyunculara yok kalas yok ayi bogan diye kulp uydurcaginiza onlara sahip cikin Gs yi zaten 6 7 sene önce satmis oyunculara degil.

• quote:

Orjinalden alıntı: billiejean

quote:

Orjinalden alıntı: PeSSiMiSTi¢

quote:

Emre Belözoğlu'na yeni takımında başarılar dilerim. Galatasaray'ımızda oynadığı süre zarfında verdiği emekler için teşekkürler. Hatasıyla sevabıyla bir taraftar olarak hakkımız varsa helal olsun. Ezeli rakibimize gitmesine üzülmedim dersem yalan olur ama futbolun içinde bunlarda var. Dün sevdiğimi bugün yuhlayamam. Oraya gidip Galatasaray hakkında bir saygısızlık yapmadıktan sonra Allah yolunu açık etsin

Ya niye hakkımı helal edeyim ona.Uefa Kupası'nda Leeds maçında kırmızı kart gördü finalde oynamadı.Sezon ortası İnter'le anlaştı.Bütün bir ikinci yarı boyunca oynamadı.Onun ve Okan'ın yüzünde şampiyonluk kaçtı.Ankaragücü maçını unutmadık!Galatasaray'a tek kuruş kazandırmadan gitti.

En önemlisi Galatasaray'a para kazandırmayıp gitmesine,onun yüzünden şampiyonluğu kaçırmamıza rağmen ona hem biz sahip çıktık.Hep biz savunduk.Millet ona ağzına geleni söyledi.Galatasaray taraftarı onun arkasında durduk.

Ama şimdi bize yaptığı çok ağır.En ezeli rakibimize sadece para için gitti.Sadece para...Hiçbir Galatasaray taraftarı onu kolay kolay affetmez.Ali Sami Yen'e gelip o taraftarı görünce hiç mi kendinden utanmayacak,hiç mi vicdan azabı duymayacak.

Bu transfer haberini ilk duyduğumda gözümden iki damla yaş süzüldü.Ama Emre için değil.Galatasaray'da yetişen bir futbolcu bu kadar nankör olmamalıydı.Paradan daha önemli şeylerin olduğunun farkına varmalıydı.

Emre yarı finalde hagi finalde kırmızı kart gördü,acaba gs kupayı alamasaydı aynı nefreti hagi içinde duyar mıydın merak ediyorum...

Yazdıklarımı tam okumadın galiba.Biz ne olursa olsun Emre'yi savunduk.Son örneği ise milli maçta hareket çekmesidir.Herkes Emre'yi yerden yere vururken Galatasaray taraftarı onun arkasında durdu.Bizi Emre'den asıl nefret ettiren ona bu kadar yakın davranan,bu kadar kollayan taraftara yaptığı hainliktir.Para için ezeli rakibimize gitmesidir.

Ayrıca Hagi'nin o maça gelene kadar yaptıkları ortada.O maçtan sonra yaptıkları da.

• Para kazanmak için futbol oynayan insanların seçimlerine hangi hakla karıştığınızı, laf ürettiğinizi, hesap sorduğunuzu anlamakta zorlanıyorum.

Futbolculardan taraftarlık etmelerini bekleme romantizminden sıyrılsak artık diyorum.

Ayrıca her ne hikmetse, taraftarlar bu tavırları başarılı futbolculara layık görüyorlar! Başarısız bir futbolcu musun, taraftardan küfürü yersin, sevilmezsin, kulüp seni gönderir yüzüne bakmaz. Hatta futbol yaşantını bir kulüpte geçirirsin de bir jübile maçın yapılmaz (Bülent'e selamlar). Ha, ama başarılısındır ve rakibe gidersen şöylesindir, böylesindir.

Emre istediği takıma gider, istediği takımda oynar. Herkese de saygı göstermek, duymuyorsa susmak düşer. Bu transfer haberi doğru ise Fenerbahçe'ye hayırlı olsun. Biz kendi işimize bakalım, herkes kendi işine baksın.
  • emre büyük bir futbolcu olsaydı türkiyeye geri gelmezdi oynadıgı ingilterede oynadıgı takım en son hangi sezon şampiyon olmuş büyük futbolcu olsaydı gider barca real manchester roma inter milan liverpool arsenal gibi takımlardan birinde oynardı emreyi o kadar büyütmeyin zamanında galatasaraya kazık attı gitti ileride fenerede kazık atarsa kimse şaşırmasın emrenin varı yogu para
  • Emre'nin bu transferini elbette para için yapacak. Bazı mesajları okuyunca çok şaşırıyorum. Bugün parasız oynayan futbolcu var mı ?
  • Diyecek pek birşey yok ..

Kıskananlar Çatlasın. Hazımsızlık var galiba . Baksanıza Emreye bile iyi futbolcu değil diyorsunuz. Ama size gelse dünya Yıldızı , Mille takım kaptanı olacaktı demi ?

Yazık......
  • quote:

ewt haklısın ben profesyonelliği bılmıorum.ben asık oldugum oldugum renkler ıcın [b]hayatımı verırım cunku . dunyaları sersen onume gerısı yalan gelır sarı-kırmızı yoksa.benım ıcın ıkıncı bıl ogrenme.cunku gonul dılıyle konusmayı bılmıyorsan zaten yasamıyorsun demektır...

Bu iki cümle her şeyi açıklıyor aslında.

Ölmek bu kadar kolay bir şey mi?

Hocam bence hiç bir takım için ölmeye değmez. Spor eğlencedir başka bir şey değil.

Ayrıca futbolcuların işi taraftarlk değil futbol oynamaktır ve para kazanmak istiyorlarsa takım ayrımı yapmamaları gerekir.

Eğer çalışıyorsan. Çalıştığın şirketin patronunun hangi takımı tuttuğunu bilerek araştırarak mı işe girdin.

Eğer hünüz çalışmıyorsan iş ararken işer girerken özellikle patronunun GS'lı olmasını istediğini mi söyleyeceksin ?

Varsayalım iş çok iyi ve iyi para kazanıyorsun/kazanacaksın ve patron FB'li peki o işi bırakacak mısın ?

kemalhirca hocam Lincoln küçük futbolcu olduğu için mi Alman ligini bırakıp Türkiye'ye geldi.
    Lincoln neden Barça' da Real'de oynamadı.

Hocam Türkiye şartlarına göre Lincoln'de Emre'de kaliteli futbolculardır.
    Barça'da Real'de banko oynayan yıldız futbolcuyu Türkiye'den hiç bir kulup getiremez.

• quote:

Orjinalden alıntı: kemalhirca

emre büyük bir futbolcu olsaydı türkiyeye geri gelmezdi oynadıgı ingilterede oynadıgı takım en son hangi sezon şampiyon olmuş büyük futbolcu olsaydı gider barca real manchester roma inter milan liverpool arsenal gibi takımlardan birinde oynardı emreyi o kadar büyütmeyin zamanında galatasaraya kazık attı gitti ileride fenerede kazık atarsa kimse şaşırmasın emrenin varı yogu para

kedi uzanamadıı ciğere mundar dermş seninkide o hesap..ama sen şimdiden ağlayıp zırlamaya başlamışsın daha dur emre size takıp gerçek fenerli olunca ağlarsın
  • quote:

quote:

ewt haklısın ben profesyonelliği bılmıorum.ben asık oldugum oldugum renkler ıcın [b]hayatımı verırım cunku . dunyaları sersen onume gerısı yalan gelır sarı-kırmızı yoksa.benım ıcın ıkıncı bıl ogrenme.cunku gonul dılıyle konusmayı bılmıyorsan zaten yasamıyorsun demektır...

Bu iki cümle her şeyi açıklıyor aslında.

Ölmek bu kadar kolay bir şey mi?

Hocam bence hiç bir takım için ölmeye değmez. Spor eğlencedir başka bir şey değil.

Ayrıca futbolcuların işi taraftarlk değil futbol oynamaktır ve para kazanmak istiyorlarsa takım ayrımı yapmamaları gerekir.

Eğer çalışıyorsan. Çalıştığın şirketin patronunun hangi takımı tuttuğunu bilerek araştırarak mı işe girdin.

Eğer hünüz çalışmıyorsan iş ararken işer girerken özellikle patronunun GS'lı olmasını istediğini mi söyleyeceksin ?

Varsayalım iş çok iyi ve iyi para kazanıyorsun/kazanacaksın ve patron FB'li peki o işi bırakacak mısın ?

kemalhirca hocam Lincoln küçük futbolcu olduğu için mi Alman ligini bırakıp Türkiye'ye geldi.
    Lincoln neden Barça' da Real'de oynamadı.

Hocam Türkiye şartlarına göre Lincoln'de Emre'de kaliteli futbolculardır.
    Barça'da Real'de banko oynayan yıldız futbolcuyu Türkiye'den hiç bir kulup getiremez.

avrupa şartlarına göre oyuncu almış olsaydınız bu sene kesinlikle finale kalmıştınız lincolne gelince adam bu sene hem sakatlık yaşadı hemde hocayla problemleri oldu lincoln gibi yavaş oyuncuları dev takımlar oynatmaz lincoln fazla koşan adam degil ve fizik yapısı uymuyor ve bu sene malesef ondan faydalanamadık bu gerçek

avrupada başarı için çıtayı yükseltmek için kaliteli transfer şart

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.