SENIN PSIKOLOJIN BOZUK KEMAL LEN! DOGRU OLANI YAZINCA SEN DELIRIYOSUN CUNKU TAKIMIN SAIBELI.. HANI KOTU SOZ SAHIBININDIR DEMISLER YA .. SANA BEN NE DESEM SIMDI SEN DIKKAT CEKMEYE CALISAN ZAVALLI BIR EZIKSIN ..
ALLAH BELANIZI VERIR!..
SAYGILAR.
-by LoseR -
1 ASIRDA KAC YIL VAR? 100 YIL.. 1 YASIN KUTLU OLSUN BESIKTASIM.. (9 aylıklara hitaben)(15 gununuz kaldi firlamalar).
BJK=2 Samsun=1 Dk.48
[ban] dur kafanı yavaş vur duvara sonra bi tarafın acıyacak [sml2k]
allaha daha çok dua [pray] edersin
Sen boşver şimdi edirneyide gel CL de ki öneleme maçlarına size ordada yerleştiricekler göremezsiniz daha cl ml..
allah senin gibilerinin belasını verir olum senin hala içinde bir eziklik var loser nedense
galatasay düşmanları elbet cezasız kalmaz
avrupa bizden sorulur olum daha sen kimle raks ettigini bilmiyorsun
bu sene götunuz kalktı diye hemen havalara girmeyin
ya umit in resmini bari koyma oraya..bak aslan bile sinirlenmis adama."len yaktın bizi bu sene,seni ham yapıcam ulen kacma"diyo sanki:)
galatasarayın ulaştıgı başarıları yakalamanız için daha çooooooooooooooook çalışmanız lazım
yakında o resmi degiştirecegim merak etme zaten resim seciyorum eleme yapim degişcek zaten
arkadaslar mac icin kavga etmek acayip sacma geliyor bana..abuk subuk yazılarla niye strese sokuyosunuz ki kendinizi...22 tane adam 90mx105m bi cayırda bi oraya bi buraya kosup duruyo...baslarına da 3 tane coban vermisler düüüt!,faul!,düüt!bilmemne diyo...alıyolar senede bilmemkac milyon doları,onların butun derdi tasası size dusuyo.. bırakın abicim ya...bu isi bu kadar ciddiye almayın.... bak biz nası makarasına vuruyoz isin:)
SEN ORADAKILERIN HEPSINI ELE BENCE CUNKU HEPSI ELENDI ARTIK KARTAL MODA KOY BI TANE KARTAL MESAJLARINI ADAM YERINE KOYUP OKUSUN INSANLAR.. SIZ ELENMIS BIR TAKIMSINIZ ELEKLER SIZI ZUHAHAHA:)) BIRDE KOVUK FATIH VAR TEKNIK DIREKTOR AYU FATOS..:)) KUFURBAZ HILEBAZ TERIM.
SAYGILAR..
ne diyimki ben size.... benim babam da fanatik. ona bir şey anlatamıyorum size nasıl anlatayım. Allah ıslah etsin hepinizi.
loser olm biz bi elimizde uefa kupasını diğer eimizde super kupayı sallarken siz elinizde ne sallıyodunuz hıı anlat da herkes bilsin (basbakanlık kupasını bile alamadıydınız)
BU SENE NE SALLIYOSUN ELINDE ? ANCA SALLARSAN BOLE FORUMA GIRIP SALLARSIN BOL KESEDEN. KUPAYI SENIN ELINE VERSELER TARIHI ESER DIYE KACAKCILIK BUROSUNA GOTURURSUN..
GORMEMIS UEFA SAMPIYONU OLMUS PENALTILARLA..:) TUTMUS KUPASINI SALLAMIS..ZUHAHA KUPA NASIL SALLANIR BI ACIKLA ALLAHIN VARMI?
Arkadaşlar bence bu tartışlamardaki seviyeyi düşürmeyin.İnanın yakışmıyor..
seneye herkez galatasarayı izleyecek ya sabır az kaldı
ha ha.gs simdiden izliyor zaten besiktası.hihoyt....
Galatasaray için şaibe deniliyor bir bakın bakalım Galatasaray ın 4 sene üst üste şampiyonluğu avrupadaki başarıları aklınıza getirin ve şimdi bu 4 sene zarfı içindeki Milli takım kadrosunu getirin gözünüzün önüne banko 9 Galatasaray lı oyuncu vardı ve milli takım nekadar başarılıu oldu madem şaibe vardı Milli Takımı ın yaptığı maçlarda da mı şaibe vardı yada Galatasaray ın avrupada yaptığı maçlarda da mı vardı hakemlerimi satın aldı ? (şimdi hepiniz Şenez Erzik aldı diyeceksiniz dikkatinizi çekerim Şenez Erzik sıkı bir fenerbahçeli) o yüzde kendilerini 100 yılda bir kupa alıp görmediklik yapan (100. yıl kutlamalrı hariç ) sanki son 10 senede hep onlar başarılıymış gibi avazları çıktığı gibi bağıran bazı (hekez değil) seviyesizlere ...
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by yeni_raki</i> <br />Galatasaray için şaibe deniliyor bir bakın bakalım Galatasaray ın 4 sene üst üste şampiyonluğu avrupadaki başarıları aklınıza getirin ve şimdi bu 4 sene zarfı içindeki Milli takım kadrosunu getirin gözünüzün önüne banko 9 Galatasaray lı oyuncu vardı ve milli takım nekadar başarılıu oldu madem şaibe vardı Milli Takımı ın yaptığı maçlarda da mı şaibe vardı yada Galatasaray ın avrupada yaptığı maçlarda da mı vardı hakemlerimi satın aldı ? (şimdi hepiniz Şenez Erzik aldı diyeceksiniz dikkatinizi çekerim Şenez Erzik sıkı bir fenerbahçeli) o yüzde kendilerini 100 yılda bir kupa alıp görmediklik yapan (100. yıl kutlamalrı hariç ) sanki son 10 senede hep onlar başarılıymış gibi avazları çıktığı gibi bağıran bazı (hekez değil) seviyesizlere ... <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
[ban][ban][ban][ban][ban][ban] [ban] güzel yazdın eline saglık [ban] [ban][ban][ban][ban][ban][ban]
VERGI YUZSUZLERI ILE MUHABBETE GIRMEYE GEREK DUYMUYORUM.10 SENEDE KAC PARA VERGI ODEMIS KULUBUNUZ O KADAR BASARIYA ORANLA KAC PARASI VAR KASASINDA? KAC PARA BORCU VAR? HAGILER POPESCULAR ILIELER HANGI PARALARLA NASIL GETIRILDI? VERGI YUZSUZLERI SIZI..
losersen kendi klübünün vergi borcu varmı yokmu ondan sonra yaz