FT bu maçı bırakmaz,bıraktırmaz.Fakat farktan sonra oyuncular gevşeyebilir,FT de aynı şekilde.Bu yüzden 5-0,6-0 gibi skorlar beklemiyorum.AK'ın takımı defansif oynatma gibi bir lüksü yok,biz her zamanki gibi maça hızlı başlayacağız ve muhtemelen Burak ilk gölü bulacak,biraz rölantiye alıp hızlı ataklarla bir gol daha bulup ilk yarıyı 0-2 önde kapatırız gibi.İkinci yarının başında bir gol daha bulup ileride oynamaya başlarız ve bir gol yeriz fakat eminim ikinci yarının ikinci golünü de bulup 1-4 kazanırız maçı.Selçuk serbest vuruştan,Burak iki gol,birde Drogba yazar.
E yorumlamam bu kadar.
çok ciddiyim 15-0 falan yeneriz bence.
quote:
Orijinalden alıntı: senki
quote:
Orijinalden alıntı: kungfukid
quote:
Orijinalden alıntı: DDS Emmesen
2-0 3-0 gibi bir skorla fener alır gibime geliyor
gerçekçi bir galatasaraylı buldum
Hayalci bir Fener li buldum.
1-4 GS alır 1-5 te olabilir.Şampiyon olarak gidiyoruz Kadıköy e moralimiz yüksek
quote:
Orijinalden alıntı: ~kasva~
1-4 GS alır 1-5 te olabilir.Şampiyon olarak gidiyoruz Kadıköy e moralimiz yüksek
benim içimden de geçen 4-1 alırız..fenere dağılır zatende asıl mesele biz fırsattan istifade edip farka gidecekmiyiz..yeneceğimize eminim..3 sezondur balllılar kendi sahalarında..yeter artık
0-7
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme