Şimdi Ara

galatasarayın sol bek transferi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: lincolngokhan

quote:

Orijinalden alıntı: Fidel Castro

quote:

Orijinalden alıntı: lincolngokhan

quote:

Orijinalden alıntı: Lucifer1905

Kanadı getirip bek yapmakla stoperi getirip bek yapmak aynı şey mi? Azıcık futbol izleyen biriysen anlarsın. Solak olması yetmiyor. Hem defans hem ofans yönünde katkı vermesi gerek.İki yönlü çalışmalı koşmalı. Kanat-Bek dönüşümleri zaten çok olağan bir şey. Şu an bir bakarsan sol kanat oyuncuları genelde sol bekten bozma oluyor.(Hatta en ekstrem örneği Bale 10 numara oynuyor.) Ama sen gidip olduğu yerde, ağır sadece savunma yapmayı düşünen birini alıp sol beke koyarsan verim alamazsın.

her halükarda hakan baltadan iyi bir sol bek olacaktır ömer.hem defanstan dan dun çıkmayan biri ömer.topla çıkan tekniği iyi sayılabilecek bir oyuncu.kesinlikle denenebilir.bu yabancı sınırında gayet makul bir düşünce bu.

Böyle saçma düşünce mi olur? Hakan Balta 10 senedir bek oynuyor bek gibi bir mevkide tecrübe önemliyken gidip Ömer Toprak Balta'dan iyi demeniz saçmalık. Balta kadar itin şeyine sokulan bir adam görmedim. Adamın önüne koyuyosun Emre gibi Amrabat gibi adamları sonra suç Hakan'ın oluyor.

yani bir fenerbahçeli olarak benim gibi fanatik bir galatasaraylıya hakan baltayı anlatıyosun öyle mi?

hem ''sol bek gibi tecrübe isteyen bir bölgeye'' demişsin.bana sol bekten daha önemsiz bir bölge söyleyebilir misin?

ayrıca seçeneklerin çok dar olduğu ortada.terazinin diğer kefesinde eboue'yi küstürmek,sabri ve hamit gibi 3.sınıf futbolcuların oynama olasılığı gibi ihtimaller mevcut.

ayrıca hakan balta gibi tecrübeli bir sol bek!!!

hakan balta ilk geldiği günden bile kötü bür durumda.aynı sizin hasan ali kaldırımın gram gelişmeyeceği gibi.

Ömer Toprak'ı dünya üzerinde tanıyan milyonlarca kişi varsa bir kişinin bile aklında sol bek oynaması ihtimali yoktur. Hatta adamın kendi kafasında bile yoktur. Hasan Ali'yi çok sevdiğim söylenemez fakat geldiğinden beri zaten gelişim gösterdi. Hakan gibi bir adamın da kıymetini bilememek sizin sorununuz. Altın gibi bir sol bek demiyorum ama ligde gayet oynuyor. Hayrettin Yerlikaya bile Ömer'den daha iyi oynar o mevkiyi çünkü çok farklı iki kavram var ortada.

• kanat oynayabilen birisi bek olması kolaydır. ama stoperin bek olması çok daha zordur. illa birisini devşireceksen ermanı sol bek yapalım. sol kanatta oynayabiliyor ve sol ayaklı
  • Omer Toprak ve sol bek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya cidden soruyorum yaş kaç ? Ayrıcahttp://gss.gs/3sE
  • 4 3 1 2 de omer topragi sol bek yapicagima drogbayi sol bek yaparim

• seçeneklerin hemen hemen hiç olmadığı bir noktada ömer toprak gibi 1989 doğumlu, kaliteli,genç bir oyuncu mevkisi değişse de belli bir standardı yakalayacaktır,alıştıkça çok daha iyi oynayacaktır.

buradaki düşük iq'lular sabri ve hamiti sağ bek yapmak dışında adam gibi bir çözüm getirsin,ondan sonra eleştirsin.sıkmaya başladınız.
  • Niye bu kadar kasıyonuz la Sneijder oynasın işte. Sol ayak nasıl olsa.

• Bu sene hiçbişey değişmicek maalesef beyler. Riera gider, bu iş biter.
  • Eboue sola, Hamit sağa. AB statüsü olmazsa başka çaresi yok bu işin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iuvenis

4 3 1 2 de omer topragi sol bek yapicagima drogbayi sol bek yaparim

Su anda oynadigimiz antrenman macinda Erman Kilic sol bek

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.