Şimdi Ara

galatasarayın sol bekine aranan kan:ibrahim üzülmez (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Geçende Nihat Kahveci diye konu açılmıştı. İyice saçmalamaya başladınız yahu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hatake~Kakashi

Adam 39 yaşında ama 19 yaşındaki oyuncuların isteği ile oynuyor. Tamam alalım demiyorum ama alınsa mesela Hakan Balta'dan daha iyi olacağı kesin. 45 yaşına kadar oynar İbrahim üzülmez

ibrahimin yaşı büyük olabilir ama adam hala 17 yaşındaki çocugun oynadıgı heyecanla maca çıkabilecek yapıya sahip.bizim 1 sene için bu ligde çok rahat sol kanatımızı işlek koridora dönüştürür rahatlıkla
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ribonucleic Acid

Geçende Nihat Kahveci diye konu açılmıştı. İyice saçmalamaya başladınız yahu

• Beşiktaştan ayrılmadan önceki performansını gözünüzün önüne getirin ve adının ibrahim üzülmez olduğunu düşünün.. gayet mantıklı bir transfer eğer kafanızdaki önyargıları atarsanız..ha galatasaraya yakışır mı ilk 11 oyuncusu mudur derseniz hayır.. ama yerinde oynayan hakan balta denen adamı ben halı saha maçına bile çağırmam..o yüzden deli ibo iyidir
  • Baros'un yerine de Nobreyi isteyenler olursa hiç şaşırmam artık.
  • Kabul edelim artık. İstemesek de kızsak da BAM tipi oyuncuları seviyoruz biz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hoksi

ramazan kafalarına vurdu bunların.geçende biri nihat kahveci diyordu teee Allahım yaaa

• beşiktaş bölümünün ajanları mısınız olm siz dünya klübünden oyunculara paramız yetmez..
  • bence mantıklı yanına da selçuk şahin le nihat ı alırız bi de forvete guiza mis tadından yenmez
  • gerçekten isterim.
  • diyecek bir eşy bulamıyorum allah ıslah etsin .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dj_Gençkan

diyecek bir eşy bulamıyorum allah ıslah etsin .

Hocam ama oturup düşününce saf ve katıksız bir Balta mı yoksa Tahta Bacak mı ? İkilem
  • walla ben olsam ikisinin de düşünmem alt yapıdan birilerini yetiştirmeye çalışırım. Haa balta ha alt yapıdan birileri pek bir şey fark etmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: marophat

Lan Sabri'yi klonlayıp sol beke koyalım demiştim yanlış anlamışsınız olayı

Ula gülmeyen yüzüm güldü sayende... kral yorum

• anlasılan ibrahim zülmeze sıcak bakılıyor.ben hemen gs ye e-posta çekiyorum ibrahimi istiyoruz diye.taraftar çıldırdı deli iboyu istiyor
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.