Geçende Nihat Kahveci diye konu açılmıştı. İyice saçmalamaya başladınız yahu
quote:
Orijinalden alıntı: Hatake~Kakashi
Adam 39 yaşında ama 19 yaşındaki oyuncuların isteği ile oynuyor. Tamam alalım demiyorum ama alınsa mesela Hakan Balta'dan daha iyi olacağı kesin. 45 yaşına kadar oynar İbrahim üzülmez
ibrahimin yaşı büyük olabilir ama adam hala 17 yaşındaki çocugun oynadıgı heyecanla maca çıkabilecek yapıya sahip.bizim 1 sene için bu ligde çok rahat sol kanatımızı işlek koridora dönüştürür rahatlıkla
quote:
Orijinalden alıntı: Ribonucleic Acid
Geçende Nihat Kahveci diye konu açılmıştı. İyice saçmalamaya başladınız yahu
Beşiktaştan ayrılmadan önceki performansını gözünüzün önüne getirin ve adının ibrahim üzülmez olduğunu düşünün.. gayet mantıklı bir transfer eğer kafanızdaki önyargıları atarsanız..ha galatasaraya yakışır mı ilk 11 oyuncusu mudur derseniz hayır.. ama yerinde oynayan hakan balta denen adamı ben halı saha maçına bile çağırmam..o yüzden deli ibo iyidir
Baros'un yerine de Nobreyi isteyenler olursa hiç şaşırmam artık.
Kabul edelim artık. İstemesek de kızsak da BAM tipi oyuncuları seviyoruz biz.
quote:
Orijinalden alıntı: hoksi
ramazan kafalarına vurdu bunların.geçende biri nihat kahveci diyordu teee Allahım yaaa
beşiktaş bölümünün ajanları mısınız olm siz dünya klübünden oyunculara paramız yetmez..
bence mantıklı yanına da selçuk şahin le nihat ı alırız bi de forvete guiza mis tadından yenmez
gerçekten isterim.
diyecek bir eşy bulamıyorum allah ıslah etsin .
quote:
Orijinalden alıntı: Dj_Gençkan
diyecek bir eşy bulamıyorum allah ıslah etsin .
Hocam ama oturup düşününce saf ve katıksız bir Balta mı yoksa Tahta Bacak mı ? İkilem
walla ben olsam ikisinin de düşünmem alt yapıdan birilerini yetiştirmeye çalışırım. Haa balta ha alt yapıdan birileri pek bir şey fark etmez
quote:
Orijinalden alıntı: marophat
Lan Sabri'yi klonlayıp sol beke koyalım demiştim yanlış anlamışsınız olayı
Ula gülmeyen yüzüm güldü sayende... kral yorum
anlasılan ibrahim zülmeze sıcak bakılıyor.ben hemen gs ye e-posta çekiyorum ibrahimi istiyoruz diye.taraftar çıldırdı deli iboyu istiyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme