Şimdi Ara

Galax Nvidia GeForce GTX 970 HOF Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 3.5 gb normai kalan yarim gb ise asiri yavas calisiyor insanlari kandirmayin dandik bir youtube videosu uzrtinden.

Anandtech wccftech techpowerup gibi adamakilli sitelere bakarsaniz bunlatin dogrulandigini gorursun.

Arkadas hof demis ama dogru sapphire nitro overlocksuz referans kart olarak gelecek degil mi. Dunyada sadece 970 ozel tasarimli 480nin ozel tasarimi olmayacak ddgil mi ?

İnsanlari kandirip 2 yillik kart aldirmak gibi bir artniyete neden tenezzul ediyorsun bilmiyorum . 3.5 gb kart ileinatla 8 gb karti karsilastiriyorsun 970in asil rakibi 4 gb 480dir ki gb model 850 lira gibi bir rakama geliyor.

Yani su an 970 onerende 970 sifir alanda cok buyuk yanlis yapar. Sende neden bu art niyetli insanlari zarara sokucu yorumlarda bulunuyorsun anlamis degilim.

900serisi kartlar dx 12de performans kaybi yasarken ve oyunculuk dxq2ye giderken ne akla hizmet 970 gibi dx 12 ozurlu vram sikintisi ilerde basgosterecek bir kart oneriyorsun anlamis degilim!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 5 Temmuz 2016; 13:06:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ortada yalan yok firma bile kabul ediyor bu sorunun varligini daha ne olsun. cikinca ortaya bu sorun yuzunden millet iade bile aldi kraldan cok kralcilik yapmayin artik.

http://www.gamecrate.com/nvidia-confirms-gtx-970-limitations/9941

bu sorunu bize belirten ilk oyun shadow of mordordu ufak bir optimize edilmeyen kod buyuk bir donanim acigini ortaya cikardi iste.

• Mesele anlasildi hakaret eden adama laf anlatmak zorunda degilim yoneticiler ilgilesin senine

• RX 480'in özel soğutuculu modellerinin 1.6 Ghz'de çalışmasına ve o hızda DX11'de bile sizin öve öve bitiremediğiniz gtx 970'i gömmesine, DX12'de iki katı performans vermesine ne diyeceksiniz ?
  • Nerding_Gamers kullanıcısına yanıt
    Öncelikle gtx970 öve öve bitiremediğim bir kart değil gelecek kartlar sorunsuz 1.6ghz te çalışabilirse hiç düşünmeden rx 480 alırım ama hiç sanmıyorum ki o frekansları görebilsin fiyatıda1200tl nin altında kalsın...
  • Periah kullanıcısına yanıt
    Birincisi kartı ikinci el 850ye aldım. İkincisi anlattığım halde fanboyluğa devam ediyorsun. İkincisi yıl 2016 olmuş ama kart ultra ayarlarda güncel oyunların tümünü akıcı oynattığına göre mesele yok. Üçüncüsü sana türkçe konuşuyorum diyorum ki sıvı soğutmayla 1350mhz üzeri artifact veriyor yani gpu içersinde kaçak oluyor voltajla ilgisi yok
  • Arkadas daha bir iki mesaj yukariya link atmis wfftechten 1600e gidiyor diye sen hala abuk sabuk israrlardasin.

Sana mi inanalim wffctech'e mi inanalim !

Yukardaki linki okuda gel bi zahmet.

• Arkadaşım alternatif olarak eğer psu güçlüyse ikinci el 980 veya 390x te alabilirsin ancak 390x biraz fazla güç tüketir her ikiside güzel kartlar.
  • Hocam sakin olun ya kalp kırmaya gerek yok. Sakince tartışabilinecek bir ortamdayız diye düşünüyorum. İkinizin de vermiş olduğu bilgi için teşekkürler. Şuan için kafam çok daha karıştı sanırım Rx 480'in modellerini bekleyip ona göre karar vericem. Bu süreçte de 1060 çıkmış olur oda alternatif olur elimizde.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.