Slm arkadaşlar anlayan varda lütfen yardım! S5 akıllı duraklatma ve akıllı bekletme özelliğini bir türlü çalıştıramıyorum. Ayarlardan ikisinide aktif etmeme rağmen yotube den veya internetten film izlerken kafamı çevirdiğimde video durmuyor. Ustalar yardımmmmm
quote:Orijinalden alıntı: b3s3vi Slm arkadaşlar anlayan varda lütfen yardım! S5 akıllı duraklatma ve akıllı bekletme özelliğini bir türlü çalıştıramıyorum. Ayarlardan ikisinide aktif etmeme rağmen yotube den veya internetten film izlerken kafamı çevirdiğimde video durmuyor. Ustalar yardımmmmm Sadece video uygulaması ile izlediğiniz yerlerde geçerli. Youtube de geçerli değil. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:Orijinalden alıntı: Yusuf Ata quote:Orijinalden alıntı: b3s3vi Slm arkadaşlar anlayan varda lütfen yardım! S5 akıllı duraklatma ve akıllı bekletme özelliğini bir türlü çalıştıramıyorum. Ayarlardan ikisinide aktif etmeme rağmen yotube den veya internetten film izlerken kafamı çevirdiğimde video durmuyor. Ustalar yardımmmmm Sadece video uygulaması ile izlediğiniz yerlerde geçerli. Youtube de geçerli değil. internetten film izlerken de aktif olmuyor mu? yani ustam video telefonda yüklümü olması lazım?
quote:Orijinalden alıntı: b3s3vi quote:Orijinalden alıntı: Yusuf Ata quote:Orijinalden alıntı: b3s3vi Slm arkadaşlar anlayan varda lütfen yardım! S5 akıllı duraklatma ve akıllı bekletme özelliğini bir türlü çalıştıramıyorum. Ayarlardan ikisinide aktif etmeme rağmen yotube den veya internetten film izlerken kafamı çevirdiğimde video durmuyor. Ustalar yardımmmmm Sadece video uygulaması ile izlediğiniz yerlerde geçerli. Youtube de geçerli değil. internetten film izlerken de aktif olmuyor mu? yani ustam video telefonda yüklümü olması lazım? Evet.