Şimdi Ara

galaxy 10.1 Snote el yazi sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam herkese galaxy 10.1 tableti yeni aldim.gercekten cok guzel bir alet. Yalniz snote da hanwriting bolumunu actigimda yazdiklarimi duzeltmiyor. Sekil duzeltme ve formul secenekleri calisiyor sorunsuz ama handwriting bolumunde yazimi duzeltmiyor. Bu sorun ile karsilasan varsa yardimlarini bekliyorum. Tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Üstad bende de aynı sorun var ve kafayı yemek üzereyim internette videolarda düzeltmeleri yapıyor ancak benim tablette yapmıyor. formüller falan çalışıyor düzeltme yaparken. acaba güncellemeden kaynaklanan bir sorun olabilir mi? Valla biri yardım ederse çok ikrama geçecek.
  • Valla yardım eden çıkarsa çok ikrama geçecek. Youtube'da izledim adamlar yazıyor daha sonra tablet onu tanımlayarak düzgün hale getiriyor. Ama bendeki bu işlevi yapmıyor...
  • bu sorun ile ilgilide hiçbir yerde çözüm bulamadım. güncellemesi yapıldı ama hala devam ediyor sorun. Sorun için fikir verebilecek kimse yok mu? teşekkürler
  • üstad ben bugün samsung müşteri hizmetlerini aradım telefonda sorunu çözemedik akşam uzaktan bağlantı yardımı yapılacak falan dediler ama bilmiyorum çözebilirler mi. çözerlerse hemen buraya yazacağım. sen de sorunu çözersen buraya ekleyiver.
  • Tamam bende arastiriyorum umarim cozulur biran once

• abi sorunu çözdüm kendim şimdi hemen anlatıyorum.
    s note uygulmasını açıyoruz. bu sağ üst köşedeki "artı (+)" işaretinden yeni bir not açıyoruz. sonra bu sol üst köşede kalem işaretleri var onun yanındaki kutucuğa uzunca basıyoruz sonra menü çıkıyor oradan şekil düzenleme ve el yazısı düzenleme ayrıca formül düzenleme menüsü açılıyor. oradan el yazısı tanıma T harfli olanı seçince tanıma işlemi başlıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Note 3 dokunmatik problemi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben zaten onu biliyorum onu yapmama ragmen tanimiyor benimki.

• hmm anladım valla ben de sordum kullananlara falan genelde böyle yapıyorlarmış, belki seninkinde yazılımsal bir sorun olabilir çünkü servis de bunu tarif ediyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.