Şimdi Ara

Galaxy Ace 2 Vs Galaxy Wonder [ Can Alıcı Nokta ] Yardım. (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
3.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Biliyorum yeri ve zamanı değil ama bi kac sorum olacak 500-600 tl param var ve 2 telefon arasında kaldım htc wildfire s ve htc desire c sizce hangisini almalıyım veya başka önerebileceginiz telefon varmı
  • Hocam estağf ama. İnan harbiden yeri ve konusu değil :) Çünkü inan bana Wonder Ve Ace 2 arasında can çekişen yüzlerce arkadaş gördüm onlarca forumda. Bende o can çekişenlerden biriydim. Ama şimdi açık ve net ki, kıyası bile yapılamaz mış kullanınca anlıyorsun. Ace 2 açık ara önde. Ve benim de yardım alacağım konular var Ace 2 ile ilgili, sağolsun TÜRKAYGIRI Falan birkaç arkadaş, buraya yaz demişler, o yüzden konu alıp başını gitmesin. Mesela daha Flash Player yapamadım. Onun cevabını bekliyorum. Sonra Şu Samsung Smart Sinema. Beyaz ace 2 de olmadı, Akıllı telde acılır vs yazıyor, ( Saçma ). Siyahta aynı işlemi yaptım, kurdu falan. Soracaklarım olacak.

Konu dağılmasın yani senden ricam. Yeni konu falan aç istersen.
  • Ace 2 aslında 1000 Mhz Çift çekirdek işlemciye sahip. Çift çekirdek olması büyük bir avantaj. Bir ev kapısından bir kişi rahat rahat girer, Bir mağaza kapısından 2,3 veya 4 kişi rahatça girebilir. Böyle örneklendirdim. Ayrıca Wonder'ın Ram miktarı 512 MB hatırladığım kadarıyla. 512 Ram Android için gerçekten yetersiz. İdare eder ama Stabil çalışamaz. Ace 2 768 MB Rami var. Tercih sizin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoodGateWay

Ace 2 aslında 1000 Mhz Çift çekirdek işlemciye sahip. Çift çekirdek olması büyük bir avantaj. Bir ev kapısından bir kişi rahat rahat girer, Bir mağaza kapısından 2,3 veya 4 kişi rahatça girebilir. Böyle örneklendirdim. Ayrıca Wonder'ın Ram miktarı 512 MB hatırladığım kadarıyla. 512 Ram Android için gerçekten yetersiz. İdare eder ama Stabil çalışamaz. Ace 2 768 MB Rami var. Tercih sizin.

Çok teşekkür ederim hocam sağolun. İki tane Ace 2 aldım, beyaz ve siyah renklerini, Gerçekten Ace 2 Diğer şu saydıklarımızla kıyaslanamaz mış bile, kullanınca anlıyorsun. Şahsi fikrim. Ace, Ace Plus, Wonder Üçlemesi Ace 2 nin eline su dökemez, Bütçeye göre karar vericeksin tabii ki.

TÜRK Aygırı sağolsun, Flash Playeri de kurdum. Sorunsuz.

Şimdi aklıma takılan 1 şey kaldı, merak ettim.

Beyaz Ace 2 de Samsung Smart Sinema, uygulamasını açtım, Güncelle dedi, Bilinmeyen kaynak aç dedi. Açtım güncelledim. Çalıştırmak için uygulamaya basıyorum. " Samsung Smart Sinema sadece Samsung akıllı teller, tabletler vs için çalışır " Tarzında birşey dedi.

Neyse Siyah Ace 2 de denedim Aynı işlemleri yaptım. Güncellendi ikisinde de oldugu gibi. AÇ dedim işte bastım, Ve AÇILDI.

E bu nasıl iş, Beyaz neden açmadı, siyah açtı ? İkiside aynı, Birini PAZAR Günü aldım, Diğerini PAZARTESİ.

Bunuda çözebilirsem sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: sadyricon

Biliyorum yeri ve zamanı değil ama bi kac sorum olacak 500-600 tl param var ve 2 telefon arasında kaldım htc wildfire s ve htc desire c sizce hangisini almalıyım veya başka önerebileceginiz telefon varmı

kardeşim 2 ay felan bekle sen benim gibi ace 2 'de 650 TL ye filan düşer diye umuyorum o zaman ace 2 alabilirsin
  • Htc desire C aldım bugun hocam :)
  • Bugün Ace 2 de 3G görüntülü konuşmayı denedim. Önce 3g Kapsama alanında değilsiniz dedi. Müşteri hizmetlerini aradım 2 kez, toplam 25 dk görüştüm. Adres falan aldı, Orası bilmem ne bölge yok dedi. 3636 ya KAPSAMA yaz gönder falan 3G yaz gönder bişey bişey, 3g abonesi oldu hat ama bir türlü olmuyordu. " Yapacak birşey yok dediler "

30 dk kadar kurcaladım, Ayarlar - kablosuz ağ - mobil ağlar - Şebeke Modu Oto dan şeye aldım WCDMA mı ne bilmiyorum ezberden yazıyorum. Ona aldım, Servis yok dedi. Bildirimde. Bastım taradı vodafone cıktı tıkladım kaydetti. Sonra tekrar GSM/WCDMA falan aldım. Yani 2g ve 3g imiş o. Sonra diğer Ace 2 ye de aynısını yaptım. Wifi de kapadım netsiz. Aradım ve 3G Görüşme oldu :) Yapamayan arkadaşlar olursa, Konu altına yazsın, anlatmaya çalışırım.

Bu 3G görüntülü konuşma, Net paketi falan istemiyor galiba değil mi ? Normal tel şebekesinden Görüntü çekiyor, öyle sanıyorum ki nette pakette yoktu kapalı herşey açtı, Öyleyse ne ala :) deneyenler varsa bi bilgi sahibi olanlar, 2 kelam ederlerse sevinirim.

* Bir de şu Uygulamaları SD Karta taşıma mevzu, rootsuz. Bir çok telde oluyor hemen hemen sanırım, Ama ACE 2 de durum değişiyor muş ? Çünkü 3 bölüm varmış az biraz araştırdım. ACE vardı bitane, ACE 2 leri almadan önce, Onda bi program vardı USB Taktım PC DEN Tel görüntüsünde bi program, PC De SD Aktar dedim, Daha hep SD Kuruyordu. Ace 2 de denemedim bile. Nolur nolmaz diye.

BU ACE 2 de yapabileceğimiz bir işlem var mı şuan piyasada, ROOT Etmeden.

İlgilenecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler, Allah razı olsun.

• Uygulamaları Rootsuz SD Karta taşıma, şansımız var mı ?

3G Görüntülü görüşme, İnternet gerektiriyor mu ?

GÜNCEL. Teşekkür ederim. Herkese iyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acekerrr -- 23 Kasım 2012; 18:59:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: acekerrr

Uygulamaları Rootsuz SD Karta taşıma, şansımız var mı ?

kardeşim bende wonder ve ace 2 arasında kalmıştım ama ace 2de karar kıldım cumartesi almaya gidicem inşallah sen almışsın madem bi soruyum nasıl telefon uygulamalardaki hızı olsun internet hızı olsun takılma kasılma gibi problemleri var mı bi de siyah mı daha hoş beyaz mı renk olarak hangisini alıyım şimdiden teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferdi19

quote:

kardeşim bende wonder ve ace 2 arasında kalmıştım ama ace 2de karar kıldım cumartesi almaya gidicem inşallah sen almışsın madem bi soruyum nasıl telefon uygulamalardaki hızı olsun internet hızı olsun takılma kasılma gibi problemleri var mı bi de siyah mı daha hoş beyaz mı renk olarak hangisini alıyım şimdiden teşekkür ederim

kesinlikle beyazı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=58255730

arkadaşlar sorularınızı ace 2 ana başlığına sorarsanız daha kolay yardımcı olabilirler size.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mu5tafa

quote:

Orijinalden alıntı: ferdi19

quote:

kesinlikle beyazı.

saolasın kardeşim

• quote:

Orijinalden alıntı: clio 1.2 16 v

quote:

Orijinalden alıntı: danGerfuLL

quote:

danGerfuLL Çok teşekkür ederim, gerçekten içimi rahatladan bir bilgi paylaşımı oldu. Artık kafam daha rahat. Ace II daha verimli yani wonder'a göre.

Güzel güzel, araştıranlar da araştıracaklar da bunları okuyup sana bir dua eder artık. Allah razı olsun kardeş.

Başka bilgi paylaşmak isteyen arkadaşlar olursa da yazabilirler.

Başka sormak istediğiniz, kafanıza takılan bir şey olursa belirtin elimden geldiğince cevaplayayım.

benimde sormak istediğim ace 2 işlemci hızını nereden baka biliriz yani menüde hiç bir yerinde işlemci hızını bulamadım.ram ını görüyorum.zannedersem ya sony yada htc de görmüştüm hızını.

Hocam ace 2nin ramine baktığımda 555 mb yazıyor bu telefonun rami 700 küsur değil miydi?Niye benim telefonumda 55 yazıyor?Yorumunuz eski ama görür de cevap verirseniz çok sağolun.

• quote:

Orijinalden alıntı: sercelik

quote:

quote:

quote:

danGerfuLL Çok teşekkür ederim, gerçekten içimi rahatladan bir bilgi paylaşımı oldu. Artık kafam daha rahat. Ace II daha verimli yani wonder'a göre.

Güzel güzel, araştıranlar da araştıracaklar da bunları okuyup sana bir dua eder artık. Allah razı olsun kardeş.

Başka sormak istediğiniz, kafanıza takılan bir şey olursa belirtin elimden geldiğince cevaplayayım.

benimde sormak istediğim ace 2 işlemci hızını nereden baka biliriz yani menüde hiç bir yerinde işlemci hızını bulamadım.ram ını görüyorum.zannedersem ya sony yada htc de görmüştüm hızını.

Hocam ace 2nin ramine baktığımda 555 mb yazıyor bu telefonun rami 700 küsur değil miydi?Niye benim telefonumda 55 yazıyor?Yorumunuz eski ama görür de cevap verirseniz çok sağolun.

555 mb kullanıcıya ayırılmış kısmı ,onun yanında bir rakam daha yazıyor oda cihazın kullandığı miktar.toplamda 768 mb yapıyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sercelik

quote:

quote:

quote:

555 mb kullanıcıya ayırılmış kısmı ,onun yanında bir rakam daha yazıyor oda cihazın kullandığı miktar.toplamda 768 mb yapıyor.

Çok sağolun hocam.Ancak bir sorum daha olacak.Kullanılan ram'in, temizlediğim halde 380 civarından aşağı düştüğünü hiç görmedim bu normal bi değer mi?Ayrıca şarjı çok az gidiyor.Şu ana kadar 2 kez şarj ettim telefonu ikisinde de %5in altına düşünce şarja taktım ve 6-8 saat kadar açıkken şarj ettim başka bir öneriniz var mı?Az önce şarjım bitti tamamen kapalı şarj etmeyi düşünüyorum.

• Wondera sahip iki arkadaşım da garantiye yolladı telefonu, ben bunları gördükten sonra wonder'a yanaşmazdım
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.