Şimdi Ara

Galaxy Buds 2 Ana Konu (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
586
Cevap
59
Favori
48.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bu uçları kullanıyor musunz? memnun musunuz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tahice T kullanıcısına yanıt
    Evet hocam satın alma gecmisinden size ilettim. Kullaniyorum, su an icin memnunum

• Halk Kütüphanecisi kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam sipariş verdim.

• Dostlar selamlar, Buds 2'yi aynı anda iki cihazda kullanabiliyor muyuz? Tabletten bir şey izlerken, arama geldiğinde hızlı bir şekilde telefona geçiş yapabiliyor mu? Kullanan biri aydınlatırsa çok sevinirim.

• Gokmen_gs G kullanıcısına yanıt
    Samsung account acik ise 2 tarafta gerceklesebilir isteginiz. Ancak farkli markalarda 2 cihaz destegi yok.

• Halk Kütüphanecisi kullanıcısına yanıt
    Tamamdır, teşekkürler.👍

• Arkadaşlar bu kulaklığı alacağım S23 ile kullanacağım. Sizce alınır mı memnun musunuz?

Bir de sizce hangi rengi almalıyım. Mat siyah, yeşil, mor, beyaz. Hangi rengi daha güzel sizce?

• klawye kullanıcısına yanıt
    samsung cihazlarla iyi çalıştığını söyleyebilirim. Sadece bazen kutunun şarjı anlamadığım şekilde bitebiliyor. Diğer modellere göre pili daha kısa gidiyor.

• a_selim A kullanıcısına yanıt

Teşekkürler yanıt için. Peki sizce hangi renk daha güzel duruyor?

Telefonum da siyah olduğu için siyah rengi aldım ben. Tamamen zevk meselesi, hepsi güzel duruyor bence
    Bu arada samsungun sitesinde s23 yanında buds 2 hediyesi var. edu.tr mailiniz varsa 128gb modeli 21700 liraya düşüyor ve yanında buds 2. Değişim kampanyasıyla birleşmiyor ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a_selim -- 26 Mart 2023; 23:47:29 >
  • Telefonu daha önce aldım. Ben de mat siyah düşünüyorum şimdilik. Mor rengi de güzel duruyor ancak telefon siyah.

Bende mat siyah var gayet güzel duruyor. Tavsiye ederim

• Arkadaşlar selam uzun zamandır 24-bit desteği ve ses kalitesi için buds 2 pro almayı düşünüyordum yeni aldığım S23'ün yanında hediye buds2 göndermeleri güzel bir tesadüf oldu ama benim aklım hala pro modelde. Bunu satıp geçmeye değer mi? (Ne kadara satabilirim fikriniz varsa söylerseniz iyi olur) Ses kalitesi çok iyi diyorlar pro için o kadar fark ediyor mu acaba? Henüz kutusunu açmadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sıradan1nick -- 29 Mart 2023; 22:26:59 >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.