Şimdi Ara

Galaxy Buds 3 Pro tanıtıldı: Galaxy AI özellikleriyle geliyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
2
Favori
1.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Valla bir çok Telefon modelinde yapıyor samsung bunu türkiyeye özel fiyat veriyorlar bende şunattan beri ihtiyacım olmasına rağmen kulaklık almadım buds 3 ü bekledim ama hemen almayacağım 5000 civarı almak hedefim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • fiyatlar iyice şaşırdı;

saati 44k

kulaklık 7k

evet bizim para birimimiz'in değeri az ancak yinede fiyaları çok yüksek.

• çift amp ilgi çekici. hem dinamik hem planar var. ilk yanlışım yoksa

• saltukc kullanıcısına yanıt
    Hocam avantajix üzerinden kayıt olup ordan Samsung sitesine girip sepete ekliyorum ancak avantajix ile ilgili hiçbir detay çıkmıyor. Avantajix para iadesini nasıl alıcaz ?

• ön sipariş teslim tarihi ertelenmiş, ne zamana o belli değil. gecikeceği için üzgünmüş samsung.

• çok büyük bir gecikme var buds 3 pro siparişlerinde telafi ve gönül almak için samsung türkiye bir adım atması lazım.

• Gecikmeler dünya çapında kalitesiz üretim den dolayıymış sanırım malzeme kalitesini mi değiştiriyorlar yeniden mi üretiyorlar bilmiyorum ama durum böyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 30.08.2024 05:00ten itibaren kargoda ibaresi gelmiş siteye, sadece kulaklıkta değil sanırım saatler de 7 ağustos gösteriyor.

• saltukc kullanıcısına yanıt

Geçtiğimiz hafta 19 unda eklendi o ibare..

• eyuunal E kullanıcısına yanıt

ben yeni fark ettim o zaman hocam bu kadar da olmaz ama :d

• Buds 3 pro da çeşitli kalite sorunları var kimisi işçilik ve malzeme ile telafi edilebilir ancak tasarımsal değişiklikler de olabilir.

• bugün buds 3 proyu teslim aldım..

• kral012 K kullanıcısına yanıt

Siparişi ne zaman vermiştiniz? Hangi siteden?

Benim 27 Temmuz tarihli Samsung.com siparişim halen beklemede görünüyor.

• bjkali kullanıcısına yanıt

ben amazondan verdiğim ön siparişi iptal etmiştim, bugün samsung'un kendi sitesinden sipariş verdim, hemen dhl kargoya verdiler, yarın teslim gözüküyor.

• SLaYeR KiNG kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun güle güle kullanın ama ön siparişleri bekletip yeni siparişleri hemen göndermelerini anlayamadım.

• bjkali kullanıcısına yanıt

samsung türkiye.. beceriksizlik yani özetle.. siz belki de 1 aydır bekliyorsunuz.. size göndermiyorlar.. ben sipariş verdikten 30dk sonra kargoya veriliyor... ama aklıma şey geldi muhtemelen siz bedava kılıf falan aldınız.. onlar stoğa gelmemiş olabilir.. ben kılıf falan almadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SLaYeR KiNG -- 14 Ağustos 2024; 17:26:19 >
  • SLaYeR KiNG kullanıcısına yanıt

Ben şimdi sepet yapıp denediğimde kılıfı da ekledim, onda da aynı gün kargo ibaresi çıktı. Bence onunla alakası yok hocam. Tamamen beceriksizlik ve plansızlıktan.

• Edit; Yeni siparişler aynı gün kargolanırken (kayıt açıp durumu bildirmeme rağmen) ön sipariş ürünüm halen kargoya verilmedi. Ön siparişi bekleyen varmı?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.