< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Galaxy Buds 3 Pro tanıtıldı: Galaxy AI özellikleriyle geliyor (2. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
fiyatlar iyice şaşırdı;
saati 44k
kulaklık 7k
evet bizim para birimimiz'in değeri az ancak yinede fiyaları çok yüksek.
-
çift amp ilgi çekici. hem dinamik hem planar var. ilk yanlışım yoksa
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam avantajix üzerinden kayıt olup ordan Samsung sitesine girip sepete ekliyorum ancak avantajix ile ilgili hiçbir detay çıkmıyor. Avantajix para iadesini nasıl alıcaz ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ön sipariş teslim tarihi ertelenmiş, ne zamana o belli değil. gecikeceği için üzgünmüş samsung.
-
çok büyük bir gecikme var buds 3 pro siparişlerinde telafi ve gönül almak için samsung türkiye bir adım atması lazım.
-
Gecikmeler dünya çapında kalitesiz üretim den dolayıymış sanırım malzeme kalitesini mi değiştiriyorlar yeniden mi üretiyorlar bilmiyorum ama durum böyle
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
30.08.2024 05:00ten itibaren kargoda ibaresi gelmiş siteye, sadece kulaklıkta değil sanırım saatler de 7 ağustos gösteriyor.
-
Geçtiğimiz hafta 19 unda eklendi o ibare..
-
ben yeni fark ettim o zaman hocam bu kadar da olmaz ama :d
-
Buds 3 pro da çeşitli kalite sorunları var kimisi işçilik ve malzeme ile telafi edilebilir ancak tasarımsal değişiklikler de olabilir.
-
bugün buds 3 proyu teslim aldım..
-
Siparişi ne zaman vermiştiniz? Hangi siteden?
Benim 27 Temmuz tarihli Samsung.com siparişim halen beklemede görünüyor.
-
ben amazondan verdiğim ön siparişi iptal etmiştim, bugün samsung'un kendi sitesinden sipariş verdim, hemen dhl kargoya verdiler, yarın teslim gözüküyor.
-
Hayırlı olsun güle güle kullanın ama ön siparişleri bekletip yeni siparişleri hemen göndermelerini anlayamadım.
-
samsung türkiye.. beceriksizlik yani özetle.. siz belki de 1 aydır bekliyorsunuz.. size göndermiyorlar.. ben sipariş verdikten 30dk sonra kargoya veriliyor... ama aklıma şey geldi muhtemelen siz bedava kılıf falan aldınız.. onlar stoğa gelmemiş olabilir.. ben kılıf falan almadım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SLaYeR KiNG -- 14 Ağustos 2024; 17:26:19 > -
Ben şimdi sepet yapıp denediğimde kılıfı da ekledim, onda da aynı gün kargo ibaresi çıktı. Bence onunla alakası yok hocam. Tamamen beceriksizlik ve plansızlıktan.
-
Edit; Yeni siparişler aynı gün kargolanırken (kayıt açıp durumu bildirmeme rağmen) ön sipariş ürünüm halen kargoya verilmedi. Ön siparişi bekleyen varmı?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X