Şimdi Ara

GALAXY FULL HD UYDU ALICISI hakkında....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    GALAXY FULL HD'nin son versiyonu olarak v25'e güncelledim.recevier kafayı yedi hd kanallar göstermez oldu (sadece ses var). radyo güncellemeleri aldı dinlenebilir. menüde çok az görsel değişiklik olmuş o da eh işte.İşte derin mevzu İPTV özeliğini kaybetti galiba çünkü en güncel iptv adreslerini bile açmıyor.ben de v24 versiyonuna geri döndüm.işin açıkçası İPTV için recevier almak isteyenlere tavsiye etmem.tv'de donmalarda yapıyor.aklınıza gelebilecek her türlü denemeler yapmama rağmen hem hantal hem kanal geçişleri zayıf hemde hiremco recevier işini dikkate almıyor gibi; tek söyledikleri güncellemeden sonra fabrika ayarlarına dönün gibi pasif yardım ifadeleri.kafama takılan diğer mevzu ise bugün itibariyle vatandaki galaxy hd ve nova hd fiyatları....işte fiyatlar....

vatan bilgisayar nova hd fiyatı89 tl olarak görünüyor.

vatan bilgisayar galaxy hd fiyatı79 tl olrak görünüyor.

100 tl altı hd receiver almak isteyenler bunu bence kaçırmasın normalde galaxy hd 150-170 tl,nova hd 120-140 arası bir fiyat olarak görünüyordu.

• bende galaxy hd modeli var yeni v25 versiyonuna güncelledim ama bende öyle bi sorunla karşılaşmadım yanlız ip tv için dosya uzantısı değişecekmiş .txt değilde .iptv olması gerekiyormuş şimdi bu dosyayı nasıl oluşturacaz ve cihaza nasıl yükleyecez bilgisi olan ltfn cevaplasın birde kanal düzenlemede biss girme menüsü kaldırılmış sanırım nereden girecez bissleri.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.