Şimdi Ara

Galaxy GTX 480 O.C (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Alpcan aksoy arkadaşımız banada bu konuda yardımcı oldu sağolsun bendede referans tasarım yurt dışı nvidia gtx 480 var 1138V. ile 890-2030 gibi bir değere çıktı far cry3 de test yaptım saatlerce sıkıntı vermedi.kartın 900 lerde bi değerede çıkacağına eminim ama gerek yok.stock sa. hızları bile yetiyo bütün oyunlara.
  • quote:

Orijinalden alıntı: boss06

Alpcan aksoy arkadaşımız banada bu konuda yardımcı oldu sağolsun bendede referans tasarım yurt dışı nvidia gtx 480 var 1138V. ile 890-2030 gibi bir değere çıktı far cry3 de test yaptım saatlerce sıkıntı vermedi.kartın 900 lerde bi değerede çıkacağına eminim ama gerek yok.stock sa. hızları bile yetiyo bütün oyunlara.

sorunsuz bir şekilde stabil değerleri bulduk arkadaşım, iyi oyunlar donz05 gibi dik başlı olmayanlar her zaman pm atıp yardım isteyebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abazzers -- 14 Aralık 2012; 6:24:58 >
  • donz05 in nasıl bir kişilik olduğu açığa çıkmıştır arkadaşlar.benimle hiç alakası olmayan bir nedenden dolayı 7 gün banlanmış.benim onu her nasıl yaptıysam banlattırdığımı sanmış ve basmış küfürü... yorumu size bırakıyorum, tabi ki soruyu cevaplamadım.fotoğrafta karaladığım yerde çok ağır bir küfür yazıyordu.o da bu mesajı okuyacaktır

Galaxy GTX 480 O.C

• quote:

Orijinalden alıntı: Alpcan Aksoy

donz05 in nasıl bir kişilik olduğu açığa çıkmıştır arkadaşlar.benimle hiç alakası olmayan bir nedenden dolayı 7 gün banlanmış.benim onu her nasıl yaptıysam banlattırdığımı sanmış ve basmış küfürü... yorumu size bırakıyorum, tabi ki soruyu cevaplamadım.fotoğrafta karaladığım yerde çok ağır bir küfür yazıyordu.o da bu mesajı okuyacaktır

Galaxy GTX 480 O.C

IE kullanan kaldı mı ya

• ben DONZ05, böyle bir saçmalık olamaz yetkililerin acilen bu konuya el atmasını istiyorum bu Alpcan Aksoy adlı şahıs benim konuma fake resim atmıştır. lütfen acilen özel mesajlarım incelensin şimdiye kadar kimseye özelden küfürlü bir mesaj atmadım atmamda herzaman kozumu forumda paylaşırım bu arkadaş çok bilmişlik yapıp burda rezil olunca böyle bir yola başvurmuş ama adelet yerini bulur hiç merak etme bu şekilde üçkağıt yapıp photosop ile milleti kandırabileceğini sanıyosan yanılıyosun birazcık delikanlı olur burdan cevap yazabilirdin neyse sayın yetkililer lütfen konuya acilen el atın bu arkadaş demicem üçkağıtçı diğer arkadaşlarıda bu şekilde banlatabilir tekrar söylüyorum mesajlarım incelensin böyle bir küfür olayı kesinlikle yoktur bu üçkağıtçı ilede kesinlikle özelden mesajlaşmadım gurursuz insan...
  • Alpcan, o mesajı başka birisi atmış olamaz mı, donz'un ismini kullanarak?

@selomato

Siz de Alpcan'a hemen ithamda bulunmuşsunuz. Panosuna başka birinden öyle bir mesaj gelmiştir, tabi burda sizin adınızla ifşa etmesi kesinlikle doğru değil.

Böyle şeyler için kırmayın birbirinizi. Belli ki 3. bir şahıs ortalığı karıştırmak istemiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 16 Aralık 2012; 3:01:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fleshstorm666

Alpcan, o mesajı başka birisi atmış olamaz mı, donz'un ismini kullanarak?

@selomato

Siz de Alpcan'a hemen ithamda bulunmuşsunuz. Panosuna başka birinden öyle bir mesaj gelmiştir, tabi burda sizin adınızla ifşa etmesi kesinlikle doğru değil.

Böyle şeyler için kırmayın birbirinizi. Belli ki 3. bir şahıs ortalığı karıştırmak istemiş.

abi bu ask.fm başıma çok sorun çıkarmaya başladı, sonunda forumdan erişimi yasaklıycam...

donz05 bak arkadaşım, orada bana sorular anonim olarak geliyor.bak imzamdaki linke tıkla oradan anonim olarak soru sorabildiğini görüceksin.sen banlanmışsın, benim hiç bir alakam yok.bana da ben donz05, senin yüzünden banlandım diye bir soru gelince dayanamadım paylaştım burada.yine paylaşmazdım ama çok ağır küfürler yazıyordu.onun dışında forumdan bir sürü kişi her gün 10 larca küfür yazıyor anonim olarak hiç birini cevaplamıyorum.demek ki asosyal ve odasından bile çıkmayan birisi buradaki durumu gözlemiş ve küçük bir oyun yaparak nirvanaya ulaşmış... buradan ona tebriklerimi gönderiyorum, birazcık adamsa kendini ifşa eder.aferin bizi oyuna getirdin

ekleme : yazdığın bir şeyi görmemişim, çok bilmişlik yapıp rezil olunca demişsin.lanet olsun bu konuya mesaj yazdığım güne.bak bakalım referans tasarım bir kartta benim yazdığım değerlerin dışında herhangi bir şekilde stabiliteyi sağlayabilicek misin.senin kartın farklıymış, yazdığım bilgiler senin işine yaramadı.fakat burası forum, bir çok kişinin işine yaradı yazdığım bilgiler.buraya kartla çıkılabilicek değerleri yazdıktan sonra 2 kişi mesaj yoluyla yardım istedi, 1 kişi de telefonumdan ulaşıp yardım istedi.hepsine yardım ettim... merak etme rezil olma gibi bir korkum yok, herhangi bir konuda herhangi bir nedenle rezil olsam bile çirkeflik yapıcak kadar aşağılık birisi değilim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abazzers -- 16 Aralık 2012; 3:56:38 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fleshstorm666

Alpcan, o mesajı başka birisi atmış olamaz mı, donz'un ismini kullanarak?

@selomato

abi bu ask.fm başıma çok sorun çıkarmaya başladı, sonunda forumdan erişimi yasaklıycam...

donz05 bak arkadaşım, orada bana sorular anonim olarak geliyor.bak imzamdaki linke tıkla oradan anonim olarak soru sorabildiğini görüceksin.sen banlanmışsın, benim hiç bir alakam yok.bana da ben donz05, senin yüzünden banlandım diye bir soru gelince dayanamadım paylaştım burada.yine paylaşmazdım ama çok ağır küfürler yazıyordu.onun dışında forumdan bir sürü kişi her gün 10 larca küfür yazıyor anonim olarak hiç birini cevaplamıyorum.demek ki asosyal ve odasından bile çıkmayan birisi buradaki durumu gözlemiş ve küçük bir oyun yaparak nirvanaya ulaşmış... buradan ona tebriklerimi gönderiyorum, birazcık adamsa kendini ifşa eder.aferin bizi oyuna getirdin

ekleme : yazdığın bir şeyi görmemişim, çok bilmişlik yapıp rezil olunca demişsin.lanet olsun bu konuya mesaj yazdığım güne.bak bakalım referans tasarım bir kartta benim yazdığım değerlerin dışında herhangi bir şekilde stabiliteyi sağlayabilicek misin.senin kartın farklıymış, yazdığım bilgiler senin işine yaramadı.fakat burası forum, bir çok kişinin işine yaradı yazdığım bilgiler.buraya kartla çıkılabilicek değerleri yazdıktan sonra 2 kişi mesaj yoluyla yardım istedi, 1 kişi de telefonumdan ulaşıp yardım istedi.hepsine yardım ettim... merak etme rezil olma gibi bir korkum yok, herhangi bir konuda herhangi bir nedenle rezil olsam bile çirkeflik yapıcak kadar aşağılık birisi değilim...

Alpcan alpcan alpcan takma kafana ama azcik hata sende adamin karti degerlendirmemissin duzgunce referansa gore yorum yapincada adam yanlis anlamis. Bos ver sen bu arada hava atma bizde bugune bugun 2600kda o.cde turkiye 30.su phenom 965le 8. 6990la ilk 10 icindeyiz

Saka at havani yakisir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• ben sana özelden küfür edicek kadar seviyemi düşüremem hangi sevdiğim liselisi böyle bir şaka yaptıysa aklımdan geçen lafları rüyasında bile göremez kulaklarını çok fena çınlattım arkadaşın ama senin bu yaptığında ayıp gelip burda benim banlanmamı fırsat bilip kendini aklamaya çalışmışsın beni suçlu göstermeye çalışmışsın güzel kardeşim bunda anlamıcak bişey yok benim kartım hakkında bilgin yokmuş tekrar söylüyorum senin kırdığın rekorlar aldığın madalyalar falanlar filanlar :D beni hiç ilgilendirmiyor haticeye değil neticeye bakarım netice olarak bana yanlış bilgi verdin olan bu başkaları faydalanabilir eyvallah ama lapin gibi senin verdiğin değerleri yazsaydım yanlışlıkla belki şimdi monitörde bu forumu görüntüleyecek kartım elimde olucaktı kısaca buradaki kariyerin beni ilgilendirmiyor ben aldığım bilgiye bakarım bana bu kart hakkında tam olarak bilgim yok deseydin bu konu bukadar uzamazdı benim senin kadar şakşakçım yok bu arada saygılar papirüs...

• Kart gerçekten takozmuş senin overclock rekoru kırmak için verdiğin değerleri ben günlük kullanım için verdim :) voltaj ve sıcaklıklar belli daha bi dünya yolu var ama değerleri bilmiyorum! sistem 2 senelik bu arada, komple değiştirsemmi napsam bilemedim :)
    işlemci soğutucum Cooler Master V8
    Ram G-Skill 2200 Mhz 8Gb 7.9.9.28
    Kasam Haf-X
    Monitörüm LG 42LW4500 107 Cinema 3d Led
    Ses sistemim Sony DAV-DZ940K Ev Sinema Sistemi Fiber optik kablo veri aktarımı sayesinde
    Görüntü ve D-Smart Hd Uydu aktarımını Avermedia Capture Hd Kart ile yapıyorum
    Tuncmatik 1000 W Online güç kaynağım ile 1 saat kesintisiz Tv Ve Pc keyfi elektrik kesildi voltaj düştü derdim yok başında olmasam bile sistem kendini oto kapatıyor...
    Devamı varda okuyanlar görmedik demesin şimdi kendimden utandım :) nese sen overclock rekoru kırmaya devam et aslan birini aşşalarkende ikikere düşün bence :D

http://img841.imageshack.us/img841/436/testyih.jpg

• quote:

Orijinalden alıntı: selomato

Kart gerçekten takozmuş senin overclock rekoru kırmak için verdiğin değerleri ben günlük kullanım için verdim :) voltaj ve sıcaklıklar belli daha bi dünya yolu var ama değerleri bilmiyorum! sistem 2 senelik bu arada, komple değiştirsemmi napsam bilemedim :)
    Kasam Haf-X
    Ses sistemim Sony DAV-DZ940K Ev Sinema Sistemi Fiber optik kablo veri aktarımı sayesinde
    Tuncmatik 1000 W Online güç kaynağım ile 1 saat kesintisiz Tv Ve Pc keyfi elektrik kesildi voltaj düştü derdim yok başında olmasam bile sistem kendini oto kapatıyor...
    Devamı varda okuyanlar görmedik demesin şimdi kendimden utandım :) nese sen overclock rekoru kırmaya devam et aslan birini aşşalarkende ikikere düşün bence :D

ama bak sen aranıyorsun, gerçekten aranıyorsun.ya rahat ol, kavga çıkarmaya çalışma.muhattap olma benimle.hadi sen yap istediğin gibi overclock, istediğin oyunu oyna.bb

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: selomato

Kart gerçekten takozmuş senin overclock rekoru kırmak için verdiğin değerleri ben günlük kullanım için verdim :) voltaj ve sıcaklıklar belli daha bi dünya yolu var ama değerleri bilmiyorum! sistem 2 senelik bu arada, komple değiştirsemmi napsam bilemedim :)
    Kasam Haf-X

ama bak sen aranıyorsun, gerçekten aranıyorsun.ya rahat ol, kavga çıkarmaya çalışma.muhattap olma benimle.hadi sen yap istediğin gibi overclock, istediğin oyunu oyna.bb

saygılar hocam :D

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.