Şimdi Ara

Galaxy Mega serisine ait olduğu düşünülen bir cihaz benchmark skorlarında göründü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Galaxy Mega serisine ait olduğu düşünülen bir cihaz benchmark skorlarında göründü

Samsung'un geçen yıl Phablet segmentine orta seviye yorumu olan Galaxy Mega serisinin bu yıl nasıl bir srateji izleyeceği bilinmezken, bazı benchmark skorları bize ipuçları veriyor.

Kısa süre önce GFXBench benchmark veritabanında rastlanan yeni bir Samsung modeli, boyutları ile Mega serisinin yeni üyesi olmaya aday durumda. SM-G7508 model numaralı cihazda 5.9 inçlik 720p çözünürlükte bir ekran yer alıyor ve Snapdragon 410 yongasetinden gücünü alıyor.

Snapdragon 410 yongaseti 64-bit destekli ve 4 adet Cortex-A53 çekirdeğini 1.2GHz saat hızında çalıştırıyor. Beraberinde ise Adreno 306 grafik birimini getiriyor. Bu haliyle cihazın Android L güncellemesine hazır olduğunu söyleyebiliriz. Android L'nin 64-bit optimizasyonları sayesinde cihazın her ne kadar orta seviye de olsa akıcı bir sistem deneyimi sunabileceği düşünülüyor. 

Bunun haricinde cihazda 2GB RAM, 8GB hafıza, 12MP çözünürlükte arka kamera, 4.7MP çözünürlükte ön kamera, her iki kamerada Full HD video kayıt imkanı şeklinde diğer özellikler mevcut. Cihazın işletim sistemi ise Android 4.4.3.

Daha önce de Snapdragon 410 yongaseti taşıyan 4.8 inçlik bir Samsung cihazına benchmark veritabanında rastlanmıştı. Bu cihazın da işletim sistemi KitKat idi. Ayrıca Çin'de tanıtılan Snapdragon 410 yongasetli Lenovo A805e Phablet modelinde de KitKat sürümü mevcut. Bu durumda Qualcomm'un bu yongaseti için 64-bit destekli bir KitKat sürümü geliştirmiş olabileceği akla geliyor. Samsung'un bu cihazının ne zaman piyasaya çıkacağına dair bir bilgi yok.  

Kaynak:http://www.phonearena.com/news/Samsung-Galaxy-Mega-2-specs-leak-5.9-display-64-bit-processor-and-high-res-cameras_id57695

• Yinemi, İnşallah batarsın zamzung

Edit : Fanboylar eksiliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xSwindLer -- 2 Temmuz 2014; 19:36:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üzülüyordum 3 saattir yeni bir Samsung cihazı haberi görmedim diye ;

Günlük Samsung yeni cihaz haberini de okudum , huzurla tutabilirim orucumu
  • Bu saatin cihazi da buymuş

• güya teknoloji devisin be sana mı kaldı sürümden kazanmak
  • bu bir çok ürün çıkarmak,kullanıcıyı seçeneğe doyurmak bana göre iyi bir strateji,bizim açımızdanda ihtiyacımıza/zevkimize en uygun cihazı seçmek kalıyor.
    Kullanıcı açısından bir sorun teşkil etmiyorken neden eleştiriler bu yönden geliyor anlamıyorum.

• iyi simdi sok gözüne..

• Akşam çıkacak Mega Lte daha iyiymiş beyler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yarın hangi seriye cihaz ekleyecekler acaba

• Olabilir
  • Bence fena değil arkadaşlar 64bit vs.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tamtamam

bu bir çok ürün çıkarmak,kullanıcıyı seçeneğe doyurmak bana göre iyi bir strateji,bizim açımızdanda ihtiyacımıza/zevkimize en uygun cihazı seçmek kalıyor.
    Kullanıcı açısından bir sorun teşkil etmiyorken neden eleştiriler bu yönden geliyor anlamıyorum.

Her cihazı güncelleyemiyorlar, fazla model insanların aklını karıştırıyor, siz amiral gemisi alınca 3 ay sonra yenisi çıkınca insanların sinir katsayısı yükseliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: tamtamam

bu bir çok ürün çıkarmak,kullanıcıyı seçeneğe doyurmak bana göre iyi bir strateji,bizim açımızdanda ihtiyacımıza/zevkimize en uygun cihazı seçmek kalıyor.

Samsungun segment olarak kategori ettiği ürünlere kimsenin lafı yok. Ama tam en iyisini aldım derken birkaç güne daha iyisini aynı segmentte çıkartıp daha sonra elindekine çöp muamelesi yaptırması sinir bozuyor. Biraz zaman aralığı koysa neyse ama aynı kategoriye sürekli değişik modellerle giriş yapıp kafa karıştırıyor

• Yarın mega prime çıkıcak onu beklemek lazım, bir gün sabredin beyler
  • Bence yarını bekleyip yeni bir samsumg görmeden yorum yapmayalım

• Adamların başında kesin psikolojisi bozuk bir kadın var.
    Buna da yeni model çıkarayım?
    Off canım sıkıldı buna da buna da buna da

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nerede durmaları gerektiğini bilmeleri lazım firmaların.

İnsanlar seçeneklerin çok olmasıyla ilgileneceklerine,gelecekteki nesillerine nasıl bir dünya bırakacakları ile ilgilenselerdi böyle olmazdı.
  • her gün samsung yeni bir model çıkarıyor . hadi çıkardıkları telefonlar bişeye benzese bari

• yarın galaxy young 2 yarından sonra galaxy trend gold edition sonra ki gün galaxy mini kids edition SAMSUNGLA HERGÜNE BİR TELEFON

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.