arkadaşlar oturduğum şehirde 3-4 yer satıyor bunu biri evkur ama evkur garantiyle ben ilgilenmem dedi.biri sıradan bi mağaza olduğu için güvenemiyorum. geriye iki seçenek kalıyor bimeks ya da vodofone bayiisi vodofone bayiisinde 475 tl bimekste ise 490 tl. vodofone ben ilgilenirim servisiyle dedi ama içine vodofonla ilgili birşeyler yüklemiş ve orjinalliğini bozmuş olabilir mi ?? birde bimeks servis le ilgileniyor mu acaba?
bimeksten alabilirsin daha önce alışverişim olmuştu sorun yaşamadım
internette geçenlerde bimeksten bir alışveriş yapan arkadaşın maduriyetini okumuştum, telefon kullanılmış çıkmıştı değiştirmişlerdi ama benim gözümden düştü bimeks birde bir arkadaşın kutusundan şarj aleti çıkmamış arayıp sorduğunda kutuyu açarken düşürmüşsünüzdür demişler
quote:
Orijinalden alıntı: Lj.23
internette geçenlerde bimeksten bir alışveriş yapan arkadaşın maduriyetini okumuştum, telefon kullanılmış çıkmıştı değiştirmişlerdi ama benim gözümden düştü bimeks birde bir arkadaşın kutusundan şarj aleti çıkmamış arayıp sorduğunda kutuyu açarken düşürmüşsünüzdür demişler
bilmiyorum bende oradan bilgisayar almıştım içindeki remler değiştirilmiş orjinalleri alınmıç çıktı o yüzden düşünüyorum açıkçası
quote:
Orijinalden alıntı: cudam
peki sizle adam akıllı ilgilendiler mi bide vodofone daha ucuz ve pek şikayet yok sanki yarın gidip sorsam eğer orjinalliğini bozmadılarsa oradan almam daha uygun olmazmı ki???
quote:
Orijinalden alıntı: cudam
peki bir sey soracagim mesela benim urun evkurdan alinma simdi bizim elimizde mi patlayacak bu urunler...
quote:
Orijinalden alıntı: fearfactory
peki bir sey soracagim mesela benim urun evkurdan alinma simdi bizim elimizde mi patlayacak bu urunler...
evkura gidince görevli dalga geçer gibi şu kargo ya gideceksin şu adrese şu şekilde yollayacaksın diyo kağıda yazıyor yolluyor açıkçası bide ben arkadaşla gittim bunu söylemek için bile sabah 10 ile 12 arasında gelirseniz öyle bilgilendiririz diyorlardı.
evkur illetlik aman aman
Arkadasım ben netten tekmardan 475 e aldım 2gb kartta vardı garantili faturalı 2 haftadır kullanıyorum
aman evkurdan almada dostum
quote:
Orijinalden alıntı: Steve McManaman
aman evkurdan almada dostum
kesinlikle
izmir yada ankarada oturuyorsan best buy a bakabilirsin uygundur fiyatları
az önce vodofone den son kalan telefonu aldım 475 tl ye hayırlısı bakalım :)
hayırlı olsun hocam en iyisini yapmışsınız
hayırlı olsun.
hizlial dan aliver.500 tl ye 100 tl de hediye ceki var ay sonuna kadar.
hayirli olsun hocam
çoook sağolun beyler telefon fıstık gibi ya iyiki almışım valla :-) inşallah nazar değmez :) tek sıkıntısı sarj süresi sanırım..
quote:
Orijinalden alıntı: musuhal
çoook sağolun beyler telefon fıstık gibi ya iyiki almışım valla :-) inşallah nazar değmez :) tek sıkıntısı sarj süresi sanırım..
insallah hocam degmez fazla dikkat edip cekinen göze cöp batmasi muhabbeti olmasin dikkat edin
quote:
Orijinalden alıntı: X-Slim
quote:
Orijinalden alıntı: musuhal
insallah hocam degmez fazla dikkat edip cekinen göze cöp batmasi muhabbeti olmasin dikkat edin
:) olur mu olur yaw :) aman kısmet artık:) şimdi sırada navigasyon ve sar süresini uzatacak programları bulacağım ondan sonra bundan güzel telefon yok :)