Bildirim
Galaxy Note 10.1 2014 P602 GSM Aktifleştirme,Rom,Root (7. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Eğer root atarsan ve illaki orjinal samsung rom kullancam demezsen Android nougut bile yükleyebilirsin bende şuan Lineage 6 marshmallow var Lineage 7. 1.2 nougut da kullandım her ikisinde yükleyebilirsin. İkiside gayet akıcı ve kullanışlı. Orjinal samsung rom daki spen özellikleri romlarda mevcut değil ama farklı programlarla benzer veya daha fonksiyonel hale getirebilirsiniz p602 tablet inizi. Nougut daha fonksiyonel ama gmd spen control programı nı rom root izinlerinden dolayı kullanamadığım dan şu an İçin Lineage 6 kullanıyorum tablete can geldi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
evet arkadaşlar
kafama takılan bir denemeyi birlikte aşabilirsek belki birşeyleri değiştirebiliriz
XDA DevelopersP602 to any P601 / P605 / P607 hardware convert operation startedhttps://forum.xda-developers.com/galaxy-note-10-2014/help/p602-to-p601-p605-p607-hardware-convert-t3637697
kendi cihazımın iç resimlerini ekledim fakat bize p601 cihaz veya p600 cihaz resimleri gerekli
cihazların iç resimlerinden videolar üzerinde gördüğüm bazı lehim noktalarının değişik işaretlendiğini çözmeye uğraşıyorum
belki bir çözüm buluruz da kurtuluruz stock bootloader dan
-
resimlerin olduğu yere ihtiyacım var
p600 olan arkadaş daha makbule geçer
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dijitalxyz -- 20 Temmuz 2017; 18:18:48 >
-
Eğer ki p602 lere p601 5.1 lolipop stuck rom yükleyebilirsen pek çoğumuzun başaramadığını başarmış olacaksın 😉 xda da ShevT bu işe çözebilecek bilgiye sahip gibi görünüyor ama adama derdimizi anlatamıyoruz ki derdimiz ile dertlensin.
quote:
Orijinalden alıntı: recooz
Eğer root atarsan ve illaki orjinal samsung rom kullancam demezsen Android nougut bile yükleyebilirsin bende şuan Lineage 6 marshmallow var Lineage 7. 1.2 nougut da kullandım her ikisinde yükleyebilirsin. İkiside gayet akıcı ve kullanışlı. Orjinal samsung rom daki spen özellikleri romlarda mevcut değil ama farklı programlarla benzer veya daha fonksiyonel hale getirebilirsiniz p602 tablet inizi. Nougut daha fonksiyonel ama gmd spen control programı nı rom root izinlerinden dolayı kullanamadığım dan şu an İçin Lineage 6 kullanıyorum tablete can geldi.
sm-p602 tablete lineage 7.1.2 yükleyemiyorum.
5.1.1 bootloder istiyor oda yüklenmiyor ,acaba aynı tabletten mi bahsediyoruz? siz nasıl yüklediniz?
lineage 7.1.2 yüklemek istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim, teşekkürler..
-
Öncelikle twrp yüklemeniz gerek odin ile. Daha sonra Lineage 7.1.2 rom un en güncel dosyasını değil bir öncekini yükleyin son güncellemeyi bende yükleyemedim. Twrp ile Önce 7.1.2 sonra gapp daha sonrada p602 için aynı sayfada paylaşılan kernel yüklersen sorun olmaz diye düşünüyorum
çok teşekkürler hemen deneyeceğim :) -
Rica ederim
Selamlar konuda pek hareketlilik görünmüyor ama Belki bi gören olur .Otg Y denilen kabloyu destekliyormu.Sarj soketinden sarj olurken aynı anda flash disk yada hdd kullanabilirmiyiz yada klavye mouse vb. -
hocam bu romu nerden nasıl indircm yükleme aşamalarını anlatabilirmisiniz.quote:
Öncelikle twrp yüklemeniz gerek odin ile. Daha sonra Lineage 7.1.2 rom un en güncel dosyasını değil bir öncekini yükleyin son güncellemeyi bende yükleyemedim. Twrp ile Önce 7.1.2 sonra gapp daha sonrada p602 için aynı sayfada paylaşılan kernel yüklersen sorun olmaz diye düşünüyorum -
spen özellikleri istemiyorm ama spen çalışıyor mu sadece tıklamak için bu başka romlarda?quote:
Eğer root atarsan ve illaki orjinal samsung rom kullancam demezsen Android nougut bile yükleyebilirsin bende şuan Lineage 6 marshmallow var Lineage 7. 1.2 nougut da kullandım her ikisinde yükleyebilirsin. İkiside gayet akıcı ve kullanışlı. Orjinal samsung rom daki spen özellikleri romlarda mevcut değil ama farklı programlarla benzer veya daha fonksiyonel hale getirebilirsiniz p602 tablet inizi. Nougut daha fonksiyonel ama gmd spen control programı nı rom root izinlerinden dolayı kullanamadığım dan şu an İçin Lineage 6 kullanıyorum tablete can geldi. -
Evet spen kullanabiliyorsun ama mouse gibi düşün.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
flashfire uygulaması açılmıyorsa, önceden verildiyse pardon, cihaz saatinin otomatik tikini kaldırın ve yılı 2013'e ayarlaryın
MrTechTamilyoutubeFlashFire App Can't Opening, How To Fix?https://www.youtube.com/watch?v=uCYbV4m04KQ
-
Arkadaşlar selam. Sammobile üzerinden 4.4.2 KitKat dışında stabil çalışan en son Stock p602 ROM'u sizce hangisi? 4.4.2 dışında Rom görünmüyor. P601'in mrneğin Rusya romunu kursak sonuç ne olur Sammobile üzerinden Odin ile? Custom değil stock olacak. Henüz root yapılmadı. Selamlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 5 Ocak 2019; 21:43:51 >
Odin orjinal yazılımın haricinde kurmaz tablet üzerine kurulan uygulama var onla kurabilirsiniz
Anladığım kadarıyla bu tablet neredeyse piyasanın en hızlı tableti.
Islemcı ram hepsi yüksek.
Ama düşük hızda kullanıyoruz. Bu durum yazılımla çözülür fakat samsung bilerek çözmedi.
Turkiyedeki yazılımcılar zaten yetersiz.
Romlar da orjinaldeki hızı sağlamıyor. Ama bir şekilde olmalı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GOKMENM -- 23 Ocak 2019; 20:39:0 >
arkadaşlar p602 tablete p601 in resmi olmayan custom rom 7.1.2 nougatı yükledim.sim kartı taktım.cihaz rootlu super su da yüklü.tabetlle mesaj gönderebiliyorum.sim üzerinden intertete giriyorum.ama arama yapamıyorum.arıyorum anında arama sonlanıyor.sebebi nedir.tecrübesi olan arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum.saygılar
modem dosyası yoktur.quote:
Orijinalden alıntı: mesut_um
arkadaşlar p602 tablete p601 in resmi olmayan custom rom 7.1.2 nougatı yükledim.sim kartı taktım.cihaz rootlu super su da yüklü.tabetlle mesaj gönderebiliyorum.sim üzerinden intertete giriyorum.ama arama yapamıyorum.arıyorum anında arama sonlanıyor.sebebi nedir.tecrübesi olan arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum.saygılar -
Modem dosyasını ayriyeten twrp ilemi yüklememiz gerekir.eğer öyleyse hangi dosya.p602 kernel dosyasını kasdediyorsanız onu yükledim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X