Şimdi Ara

Galaxy Note 10.1'mi Galaxy Tab2 10.1'mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 3, 4 gündür note 10.1 almayı kesinleştirmiştim kafamda. Ama bugün electro world de tab 2 kurcaladım gitmişken. Satış elemanlarına iki cihaz arasındaki farkları sorduğumda işlemci, s pen,3g ve çekirdek farkı olduğunu söyledi. Şimdi düşününce s2 ile s3 arasında da işlemci ve çekirdek farkı var ama hiçbir oyunda ben bu farkı hissetmedim açıkçası. onun dışında multitouch gibi olaylar custom romlarla halledilebilir diye düşünüyorum. s pen müthiş bir teknoloji ve galaxy tab 2 de işlemiyor ama başka bir kalemle googleplay den el yazısı programı indirerek o açığıda kapatabiliriz sanırım. tabiki note 10.1 deki kadar akıcı olmayabilir.

Şimdi bakınca bir cihaz 900 tl öteki 1500 tl. Sizce bu 600 tl'lik farkı hakediyor mu note 10.1. Atladğım yerler varsa veya yanlışlarım düzelterek görüş bildirirseniz sevinirim.

• dostum ben de ayni ikilemdeydim ama fiyat farki kapanmis.. hepsiburada.com fiyati 1199tl + 100tl hediye ceki + 50tl world puan.. ama 3g olmayan modeli...
    o kadar az fark icin daha kuvvetli model alinir bence... arada 200yl fark var sadece...
  • hocam doğru söylüyorsun ama işte 8005 olan modelini istiyorum ben. 3g olmaması bnm için dezavantaş. 8005 ise 1399tl hepsi burada da ve 150 tl hediyesi var dediğin gibi. 1249 a geliyor alet, başka sitelerde daha ucuza da var 1220 tl fln ama hepsi burada kalitesinde ve güvenirliğinde değiller. galiba 8005 alıcam hepsi burada dan. teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yagiz16

hocam doğru söylüyorsun ama işte 8005 olan modelini istiyorum ben. 3g olmaması bnm için dezavantaş. 8005 ise 1399tl hepsi burada da ve 150 tl hediyesi var dediğin gibi. 1249 a geliyor alet, başka sitelerde daha ucuza da var 1220 tl fln ama hepsi burada kalitesinde ve güvenirliğinde değiller. galiba 8005 alıcam hepsi burada dan. teşekkür ederim.

aldın mı note2 merak ettim.. çok daha iyi fiyat buldum, 2 yıl Telpa garantili...

http://www.n11.com/samsung-galaxy-note-101-n8005-P12579904

• n8010 aldım 1200 e. yanında orjinal dock ve samsung standlı kılıf hediye ettiler. 10 gün oldu aleti alalı ve iki cihazın birbiriyle kıyaslanamayacığını test ettim onayladım :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: yagiz16

n8010 aldım 1200 e. yanında orjinal dock ve samsung standlı kılıf hediye ettiler. 10 gün oldu aleti alalı ve iki cihazın birbiriyle kıyaslanamayacığını test ettim onayladım :))

hocam memnunmusunuz note 10.1 den

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şarj süreleri aynı mı tab ile not un?
    tab ın mesela kaç saat gider şarjı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tab s 10.5 ve note pro 12.2
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yani note mu daha iyi tab2 mi daha iyi ben anlamadım yardımcı olursanız sevinirim
  • Tabii ki note 10.1 çok daha iyi ancak, benim sana önerim note 8 satın alman.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.