Şimdi Ara

galaxy note 2 geliyoooo........

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • özellikleri tam belli değil ama şöyle.......

5.5" super ampled 1680 x 1050
    8mp geliştirilmiş sensör
    1.5gb ram
    exynos 5250 chipset
    çift çekirdem arm15 işlemci
    4g

gibi özellikler den bahsedilmiş

kaynak.....

http://www.gsmarena.com/galaxy_note_2_allegedly_scheduled_for_october_2012-news-4334.php

beklemeli mi? beklememeli mi?

• Daha çok var sunan 5 ay var ki çift çekirdek olacak perfromans anlamında bu s3 un gerisinde kalır demek tabii sadece işlemci olarak gpu olarak her türlü önde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Galaxy çok büyük sonu başı belli değil .....
    Galaxy serisinin sonu gelmez :)

• bir ara heves ettim 10 - 15 gün kullandım büyüklüğü sorun değil ama ekranının dokunmatik hassasiyeti çok kötüydü htc desire kullanıyodum desirenin ekran tepkime süresi bile çok daha iyiydi belki şimdi kaliteli birşey yaparlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: dodomoco

Daha çok var sunan 5 ay var ki çift çekirdek olacak perfromans anlamında bu s3 un gerisinde kalır demek tabii sadece işlemci olarak gpu olarak her türlü önde

İşlemci mimarisi iyi olursa 4 çekirdekli telefonların çoğuna yaklaşır ve bazılarını geçer
  • Galaxy S3'e biraz photoshop yapmışlar. Note 2 nin geldiği yok :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: picco_z

quote:

Orijinalden alıntı: dodomoco

Daha çok var sunan 5 ay var ki çift çekirdek olacak perfromans anlamında bu s3 un gerisinde kalır demek tabii sadece işlemci olarak gpu olarak her türlü önde

İşlemci mimarisi iyi olursa 4 çekirdekli telefonların çoğuna yaklaşır ve bazılarını geçer

Umarım ki 4 çekirdekleri olur

• çift çekirdek az olmuş bence.bataryasından bahsedilmemiş o çok önemli.2500 mah dana fazla olur büyük ihtimal.çözünürlük pc den yüksek.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.