Şimdi Ara

Galaxy Note 2 Masaüstü Görüntüleri, Görsel modlar, Masaüstü Resimler (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
177
Cevap
19
Favori
16.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu next launcher ne güzel bir şey ya bayıldım resmen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadiraybar

Galaxy Note 2 Masaüstü Görüntüleri, Görsel modlar, Masaüstü Resimler

Gerekli olanlar ;

Nova launcher
    UCCW
    desktop visualizer
    Multipicture live wallpapers

Voix ui google da aratirsaniz benzerini yapabilirsiniz
    Www.mycolorscreen.com

Bildirim çubuğunu nasıl yaptınız?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Kullandigim roma simplistic framework yukleyerek yaptim kardesim.

• quote:

Orijinalden alıntı: kadiraybar

Kullandigim roma simplistic framework yukleyerek yaptim kardesim.

eyvallah, sağol kardeşim.

•  Galaxy Note 2 Masaüstü Görüntüleri, Görsel modlar, Masaüstü Resimler

• quote:

Orijinalden alıntı: Pritt31

Wooaww nasıl yaptın bunu kardeşim
    Neler kullandın acebs
    Ben çok beğendim bunu hemen yapcem

• Buda benim ana Sayfam

• Bu da benimki..
    Bir arkadaşın sunduğu arka planı kullandım ve nova launcher...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ocean72 -- 26 Temmuz 2013; 15:56:47 >
  • Bu da mesaj gelmiş hali...
    Floating Notifications uygulamasını tavsiye ederim...

https://play.google.com/store/apps/details?id=robj.floating.notifications

• quote:

Orijinalden alıntı: Céм

quote:

Orijinalden alıntı: Eyjafjallajökull

Resimdeki gibi 343 adet 720*1280 resimler var. Birisi burada paylaşmıştı.
    http://www.dosya.tc/server26/ZI0NjE/_Pictures_-NoteIIStokResimler.rar.html

merhabalar yeniden upload yapabilme imkanınız var mıdır acaba?

Biraz geç oldu amahttp://www.multiupload.nl/QU72DSZAVB

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Céм

quote:

Resimdeki gibi 343 adet 720*1280 resimler var. Birisi burada paylaşmıştı.
    http://www.dosya.tc/server26/ZI0NjE/_Pictures_-NoteIIStokResimler.rar.html

merhabalar yeniden upload yapabilme imkanınız var mıdır acaba?

Biraz geç oldu amahttp://www.multiupload.nl/QU72DSZAVB

önemli değil teşekkür ederim

• Bu da benden olsun Kasarsa belirtin direkt link koyayım...

Galaxy Note 2 Masaüstü Görüntüleri, Görsel modlar, Masaüstü Resimler Galaxy Note 2 Masaüstü Görüntüleri, Görsel modlar, Masaüstü Resimler Galaxy Note 2 Masaüstü Görüntüleri, Görsel modlar, Masaüstü Resimler Galaxy Note 2 Masaüstü Görüntüleri, Görsel modlar, Masaüstü Resimler Galaxy Note 2 Masaüstü Görüntüleri, Görsel modlar, Masaüstü Resimler
     Galaxy Note 2 Masaüstü Görüntüleri, Görsel modlar, Masaüstü Resimler Galaxy Note 2 Masaüstü Görüntüleri, Görsel modlar, Masaüstü Resimler Galaxy Note 2 Masaüstü Görüntüleri, Görsel modlar, Masaüstü Resimler Galaxy Note 2 Masaüstü Görüntüleri, Görsel modlar, Masaüstü Resimler Galaxy Note 2 Masaüstü Görüntüleri, Görsel modlar, Masaüstü Resimler Galaxy Note 2 Masaüstü Görüntüleri, Görsel modlar, Masaüstü Resimler Galaxy Note 2 Masaüstü Görüntüleri, Görsel modlar, Masaüstü Resimler Galaxy Note 2 Masaüstü Görüntüleri, Görsel modlar, Masaüstü Resimler Galaxy Note 2 Masaüstü Görüntüleri, Görsel modlar, Masaüstü Resimler Galaxy Note 2 Masaüstü Görüntüleri, Görsel modlar, Masaüstü Resimler Galaxy Note 2 Masaüstü Görüntüleri, Görsel modlar, Masaüstü Resimler Galaxy Note 2 Masaüstü Görüntüleri, Görsel modlar, Masaüstü Resimler Galaxy Note 2 Masaüstü Görüntüleri, Görsel modlar, Masaüstü Resimler Galaxy Note 2 Masaüstü Görüntüleri, Görsel modlar, Masaüstü Resimler Galaxy Note 2 Masaüstü Görüntüleri, Görsel modlar, Masaüstü Resimler Galaxy Note 2 Masaüstü Görüntüleri, Görsel modlar, Masaüstü Resimler Galaxy Note 2 Masaüstü Görüntüleri, Görsel modlar, Masaüstü Resimler Galaxy Note 2 Masaüstü Görüntüleri, Görsel modlar, Masaüstü Resimler Galaxy Note 2 Masaüstü Görüntüleri, Görsel modlar, Masaüstü Resimler Galaxy Note 2 Masaüstü Görüntüleri, Görsel modlar, Masaüstü Resimler Galaxy Note 2 Masaüstü Görüntüleri, Görsel modlar, Masaüstü Resimler Galaxy Note 2 Masaüstü Görüntüleri, Görsel modlar, Masaüstü Resimler Galaxy Note 2 Masaüstü Görüntüleri, Görsel modlar, Masaüstü Resimler Galaxy Note 2 Masaüstü Görüntüleri, Görsel modlar, Masaüstü Resimler Galaxy Note 2 Masaüstü Görüntüleri, Görsel modlar, Masaüstü Resimler Galaxy Note 2 Masaüstü Görüntüleri, Görsel modlar, Masaüstü Resimler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaMueL 19.o7* -- 4 Ağustos 2013; 16:07:04 >

• Arkadaslar android de yeniyim note 2 kulaniyorum artik ben de, ama pek bir dey bilmiyorum ios dan sonra, bunlarin nasil yapildigini bile bilmiyorum biri aciklayabilir mi? Telefon stock halinde kaldi böyle cok sıkıcı. Ha bir de su ram i ve internet kotasini gosteren (launcher mi deniliyor widget mi deniliyor herneyse) seyleri nerden kurabilirim?

• quote:

Orijinalden alıntı: Johnny Sins

Arkadaslar android de yeniyim note 2 kulaniyorum artik ben de, ama pek bir dey bilmiyorum ios dan sonra, bunlarin nasil yapildigini bile bilmiyorum biri aciklayabilir mi? Telefon stock halinde kaldi böyle cok sıkıcı. Ha bir de su ram i ve internet kotasini gosteren (launcher mi deniliyor widget mi deniliyor herneyse) seyleri nerden kurabilirim?

Burası ölmüş yahu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johnny Sins

Arkadaslar android de yeniyim note 2 kulaniyorum artik ben de, ama pek bir dey bilmiyorum ios dan sonra, bunlarin nasil yapildigini bile bilmiyorum biri aciklayabilir mi? Telefon stock halinde kaldi böyle cok sıkıcı. Ha bir de su ram i ve internet kotasini gosteren (launcher mi deniliyor widget mi deniliyor herneyse) seyleri nerden kurabilirim?

Launcher yüklemek isterseniz Google Play'e girin,istediğiniz launcherı(Nova launcher,Apex launcher vb.) taratın,launcher'ı bulup yükleyin daha sonra açın zaten açınca direkt olarak arayüz o olacak.Orta tuşa bir kere basarsanız hangi launcherı seçmenizi isteyecek ordan isterseniz tekrar TouchWiz'i seçebilirsiniz.RAM ve internet kotasını gösteren widgetlar telefonunun kendi widgetlarında maalesef yok.Bunu da Google Play'den Zooper Widget gibi uygulamaları indirerek halledebilirsiniz.

• Benim ekran görüntülerim. Lancuher8 ve Nova Launcher
     Galaxy Note 2 Masaüstü Görüntüleri, Görsel modlar, Masaüstü Resimler Galaxy Note 2 Masaüstü Görüntüleri, Görsel modlar, Masaüstü Resimler

• Paylaşmak çok isterdim ama ban yerim :D

• quote:

Orijinalden alıntı: SaMueL 19.o7*

Bu da benden olsun Kasarsa belirtin direkt link koyayım...

Galaxy Note 2 Masaüstü Görüntüleri, Görsel modlar, Masaüstü Resimler Galaxy Note 2 Masaüstü Görüntüleri, Görsel modlar, Masaüstü Resimler Galaxy Note 2 Masaüstü Görüntüleri, Görsel modlar, Masaüstü Resimler Galaxy Note 2 Masaüstü Görüntüleri, Görsel modlar, Masaüstü Resimler Galaxy Note 2 Masaüstü Görüntüleri, Görsel modlar, Masaüstü Resimler
     Galaxy Note 2 Masaüstü Görüntüleri, Görsel modlar, Masaüstü Resimler Galaxy Note 2 Masaüstü Görüntüleri, Görsel modlar, Masaüstü Resimler Galaxy Note 2 Masaüstü Görüntüleri, Görsel modlar, Masaüstü Resimler Galaxy Note 2 Masaüstü Görüntüleri, Görsel modlar, Masaüstü Resimler Galaxy Note 2 Masaüstü Görüntüleri, Görsel modlar, Masaüstü Resimler Galaxy Note 2 Masaüstü Görüntüleri, Görsel modlar, Masaüstü Resimler Galaxy Note 2 Masaüstü Görüntüleri, Görsel modlar, Masaüstü Resimler Galaxy Note 2 Masaüstü Görüntüleri, Görsel modlar, Masaüstü Resimler Galaxy Note 2 Masaüstü Görüntüleri, Görsel modlar, Masaüstü Resimler Galaxy Note 2 Masaüstü Görüntüleri, Görsel modlar, Masaüstü Resimler Galaxy Note 2 Masaüstü Görüntüleri, Görsel modlar, Masaüstü Resimler Galaxy Note 2 Masaüstü Görüntüleri, Görsel modlar, Masaüstü Resimler Galaxy Note 2 Masaüstü Görüntüleri, Görsel modlar, Masaüstü Resimler Galaxy Note 2 Masaüstü Görüntüleri, Görsel modlar, Masaüstü Resimler Galaxy Note 2 Masaüstü Görüntüleri, Görsel modlar, Masaüstü Resimler Galaxy Note 2 Masaüstü Görüntüleri, Görsel modlar, Masaüstü Resimler Galaxy Note 2 Masaüstü Görüntüleri, Görsel modlar, Masaüstü Resimler Galaxy Note 2 Masaüstü Görüntüleri, Görsel modlar, Masaüstü Resimler Galaxy Note 2 Masaüstü Görüntüleri, Görsel modlar, Masaüstü Resimler Galaxy Note 2 Masaüstü Görüntüleri, Görsel modlar, Masaüstü Resimler Galaxy Note 2 Masaüstü Görüntüleri, Görsel modlar, Masaüstü Resimler Galaxy Note 2 Masaüstü Görüntüleri, Görsel modlar, Masaüstü Resimler Galaxy Note 2 Masaüstü Görüntüleri, Görsel modlar, Masaüstü Resimler Galaxy Note 2 Masaüstü Görüntüleri, Görsel modlar, Masaüstü Resimler Galaxy Note 2 Masaüstü Görüntüleri, Görsel modlar, Masaüstü Resimler Galaxy Note 2 Masaüstü Görüntüleri, Görsel modlar, Masaüstü Resimler

güzel resimler sağolasın . bunlar ekrana çok yakışacak.

• Bunlarda Benden size gelsin Öncelikle gerçekten cok yararlı konu herkese çok çok teşekkürler ve Kullandığım program saat vs dahil diğerleride wallpaper .)
     Galaxy Note 2 Masaüstü Görüntüleri, Görsel modlar, Masaüstü Resimler Galaxy Note 2 Masaüstü Görüntüleri, Görsel modlar, Masaüstü Resimler Galaxy Note 2 Masaüstü Görüntüleri, Görsel modlar, Masaüstü Resimler Galaxy Note 2 Masaüstü Görüntüleri, Görsel modlar, Masaüstü Resimler Galaxy Note 2 Masaüstü Görüntüleri, Görsel modlar, Masaüstü Resimler Galaxy Note 2 Masaüstü Görüntüleri, Görsel modlar, Masaüstü Resimler Galaxy Note 2 Masaüstü Görüntüleri, Görsel modlar, Masaüstü Resimler Galaxy Note 2 Masaüstü Görüntüleri, Görsel modlar, Masaüstü Resimler Galaxy Note 2 Masaüstü Görüntüleri, Görsel modlar, Masaüstü Resimler Galaxy Note 2 Masaüstü Görüntüleri, Görsel modlar, Masaüstü Resimler Galaxy Note 2 Masaüstü Görüntüleri, Görsel modlar, Masaüstü Resimler

• [simage]
    [/simage]
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.