Şimdi Ara

Galaxy Note 2 mi, Asus Zenfone 6 mı? Fikirlerinizi bekliyorum...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu iki cihazdan birini almayı planlıyorum. s-pen de dolayı note 2 ye daha yakınım. Yani ikinci el note 2 le 800 tl civarında. D,ğer yandan sıfırı 800 tl olan ve oldukça güzel bulduğum asus da kararımı zorluyor. Sizce bu iki telefondan hangisini, neden tercih etmeliyim. Fikirlerinizi bekliyorum.

• Note 2'ye hic bulaşma kardeşim.Donanımı çok eskidi ve bir sure sonra rehberde ve galeride donmalar kaçınılmaz.Tavsiye etmiyorum.Zenfone 6 almanız daha doğru olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha guzel, daha estetik ve daha guncel bir model oldugu icin Asus Zenfone6 derim, Android Kitkat alacaginin teminatini da verdi Asus zaten.
  • Ben note2 alirdim ancak ikinci el olmasi bir dezavantaj olabilir.O yuzden zenfone 6 alabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • asus'un aklımı çelmesi boşuna değil zaten arkadaşlar. 2 gb ram, ips ekran, gorilla glass 3, 3300 mah batarya, android kitkat garantisi...vs. ayrıca izlediğim tüm inceleme videolarında övgü dolu sözlerle bahsediliyor. tüm bu artılarının yanında 800 tl fiyatı ve asus desteğini hesaba katınca asus iyi bir seçenek gibi görünüyor. 6" ekran çok büyük olurmu diye düşünüyorum ama note 2 de 5,5" yani pek de büyük fark yok arada. yalnız yorumlarda pil sıkıntısından bahsedilmiş, yazılımsal ise düzelir ama donanımsal ise servisle uğraşmak çok baş ağrıtır.
  • zenfone hem daha yeni hem daha ucuz
  • Zf 6 bana gore..
  • Arkadaşlar incelemelerim ve fikirleriniz doğrultusunda Asus Zenfone 6 almaya karar verdim. Karar vermemin ilk dakikalarında, normalde stoklarda bulunmayan bu cihaz için öylesine bir teknosa ve kliksa sitesine girdim. Şansıma kliksa stoklarında bulunan 2 adet zenfone 6 dan birini hemen aldım. İnşallah pişman olmam. Fikirleriniz için teşekkürler hepinize.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.