Şimdi Ara

Galaxy NOTE 2 mi Xperia Z mi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
4.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    1280x720 267 pp samaled.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • görusler ne şekilde suan. Note 2 alacaktım bunu gördum aklım karıstı

Bu arada vs testlerine baktım sony hep onde göstermişler ama dogrumu yalanmı pek inanmadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert1905x -- 6 Nisan 2013; 12:44:02 >
  • s4 bekleyin ama su anda note2 z den üstün bi cihaz

zaten somy bu sene 2 tane daha amiral çıkarcak
  • bence alacaklar note 2 almalı.. evde sony ürün yok. o yüzden kalite kousunda tam fikrim yok. Ama şuda bir gerçekki herkes sony nin daha dayanıklı olduğunu biliyor. Ben yinede note 2 diyorum :)
  • Ben olsam ikisini de almazdım ama seçeneklerine note koyabilen insanlara note almalarını öneriyorum çünkü note serisi diğer telefonlardan farklı bir seri ve o seriden bi telefon kişinin listesinde varsa o özelliklerini seviyodur ki bence o telefonu almalı ben alıcak olsaydım s4ü beklerdim alcak olsam da olmasam da en azından onu görür öyle telefon alırdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orientem -- 6 Nisan 2013; 12:57:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aradan 1 sene geçti konuyu hortlatmanın zamını geldi Arkadaşlar 2 telefon arasında kaldım modası biraz geçti ama malum öğrencilik. Sizce hangi telefon daha iyi fiyatları eşit sayılır 1300 Tl civarı. Arızaları falan neler ne tür sorunlar çıkarıyor? Etrafımda Note 2 kullanan çok ama Xperia Z kullanan hiç yok. Yardımcı olursanız çok memnun olurum
  • quote:

Orijinalden alıntı: IRRIDUCIBILI

Aradan 1 sene geçti konuyu hortlatmanın zamını geldi Arkadaşlar 2 telefon arasında kaldım modası biraz geçti ama malum öğrencilik. Sizce hangi telefon daha iyi fiyatları eşit sayılır 1300 Tl civarı. Arızaları falan neler ne tür sorunlar çıkarıyor? Etrafımda Note 2 kullanan çok ama Xperia Z kullanan hiç yok. Yardımcı olursanız çok memnun olurum

Hemen hemen her açıdan Xperia Z
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.