Şimdi Ara

Galaxy Note 2 Teknik Özellikleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Güney Kore'de yayın yapan Seoul.co, Galaxy Note 2 ile alakalı yeni bir iddia ortaya atmış.Gerçi beklediklerimizden çok farklı değil ama sanırım Note 2 bu şekilde gelecek.
    IFA 2012 için geri sayım başlamışken Güney Kore’den Samsung Galaxy Note 2′nin teknik özellikleri ile alakalı bir haber geldi.Güney Kore’de yayın yapan Seoul Newspaper’ın iddiasına göre Galaxy Note 2 GT-N7100 model numarasını ile meraklıları ile buluşacak.

Galaxy Note 2′de beklenildiği gibi 5.5 inç 1280 x 720 piksel çözünürlüklü ekran bulunacağı iddialar arasında.
    Ayrıca 1.4 GHz 4 çekirdekli Exynos 4412 işlemciyle birlikte 3G ve 4G mobil geniş bant bağlantı desteği bulunacak.
    Samsung Galaxy Note 2, Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich işletim sistemi ile çıkması bekleniyor fakat yayınlanan görselden de göreceğiniz gibi Galaxy Note 2′de Jelly Bean işletim sistemi bulunacak.

Galaxy Note 2′de esnek AMOLED ekran teknolojisi kullanılacak.Esnek AMOLED ekran teknolojisi sayesinde kavisli ekran yapısı ve azaltılmış kenar boşlukları bizleri Galaxy Note 2′de bekliyor.
    Kaynak: Android Canavarı

• quote:

Orijinalden alıntı: Voltran26

Güney Kore'de yayın yapan Seoul.co, Galaxy Note 2 ile alakalı yeni bir iddia ortaya atmış.Gerçi beklediklerimizden çok farklı değil ama sanırım Note 2 bu şekilde gelecek.
    IFA 2012 için geri sayım başlamışken Güney Kore’den Samsung Galaxy Note 2′nin teknik özellikleri ile alakalı bir haber geldi.Güney Kore’de yayın yapan Seoul Newspaper’ın iddiasına göre Galaxy Note 2 GT-N7100 model numarasını ile meraklıları ile buluşacak.

Galaxy Note 2′de beklenildiği gibi 5.5 inç 1280 x 720 piksel çözünürlüklü ekran bulunacağı iddialar arasında.
    Ayrıca 1.4 GHz 4 çekirdekli Exynos 4412 işlemciyle birlikte 3G ve 4G mobil geniş bant bağlantı desteği bulunacak.
    Samsung Galaxy Note 2, Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich işletim sistemi ile çıkması bekleniyor fakat yayınlanan görselden de göreceğiniz gibi Galaxy Note 2′de Jelly Bean işletim sistemi bulunacak.

Galaxy Note 2′de esnek AMOLED ekran teknolojisi kullanılacak.Esnek AMOLED ekran teknolojisi sayesinde kavisli ekran yapısı ve azaltılmış kenar boşlukları bizleri Galaxy Note 2′de bekliyor.

çözünürlüğün 1280x800 olması lazım.telefon 16:10 formatında...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ax -- 28 Ağustos 2012; 9:14:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ax

quote:

Orijinalden alıntı: Voltran26

Güney Kore'de yayın yapan Seoul.co, Galaxy Note 2 ile alakalı yeni bir iddia ortaya atmış.Gerçi beklediklerimizden çok farklı değil ama sanırım Note 2 bu şekilde gelecek.

çözünürlüğün 1280x800 olması lazım.telefon 16:10 formatında...

bende onu diyecektim ekran çözünürlüğü çok düşük olarak söylenmiş bence en azından 1280*800 olmalı benim beklentim daha yüksek bir çözünürlük veya ppi değeri eski telefonda da aynı çöznürlük vardı eğer değişmezse ben pek bsy değişeceğine inanmıyorum görünüm olarak

• Bir gün daha bekleyeceğiz resmi duyuru için artık:)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.