Şimdi Ara

Galaxy Note 3 ROOT Yapma İşlemi ve Root Sonrası İşlemleri (Recovery,Rom,Kernel,EFS) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
238
Cevap
21
Favori
56.991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Orjinal rom indirip Odin ile flahla ya da bu konudaki romu bootlooader dosyası olmadan flahla sorun kalkar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ewoli26 kullanıcısına yanıt
    Ben o ekranda root yaparak kurtardim cihazi arti sayac arti baska cozum bulamadim

• Merhaba
    Ben iPhone denen salak cihazdan kurtuldum note 3 aldıM. Root hakkında hiçbir bilgim olmamasına rağmen denedim beceremedim.root yapacağım Ankarada olup bu konuda yardımcı olabilecek kimse varmı? sıkıldım bu şekilde kullanmaktan. Yardımcı olursanız Sevinirim .

• uraskuday U kullanıcısına yanıt
    Ne gibi bi hata aldın ?

• Bende 2 hafta önce note 3 aldım root yapmak istiyorum az çok anladım nasıl yapılıcağını ama şöyle bir sorunum var şuan kullanılan güncel rom hangisidir ve telefonumun modeli sanırsam n9000Q diye geçiyor bilgilendirebilirseniz çok sevinirim.Teşekkür ederim.
  • download moda soktuğumda telefonu unknown device hatası alıyorum root yapamıyorum sorun neden kaynaklanıyor olabilir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berkovizyonnn -- 20 Ocak 2014; 11:58:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ewoli26

Ben bu işlermleri yaptım tam anlamıyla ve bana firmware upgrade encountered an ıssue. Please select recorvery mode in Kies & try again. yazısı çıkıyor ve telefon açılmıyor lütfen yardımcı oluırmusunuz kaç gündür note 3 kullanamıyorum açamıyorum yapamadım :/

aynı hatayı şuan bende aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ŀeoп

quote:

Ben bu işlermleri yaptım tam anlamıyla ve bana firmware upgrade encountered an ıssue. Please select recorvery mode in Kies & try again. yazısı çıkıyor ve telefon açılmıyor lütfen yardımcı oluırmusunuz kaç gündür note 3 kullanamıyorum açamıyorum yapamadım :/

Nasıl bi hata alıyorsunuz tam olarak ?
    Edit : yardımcı olabilirim belki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turcia -- 20 Ocak 2014; 12:36:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: silentattack7

quote:

Orijinalden alıntı: Ŀeoп

quote:

Nasıl bi hata alıyorsunuz tam olarak ?
    Edit : yardımcı olabilirim belki

root yapmak istedim hata aldım yapamıyorum '' firmware upgrade encountered an ıssue. Please select recorvery mode in Kies & try again '' bunu diyor ve kabloyu pcye takında hiçbir şekilde görmüyor bilinmeyen aygıt olarak algılıyor ve telefon öylece kaldı

edit : telefon hiçbir şekilde açılmıyor ve pc onu algılamıyor öylece kaldı pişman oldum root yapmaya çalıştığıma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berkovizyonnn -- 20 Ocak 2014; 12:55:53 >

• arkadaşlar bir yardım edin telefon ne pcyi görüyor nede açılıyor öylece kaldı ne yapmam gerek
  • yok mu arkadaşlar hiç bir bilgisi olan telefon tamamen gittimi şimdi yani?
  • Download moda giriyor mu ?

• quote:

Download moda giriyor mu ?

girdi hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berkovizyonnn -- 20 Ocak 2014; 13:48:27 >
  • O zaman cihazınız kurtulur sorun yok. Hocam Odin'i resimdeki gibi ayarladıktan sonra cihazı download modunda bağlıyorsunuz dmi burası önemli ve ayrıca Kies'in tamamen kapalı olması gerek odun çalışırken

• quote:

O zaman cihazınız kurtulur sorun yok. Hocam Odin'i resimdeki gibi ayarladıktan sonra cihazı download modunda bağlıyorsunuz dmi burası önemli ve ayrıca Kies'in tamamen kapalı olması gerek odun çalışırken

hocam kies kapalı download kısmında bütün dosyaları eksiksiz indirdim koyuyorum start dediğim an fail diyor ve açılmıyor hiçbir şekil
  • hocam download moduna aldığınıza telefonu aygıt yöneticisinde ne yazıyor ?
  • herhalde indirirken romlarda sıkıntı oldu başka rom denedim oldu telefon açıldı teşekkür ederim yinede hocam sağolasın.
  • Simdi arkadaslar rootlsrken bootloader dosyasini cikardigimizda root tmm oluyor olmasina da note 3 de 4.3 surumde root tam olarak yetki vermiyor ben gamecih ve buna benzeyen programlari kullanamiyorum root yetkisi vermiyir bu sürümden dolayimi yada neden ?
  • N900 rus versiyonu için 4.4.2 yayınlandı onu kurmak istiyorum ben direk rom 4.4.2 seçip diğer dosyaları sizin verdiğiniz modem csc falan sizin verdiğiniz dosyaları inidirip seçsem sorun olurmu ?
  • Ama olmaz sanırım çünkü benim indirdiğim rus 4.4.2 sinde üçüde tek dosya yani ayrı ayrı değil ki ?
    dosya adı şu : N900XXUDNA6_N900SERDNA6_N900XXUDNA1_HOME.tar
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.