Arkadaşlar merhaba. Galaxy Note 4 kullanıyorum. Yeni telefon almam lazım. Oyun oynamam ama uygulamalarda donma kasma yavaş açılma yaşamak istemiyorum. Fotoğraf çekimi ortalamanın üstünde olsun. Edge ekran değil düz ekran olsun. 4bin civarı ayırabilirim. S pen için galaxy Note 10 lite olabilir. Biraz fiyatı yüksek ama Galaxy s10 lite daha iyi diyorlar note 10 lite'a göre. Xiaomi telefonlarda fena değil acaba o kadar para vermeyip redmi note 9 pro mu alsam. Uzun zamandır piyasayı takip etmeyince zorlandım açıkçası yardım edin
Samsung Note 10 lite beklentiniz karşılayacaktır.
Samsung note 10 lite'a o para verilmez kalemli a71 yapmış adamlar isminide note demişler.Note 9'daki cpu kullanılıyor ama note 9'daki kalitenin yarısına bile sahip değil cihaz.Alınabiliyorsa s10 lite her türlü ama tabi fiyat bütçeyi aşıyor o da 5k'ya dayamış fiyatı.Benim tavsiyem bunlara bukadar para vereceğinize note 9 pro veya xiaomi note 10 lite bakın her türlü işinizi görücektir.
Benim de aklımı çelen s10 lite oldu. Fiyatı düşer mi sizce?
trilemmaT
kullanıcısına yanıt
Sanmam kurlarda çok yükseldi çünkü ama stok sonlarında biraz indirim uygulayabiliyor satıcılar onları takip edin.Bende eski bir note 4 kullanıcısıyım beğenerek kullandığım cihazlardan bir tanesidir fakat anten sıkıntılarında ötürü satmak durumunda kaldım ne yaptıysam düzelmedi.Note 10 lite'ı da inceleme fırsatım oldu fakat hiç beğenmedim 3,5-4k'da gideri var ama 4,5k-5k'lar mümkün değil verimez,kalemide dandik yapmak için yapılmış belli oranlamak gerekirse anca note 4'ün kalemine oranlarsın.Hani bunu alacağıma gider düz mate 20 alırım daha iyi ama tabi illa note serisi olacak dersenizde alınabilecek tek modelde o gözküyor şuan için
Teşekkürler
Valla s10 lite bir fırsat bulursan al. Şuan fiyatları yükseldi vergilerden dolardan dolayı. Ama düşer diye düşünüyorum. Orta-üst segment diye tanıtılan cihaz amiral gemisi işlemcisi kullanıyor. S10 Lite üzmeyeceği kesin. Ama eğer bu fiyatlara çıkamıyorsan mi note 10 lite da tercih edebilirsin. Bu arada S10 Lite varken sakın note 10 lite a yönelme. En büyük farkı işlemci. Kalemi var diye sırf alınmaz. S10 lite her türlü daha iyi.
cem_23C
kullanıcısına yanıt
Sizce s10 lite'ın hakkı kaç TL'dir sizce. Hepsiburada 5bin istiyordu ama artırmış galiba. Acaba 5bini hakeder mi?
trilemmaT
kullanıcısına yanıt
Aslina bakarsan şuan hiçbir cihaz fiyatını hak etmiyor. Hükümetin saçma sapan vergilerinin yüzünden gereksiz şişti fiyatlar. Birde dolar kurunun da etkisi var tabi. Telefon fiyatları olmaları gereken fiyatta değiller. Şuan ki koşullara göre değerlendirirsek kara cuma gibi veya o anlık fırsat indirimleri kollanırsa bu cihazın 4500 civarında olabileceğine inanıyorum. Daha alta inerse zaten kimse kaçırmaz. Zaten bu telefonun fiyatının sürekli oynaması devamlı olarak satması. Sattığından satıcılar da ekstra kar etmek için kafasına gör arttırabiliyorlar. Bana sorarsan bu cihazın fiyatı, vergi vs yi hesaba katarsak 4000-4500 aralığında olmalı. 4200-4300 civarları gayet makul bir fiyat bu cihaz için bence. Ama tabiki bu mümkün değil. 4500 den aşağıya inmez kolay kolay artık.
cem_23C
kullanıcısına yanıt
Cihazı incelemek için 1 vatan 1 teknosa ve 2 mediamarkt magazisina gittim. Sadece bir mediamarktta vardı. Onlarda da sadece teshir kalmış. Telefonun üretimi yok diyorlar gelmiyormuş. Ya bu telefon yeni çıkmadı mı ne ara bitirdiler. İnternette de genelde 5500 civarında. Bilen varsa bir anlatsın durumu. Artık gelmiyor mu gerçekten ülkemize. Bu arada oppo reno 2yi gördüm media marktta. Öylesine bakayım dedim hiç aklımda olmamasına rağmen. Telefonu çok beğendim yağ gibi akıyor. Fotoları da baya iyi. Ama geçen senenin telefinuymus ve fiyatı 5500. Ne bileyim 4binli rakamlara olsa hemen alasım vardı. Bilmiyorum doğru mu yapardım ama. Siz ne dersiniz
trilemmaT
kullanıcısına yanıt
Hocam oppo reno 2 nin fiyatını çok şişirmişler. O fiyata kesinlikle değmez. Ona o kadar para verene kadar OnePlus 7T alırsınız. Hocam bu fiyatlar sizi zorluyorsa mi note 10 lite alın geçin derim. Bu cihaz da her türlü tatmin eder. S10 Lite'ı 5500 ₺ ye kadar çıkarmışlar. Bu fiyatlara değmez. 5500 e OnePlus 7T değer ancak. S10 Lite ne olur iner mi bilemem ama bu fiyatlara kesinlikle değmez ve hak etmiyor. Üretiminin durduğunu da sanmıyorum.
Mi 10 lite modelinde yakınlık sensöründe kronik sorun var gibi duruyor. Gerçi son üretilen serilerde sorunun düzelmiş olduğuna dair yorumlar olsa da dikkatli olmakta fayda var.
sorunsuz bir cihaz olarak huawei p 40 lite bakabilirsiniz.
Valla huawei cep telefonlarına hiç içim ısınmadı. Son zamanlardaki Google ve Amerika ile ilgili sorunlardan sonra almak da pek mantıklı gelmiyor. Aslında oppo falan da düşünmüyordum ama kazara incelediğimde hızına hayran kaldım. Xiaomi markası sıcak geliyor bana ama onda da dikkatimi çeken birsey oldu. Fotoğraf çektikten sonra çektiğim fotoğrafa bakmak istediğimde "fotoğraf işleniyor" diyor ve netlestirmesi zaman alıyor. Sanki gücü yetmiyormuş gibi bir izlenim yaratıyor insanda.
Aklımda galaxy note 10 lite vardı... İşlemciyi çok gömüyorlar ya. Kamerası falan da kötü mü
samsung note 10 lite kullanıyorum aklınıza takılanları sorabilirsiniz işlemci hiç sıkıntı çıkardığı durum söz konusu olmadı android 10 ile çıktı cihaz 11 12 13 ü de alacak.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme