Şimdi Ara

Galaxy Note 8'e ait olduğu iddia edilen basın görseli sızdırıldı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
1.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

• Merak etmeyin arkasında çift kamerayı görünce Note 8 olduğunu anlarsınız.
  • Bu note7 patlamasını diyen adamları anlamıyorum.O eskide kaldı.Ne demişler..

Eskiler eskiden güzeldi...

Note8 efsane olacak bana göre.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 yıldır aynı patlama esprisini yapıp duruyorlar. Ne demişler küçük insanlar küçük işlerle uğraşır.
  • Konu Note 8 görseli ama paylaşmadan edemedim. Note 7 ilk defa paraya kıyacağım bir modeldi.Yani S8 de çok şık çok kompakt telefon ama Note serisi ve o kalem bir başka.

Telefon alma arifesindeyim şu Note 7 refurbished model gelse alırım gerçekten.

• s8+ ile hemen hemen aynı olacak bence
  • Note 3 kullanıyorum cihaz canavar gibi Samsung farklı amiral gemileri çok iyi param olsa s8 alır 3 yıl kullanırdım

• Ne he he hehehehehehehehehehehehehehehehehehehrhehehehehehrhehehehe s8 k test

• Gerçek kral geliyor.

• Benim için iki tane özel seri üreten marka var. Bunlar;

1.Sony'nin Compact serisi (ki hep almak isteyipde alamadıgım telefonlar :( )

2.Samsung'un Note Serisi.

• Kıvrımlı ekran=çöp

üreticiler bazı özellikleri özellikle satılmaması için koyuyorlar sanırım.

• Çift kameralı olacağı söyleniyor maça gidiyorum stad bomboş dışarı çıkıyorum yollar çer çöp için de herhangi bir arkadaşımı çekeyim diyorum hepsi tipsizlikten müebbet yer e ben ne yapayım çift kamerayı çekecek hiçbirşey yok bence zaten samsung bu işi bilmiyor acilen kapanması gereken bir firma bu ürün de çöp oğlu çöp çok tipsiz ve rezil bir tipi var. Bu kadar büyük telefonu sokakta eline alırsan anında kapkaça uğrarsın masaya koysan muhakkak birisi üstüne yanlışlıkla birşey koyar eder çünkü telefon mu tablet mi belli olmayan bu cihaz bütün masayı kaplar arkadaşlar lütfen böyle dandik teknolojili dandik ürünleri artık üretmeyin ve lütfen şu firmanızı kapatın dünya artık samsungu görmek istemiyor zaten yaptığınız ürünler patlayıp duruyor çok dandik bir firmasınız rica ediyorum artık sessizce firmayı kapatın ve kendinizi çöpe atın aaa sinirlendim.

• Bu ne la

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önemli olan fiyatı gerisi teferruat.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.