Samsung Galaxy S telefonumu bilgisayara USB ile bağlayamıyorum :(
Daha önce KIES'i sorunsuz kullanmıştım ancak bir süredir ihtiyacım olmadığı için kullanmıyordum. Bugün telefondan fotoğrafları alayım dedim herzamanki gibi bilgisayara USB ile bağladım telefonu.
Bilgisayar telefonu tanıdığına dair uyarı sesi veriyor. KIES açılıyor ancak,
Telefonda MTP Application'da "Initialising..." deyip kalıyor ve MTP Application kendini refresh eder gibi durmadan açılıp kapanıyor. Bu arada bilgisayarda telefon hiçbir şekilde görünmüyor. Yani yalnızca KIES değil Bilgisayarım klasöründe telefon da gözükmüyor.
Bir yerde telefonunuzda 16 karakter üstünde isimli dosya varsa ondandır demişler. Search etmek için de program vermişler ama ben telefonu bilgisayarda göremiyorumki search edeyim. Hadi telefondan bakarım dicem ama Son zamanlarda yüklediğim öyle bir dosya da olmadı.
Ne yapacağımı şaşırdım. Yardım lütfen...
StartTalking diye bir program yüklemiştim. Oymuş sebebi Kadlırdım düzeldi :) Ama bu arada sorunu çözecem diye bütün programların Cache dosylarını silmiş bulundum :(
Neyse, benzer sorun yaşayan veya yaşayacak olanlara tecrübe oldu en azından...
sorunun geçtiğine sevindim almayı düşünüyorum öğrendiğim iyi oldu
nasıl tel güzel mi videolarını izliyorum netten burdan bakınca süper gözüküyo forumda okudum 3 tuş sorunu falan diyolardı onu deneyip alıcam son bişey daha android 2.2 yi destekliyo mu ??