Bildirim
Galaxy S hala alınır mı?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
50 tl daha bütçe koyarsan samsung galaxy ace alabilirsin. -
S Ace'den daha iyi. Ben sadece S'e yakın performansta aşağı yukarı 500TL civarı alabileceğim bir telefon var mı diye merak ediyorum. Ayrıca S miladını doldurdu mu? Bu konuda da görüşlerinizi bekliyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: AdemKinq
S Ace'den daha iyi. Ben sadece S'e yakın performansta aşağı yukarı 500TL civarı alabileceğim bir telefon var mı diye merak ediyorum. Ayrıca S miladını doldurdu mu? Bu konuda da görüşlerinizi bekliyorum.
doldurur bence. Çünkü s2 s3 çıktı. Galaxy serisindede sürekli telefonlar çıkıyor. 1 yıl sonra s unutulur. Ya da normal bir telefon olur tahminimce. -
Ace 2 alabilirsiniz yada Xperia Sola.
2.el alacaksanız Optimus 2x'ler 3d'ler geziyor piyasada o fiyatta.
alınmaz. -
Alinmaz eski bir telefon.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Tamam, yorumlar için teşekkürler. ::Ashes:: in tavsiye ettiklerine bakacağım. -
bence alınır,ayrıca 500 TL'ye optimus 2x ya da optimus 3d bulursanız haber verin anında alalım
Arm cortex a8 işlemcisi bile yeter almak için fiyatına göre hala iyi bir telefon -
Kardeş flaş olmaması ve üzerine aynı modelin 2 üst versiyonu çıkması almamak için yeterli bi neden yinede sen bilirsin.2 eline 1000 tl diyen mezarcılar var malatyada :D -
2.eline şu an 500e 600e 10 ay garantili tek çiziği olmayan iki cihaz buldum bile,ayrıca 4"amoled ekran arm cortex a8 işlemci power sgx540 gpu ile mükemmel oyun performansına sahip o fiyata hala alınabilecek en iyi telefon -
2.eline şu an 500e 600e 10 ay garantili tek çiziği olmayan iki cihaz buldum bile,ayrıca 4"amoled ekran arm cortex a8 işlemci power sgx540 gpu ile mükemmel oyun performansına sahip o fiyata hala alınabilecek en iyi telefon
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X