Şimdi Ara

Galaxy S Plus Poweramp Satın Alma Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Galaxy S Plus kullanıyorum. Player olarak da Poweramp 2.0.5 Trial kullanıyorum. Çok da memnunum gerçekten.

Fakat programı satın almak istiyorum ve Market'te "Bu öğe Galaxy S Plus cihazınızla uyumlu değil" sorunu yaşıyorum.. Bunun hakkında fikri olan varsa lütfen paylaşsın benimle.

Teşekkürler.

• Kimse yok mu yardım edicek?
  • poweramp nedirki, satın almaya çalışıyorsunuz? allahaşkına ..bırak paran cebinde kalsın..
  • Arkadasım bende poweramp kullaniyorum android de para verip satın aldığım tek program. Müzik keyfimi bese katladı. Optimus 3d, sennheiser cx 400 II ve poweramp vazgeçilmezim oldular. Standart muzikcalardan çok farklı bir ses kalitesi var.Marketten satın alamıyorsun. Yapman gereken poweramp in sitesine girip oradan satın alman gerekiyor. Kredi kartıyla ödeme yaptıktan sonra eğer yanlış hatırlamıyorsam mail adresine lisans apk sinı gönderiyorlar oradan sende lisans kurulumu yapıyorsun.Sorun olursa cevaplarım.
  • Hocam ben de almak istiyordum, bu başlığı gördüğüm iyi oldu, teşekkürler. Ki şu an kampanyaya girmiş 1.99 a satıyorlar. Şunu soracağım, kredi kartı ile aldığımızda ekstra bir para -yurtdışından alışveriş sebebiyle- kesiyorlar mı, yoksa yalnızca 1.99 mu ödeyeceğim?
  • Belirtilen fiyat ne ise sadece onu tahsil ediyorlar karttan...
  • sirjohn78 ve mustekin in yardımı ile az önce sorunsuz satın aldım. 3.70 TL gibi bir fiyata geldi, özelliklerine bakılınca çok çok ucuz, tavsiye ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende aldım az önce arkadaşlar. Bilenler bilir Brainwavz M3 kullaklık ve Fiio E6'yla Creative Zen X-fi 2 sistem kullanıyordum. Amfim bozuldu. Telefonun ses kalitesini de hiç beğenmiyordum. Fakat bu programı kurup kendime göre ekolayzer i çektikten sonra neyin ne olduğunu gayet iyi anladım. Gerçekten harika bir program. Amfiye de ihtiyaç duymuyorum şimdi. Eğer üst seviye kulaklıklarınız varsa daha da harika oluyor.

Herkese öneririm..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.