Şimdi Ara

Galaxy S wifi 5.0 İnceleme Geldiiii (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.222
Cevap
4
Favori
90.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42

quote:

Orijinalden alıntı: DarkEnergy

quote:

Orijinalden alıntı: eP_362

Android Market'teki paralı uygulamaları ücretsiz bulacağımız hangi uygulamalar var arkadaşlar?

Applanet(ara sıra kapalı olur), Blackmart Alpha.

Applanet'te bir programa tıklayınca android markete yönlendiriyor programı indirmiyor bu sorunu nasıl aşarım acaba?

Applanet Android markete yönlendirmez bir yanlışınız var. Appbrain Market deseniz anlıcamda Applanet ücretli programların kırıklarının mevcut olduğu bir market.

• quote:

Orijinalden alıntı: tgezer

quote:

Orijinalden alıntı: DarkEnergy

quote:

Orijinalden alıntı: eP_362

Android Market'teki paralı uygulamaları ücretsiz bulacağımız hangi uygulamalar var arkadaşlar?

Applanet(ara sıra kapalı olur), Blackmart Alpha.

Ben daha açık olduğuna rastlamadım . günde 2-3 kere bakardım . en sonunda sildim .

Bu arada navigasyon cihazları da kapalı alanda çekmez . Çok nadirdir çeken .

Ben 2 gün önce girdim hatta Pes 2012'yi ve PlayerPro'yu indirdim. Ancak şu an kapalı.

• Arkadaşlar bende aranıza katıldım.Cihaz gerçekten fiyatına göre çok iyi.

İlk izlenimim

Dokunmatiği hassas

İnternette görülen fotoğraflarındaki kadar kalın değil zarif bir cihaz

Kamerası 3.2 mp göre çok iyi

Şuan işyerindeyim cihazı fazla inceleyemiyorum.İlk defa androidli bir cihaz ve tablet kullanacağım yardımlarınızı esirgemeyin.
  • öneriler için tşkler arkadaşlar dophin mini igo ve playerpro yükledim hepsi gayet güzel. igonun laz seslendirmesi müthiş ayrıca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alienlord -- 9 Aralık 2011; 0:31:24 >
  • bimekste indirim var . 399 tl ye indirmişler ürünü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yavuz_asik -- 30 Kasım 2011; 0:50:07 >

• Arkadaşlar Bluetooth kulaklık deneyen oldu mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yavuz_asik

bimekste indirim var . 399 tl ye indirmişler ürünü.

dün yazdığım bu mesajdan sonra sabah büyük bi heyecanla ürünü almak için bilgisayarımı açtım. indirimi bıraktım ürünü bile bulamıyorum bimeksin sitesinde. :(
  • quote:

quote:

dün yazdığım bu mesajdan sonra sabah büyük bi heyecanla ürünü almak için bilgisayarımı açtım. indirimi bıraktım ürünü bile bulamıyorum bimeksin sitesinde. :(

geçmiş olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: tgezer

quote:

quote:

geçmiş olsun

tekrar satışta. almak isteyenlere duyurulur.
  • olayı şimdi çaktım ya , ipod emsaliymiymiş bende bakıyorum yahu bi i9000 ibaresi yok niye bu kadar ucuz falan derken farkettim :)
  • selamlar tekrardan, artık ben de galaxy s wifi 5.0 sahibi oldum. siparişi verdim bimeksten herhalde cumaya kadar geçer elime.
  • Kargom yola çıkmış görünüyor. Sabırsızlıkla bekliyorum :)
  • Evet yarın inşallah elimizde olur ..

30.11.2011 17:59:37 GİRİŞ SCAN EDİLDİ (HASAN SAĞIR) MAHMUTBEY HUB
    30.11.2011 15:47:23 MÜŞTERİ DEPODA OKUNDU MAHMUTBEY HUB
  • ....

mesajları neden silemiyoruz .??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tgezer -- 30 Kasım 2011; 22:57:48 >
  • Arkadaşlar ABD den kılıf getirtcem ama kararsız kaldım şu ürün hakkında bilginiz var mı ???
     Galaxy S wifi 5.0 İnceleme Geldiiii

bir de arkadaşlar şu var ama fiyatı çok yüksek

• root işlemeleri yapmamız gerekecekmi bu alette.bimeksten aldım bugün gelicek bakalım inşallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: toful

root işlemeleri yapmamız gerekecekmi bu alette.bimeksten aldım bugün gelicek bakalım inşallah.

Bimeks'ten 700 TL ye mi aldınız ?
  • quote:

root işlemeleri yapmamız gerekecekmi bu alette.bimeksten aldım bugün gelicek bakalım inşallah.

Normal kullanımda şart değil. Kullandığınız bir program isterse yaparsınız.

Yanlışlıkla sıcak fırsatlardaki konuda sormuşum, burada tekrar sorayım. Blood& Glory oyununu çalıştırabilen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi runic -- 1 Aralık 2011; 15:05:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: runic

quote:

Normal kullanımda şart değil. Kullandığınız bir program isterse yaparsınız.

Yanlışlıkla sıcak fırsatlardaki konuda sormuşum, burada tekrar sorayım. Blood& Glory oyununu çalıştırabilen var mı?

Marketten kurdum açıldı 75.3 MBlık güncelleme kurdu. Preparing yazıyor cihaz titreyip kapatıyor. Ekran görüntüsü almak için kısayol tuşları var mı? Ya da uygulama mı lazım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eP_362 -- 1 Aralık 2011; 15:25:41 >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.