Kendi sayfası burası multivınn alıp ipad vb. cihazlarla kullananlar vardı. Bir tim bayisine giderseniz büyük ihtimalle deneme şansınız olur.
quote:
Orijinalden alıntı: eP_362
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: anil_kilic
Bu cihazda tuşlar kilitliyken müzik çalarda sonraki / önceki şarkı yapma şansımız varmı ? Veya bu özellikleri ekleyen bi uygulama varmı ? (Belki ses tuşlarıyla mümkün olabilir)
Müzik çalar şarkı sözlerini dosyadanmı yoksa şarkı yanındaki ".lrc" uzantısı harici bir dosyadanmı okuyor ?
Programsız oluyor. Kilit ekranında yapılabiliyor. Sözleri gösterme var ama denemedim hiç.
Hatta bir götüntü koyayım
Bahsettiğim tam olarak bu değildi benim isteğim ses açma - kapama tuşlarıyla bişeyler yapılıp yapılamayacağıydı , araştırdım biraz başka bir müzik çalar programı yükledim ve aradığımı tam anlamıyla buldum . Sony Ericsson W810i kullanıyordum 3-4 yıl önce şu andaki ses açma-kapama tuşları w810i sisteminde çalışıyor. Basılı tutulduğunda önceki/sonraki şarkı işlevlerini yerine getiriyor . Kilit ekranına gelincede senin yolladıgın ekran görüntüsünün daha gelişmiş hali o programda var . Sonuç olarak aradığımı bulmuş oldum ilgin için sağol yinede.
quote:
Orijinalden alıntı: nuri_alco
Bimeks güne ve internete özel indirim yapmış 350 kusur TL
Arkadaşlar %100 benim yapmış olduğum marketi yayına sokmuş bulunmaktayım. Adresi: Market Android tabanlı herhangi bir cihaz ile girerek. Beğendiğiniz uygulama ve oyunları yükleyebilirsiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: GamerShell
Arkadaşlar %100 benim yapmış olduğum marketi yayına sokmuş bulunmaktayım. Adresi: Market Android tabanlı herhangi bir cihaz ile girerek. Beğendiğiniz uygulama ve oyunları yükleyebilirsiniz.
Güzel olmuş. Elinize sağlık
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: GamerShell
Güzel olmuş. Elinize sağlık
Teşekkürler. Güle güle kullanın :)
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: nuri_alco
Bimeks güne ve internete özel indirim yapmış 350 kusur TL
teşhir olduğu nerede yazıyor acaba göremedim ben yaww
Teshir degil arayip sordum aldim daha stoklari vardi
Bende ankarada ankamall a gittim elimizde yok bilgisayardan baktı nerde var diye diyarbakırda teşir var isterseniz getirtelim dediler ordan biliyorum
bende sipariş verdim , mh yi aradım siparişten once , tel den alayım diyerekten ancak telden stokta goremıyor satısta yapamıyorlarmıs, bende teşhir olma ihtimali nedir dedim hayır kesinlikle teşhir olmaz dedi :D ben pek inanmadım ama şansımı denedim bakalım :D
herneyse sipariş geçtim bende 6 taksit az oldu ama olsun :D
teşhir ise de iade ederim napalım , iade acaba en yakın magzaya oluyormu yoksa internet mağzasina mi iade etmemiz gerekir?
Ben müşteri hizmetlerini aradım diyarbakırda var teşhir sizle konuşanlar sallamış bence geçmiş olsun teşhiri aldınız