Şimdi Ara

Galaxy S wifi 5.0 İnceleme Geldiiii (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.222
Cevap
4
Favori
90.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mesajım bulunsun ürünü aldım elime ulaşsın buralarda olacağım android bilgim iyidir paylaşımlara katılırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: runic

quote:

Orijinalden alıntı: tgezer

quote:

Ad-hoc modda cihazlara (tether programları vs) bağlanabilmek için uygun wpa-supplicant dosyası lazım.http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1377321 adresinde bulabilirsiniz.

Yedek almayı unutmayın, sistem dosyalarını değiştireceksiniz.

Cihazı rootladım . dosyayı da üzerine yazdım ama yine göremedi ağı . iphone ve laptop görüyor . galaxy görmüyor .

Bağlantı şifreliyse ve program izin veriyorsa şifresiz bağlantı deneyin. Yine olmazsa başka bir fikrim yok. Ben Windows Mobile'li cihazdan WMWfiRouter programıyla kısa bir süre denemek için bağladığımda çalışmıştı.

ad-hoc olayı yüzünden 5800 ile 3g üzerinden bağlanamıyorum. sırf bu yüzden android bir telefon almayı düşünüyorum. yine aynı sorunla karşılaşır mıyım? deneyen var mı android telefon üzerinden 3g ile internete bağlanmayı? tabi root olmamış cihazla.
    yanlız şunu anlamıyorum. daha önce archos internet tabletim vardı. sanırım android 1.6 vardı üzerinde. onu 5800 ile eşleştirebiliyordum. ve internete giriyodum. bunda niye olmuyor. sonuçta daha üstün bir versiyon var üstünde.

• merak ettigim birsey var, bu hurriyet gazetesinin tabletler icin olan uygulamasi bu cihaza kurulabiliyormu?
    birsure bedava tum gazete sayfalarini gorulebiliyor diye biliyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: yavuz_asik

quote:

quote:

quote:

Ad-hoc modda cihazlara (tether programları vs) bağlanabilmek için uygun wpa-supplicant dosyası lazım.http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1377321 adresinde bulabilirsiniz.

Cihazı rootladım . dosyayı da üzerine yazdım ama yine göremedi ağı . iphone ve laptop görüyor . galaxy görmüyor .

Bağlantı şifreliyse ve program izin veriyorsa şifresiz bağlantı deneyin. Yine olmazsa başka bir fikrim yok. Ben Windows Mobile'li cihazdan WMWfiRouter programıyla kısa bir süre denemek için bağladığımda çalışmıştı.

ad-hoc olayı yüzünden 5800 ile 3g üzerinden bağlanamıyorum. sırf bu yüzden android bir telefon almayı düşünüyorum. yine aynı sorunla karşılaşır mıyım? deneyen var mı android telefon üzerinden 3g ile internete bağlanmayı? tabi root olmamış cihazla.
    yanlız şunu anlamıyorum. daha önce archos internet tabletim vardı. sanırım android 1.6 vardı üzerinde. onu 5800 ile eşleştirebiliyordum. ve internete giriyodum. bunda niye olmuyor. sonuçta daha üstün bir versiyon var üstünde.

rootsuz cihazda zor . ben android 2.1 yüklü cihazdan laptoptan bağlanıyorum . ama bununla beceremedim .

• takip.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

rootsuz cihazda zor . ben android 2.1 yüklü cihazdan laptoptan bağlanıyorum . ama bununla beceremedim .

kullandığınız telefon nedir?

• Dell aero
  • enteresan yaa. neyse başka deneyen var mı?
    rootsuz cihaz ile android bir telefon üzerinden internet bağlantısı yapılabiliyorsa 5800 ı satıcam. android telefon alıcam. cevaplarınızı bekliyorum.
  • Bimeksten 353 liraya alan arkadaşlardan henüz eline ulaşan yok galiba, cihaz geldiğinde sıfır mı değil mi belirtebilir misiniz?
  • quote:

enteresan yaa. neyse başka deneyen var mı?
    rootsuz cihaz ile android bir telefon üzerinden internet bağlantısı yapılabiliyorsa 5800 ı satıcam. android telefon alıcam. cevaplarınızı bekliyorum.

ben galaxys2 nin wifisinden bu cihazla internete sorunsuz bağlanabiliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: djinn_inc

Bimeksten 353 liraya alan arkadaşlardan henüz eline ulaşan yok galiba, cihaz geldiğinde sıfır mı değil mi belirtebilir misiniz?

merhaba. pazar gun siparis vermistim. bugun kocaeli gebze lojistikten kargoya verilmis. sifir mi bilmiyorum. geldiginde durumu yazarim.
  • http://www.pdateknoloji.com/Samsung-N7000-Galaxy-Note-OTG-Kablo_6005.html#0

burdaki ürünler bizim cihaza olur mu acaba hdmi çıkış kablosuda var
  • Aşağıdaki linkteki ekran koruyucudan 29 Kasımda 3 tane aldım. Bugün elime geçti. Yaklaşık 13 TL ye maal oldu. 2 tanesi duruyor. Cuma günü Mecidiyeköye gideceğim, isteyene Profilo AVM de elden teslime edebilirim.
    http://www.ebay.com/itm/350499992665?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serkan2060

http://www.pdateknoloji.com/Samsung-N7000-Galaxy-Note-OTG-Kablo_6005.html#0

arkadasın verdıgı lınkle kart okuyucu takmıs resımde usb lı oluyor hdmılı modelde var ancak usbden 3g vınn gıbı cıhaz baglanırmı acaba olursa super olurdu 3gundur kullanıyorum cıhazı hergun ıcım daha ısınıyor(kaynadı kaynayacak) makıneye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iyiabi -- 12 Aralık 2011; 22:27:39 >

• merhaba arkadaşlar
    ben de az önce siparişi verdim. Bakalım gelince heyecanla yorumlarımı yazacağım. Yukarıda geçen cihazın mini usb sini usb ye dönüştüren aparat işe yarıyorsa süper olur. Zira başka çin işi android 2.2 tabletlerde bile bu dönüştürücü vasıtası ile 3g modem veya usb bellek bağlanabiliyor. Samsunga neden bağlanamasın ki ? Yazılımsal bir kısıt yok sonuçta ama donanımsal olarak bir sorun oluşur mu bilemiyorum.
  • galaxy s wifi'ın maksimum video çözünürlülüğü 480p mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: iyiabi

quote:

Orijinalden alıntı: Serkan2060

http://www.pdateknoloji.com/Samsung-N7000-Galaxy-Note-OTG-Kablo_6005.html#0

arkadasın verdıgı lınkle kart okuyucu takmıs resımde usb lı oluyor hdmılı modelde var ancak usbden 3g vınn gıbı cıhaz baglanırmı acaba olursa super olurdu 3gundur kullanıyorum cıhazı hergun ıcım daha ısınıyor(kaynadı kaynayacak) makıneye

kurumsal destek olmadan 3g modem desteği gelmez bence

otg kablo kullanan var mı bu arada usb bellek için

hdmi çıkışlı tabletim var şu ana kadar hiç lazım olmadı sadece 1 kez zevkine takmıştım müzik dinlemek için (hdmi ses bağlantısı çok güzel oluyo)

• arkadaşlar wifi 5 kullananlarda swype var mı?
  • bimeks fiyatı tekrar 588 tl yapmış- oha falan oldum
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrehoca

arkadaşlar wifi 5 kullananlarda swype var mı?

skype demek istediyseniz var ve çok iyi çalışıyor :)
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.