Şimdi Ara

Galaxy S10+ posteri 3.5 mm kulaklık girişi ve USB-C portunu doğruladı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
1.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Mantıklı hareket 3.5mm telefon icin lüks degil elzem bir sey

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Led Zeppelin L kullanıcısına yanıt
    Deliksiz olmasinin avantaji ne olacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok güzel telefon bence. Beğendim. Ama işletim sistemi olarak telefonlara alternatif gelse. Zira iphone çok pahalı, androit desen apple kadar tad vermiyor, bilemedim. Yeni telefon alacak olsam kafam karışır. 6s sahibiyim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Cok guzel haber umarim diger firmalarda akillanir ben kablosuz kulaklik kullanmak zorunda degilim koy 3.5 jacki karar bana kalsin, birde bazi firmalar simdi microsd karti kaldirmaya basladi bu sacmaliktanda vazgecerler umarim

• Şuan telefonunuzu internete ethernet kablosu ile bağlamıyorsunuz, yakında tüm işlerinizi böyle yaptığınızı düşünün :/
    Ethernet kablosu mu? 1990li yillarda mi kaldık. Böyle bir şeye neden ihtiyaç duyayım ki. Hem ethernet kablosunu telefona bağlayıp ne yapacaksınız olduğunuz yerde 2metre alanda durabilirsin.
    Haberin var mi bilmiyorum da 1997 yilinda wifi bulundu. Kablisuz. 100 metre alanda çalışıyor.
    Bir de deliksiz telefonda ethernet girisi nasil olacak

• O zaman size de günaydın, kablosuz şarj bulundu. Her hangi bir bağlantıyı da 1997 de bulunan wifi ile yapabiliyoruz

ekleme: Ben ethernet girişi olsun demiyorum, sadece yıllar önce bir sürü kablo ile uğraşırken şuan tedavülden kalktıklarından bahsediyorum. Kablolar kullanılmazken neden onlar için ekstra donanımlar eklesinler ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Led Zeppelin -- 12 Şubat 2019; 22:46:55 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Kablosuz sarj derken. O kablosuz denen cihazi prize taktiktan sonra telefon sabit bir yerde durduktan sonra buna kablosuz degilde. Anca masa standi gibi kelimeler kullanilir.
    Her yerde de kablosuz sarj yok.
    Hem sarj girisinin kalinligi 3-5mm birşey. Günümüz telefonlarda kalinlik 8-9mm eger kalinlik 5mm olursa ozaman sarj girisini de koymasinlar kulaklık girisini de koymasinlar.
    Yani dokuna dokuna kulaklık girişi mi dokundu. Her kulaklığı takabilme özgürlüğü var.

• Hocam dünya o tarafa gidiyor. Sadece kapladığı alanı geçtim, telefonun şebeke çekim kuvvetini bile etkilyor bu tür portlar. Sizin istediğiniz gibi kablosuz şarjlar var ama ElektroManyetik etkiler yüzünden kullanmaya pek uygunlar değiller şuan. Bakın ben mutlaka kaldırılmalı demiyorum, kaldırılacak yakında diyorum ve piyasada bu boşluğu dolduracak bir sürü teknoloji var. Artık kulaklık firmaları da her kulaklığın bir de kablosuz halini üretiyorlar. Şuan ki bluetooth teknolojileri ile yanlış bilmiyorsam 24mbit e kadar bağlantı hızı sunuyor ki bu da CD kalitesinden daha yüksek.
  • Adamlar ekrana kamera için delik koymuş.. Ve reklamlarda o bölge dikkat çekmesin ve görünmesin diye, delik olan yerde koyu tonlar sergileniyor.. Yani marka bile yaptığından utandığını kabul ediyor.
    Bence ekranda delikle gelmeyecek s10... Ters köşe yapıcaklar.. Kamera en üste çok ince çerçeve üstüne konumlandırılıcak. Mesela iki adet çok küçük kamera ile.... Ekranda delik çok saçma geliyor bana bu şekil gelirse, samsung için hüsran olabilir.

• Beni kalbimden vurdu. Yok kardeşim işte kabul edin usb c li kulaklığımız yok o giriş oraya koyulacak

• Ekranın en azıdan yarısı kısmından parmak izi tanısaydı çok iyi olurdu ama denedim ve Sürekli açık ekran modunda bile tanıyor ekranı aydınlatma gibi bir durum yok hızlı ve telefon çook ince :)

• Sırf 3.5mm giriş var diye bile alasım var bunu.

• Samsung zamanında 3.5 mm kulaklık girişsiz telefon satıyordu. Bkz. Samsung Omnia i900. Tam işkence idi alet. Kulaklık girişi de, USB kablo girişi de, TV çıkışı da tek porttandı alette. Şarj bittimi mecbur işini kesip şarja takardın. Neyse ki Çinliler hepsini cihaza aynı anda takabildiğin parçalar üretti de insanlar biraz rahatladı. :D
  • nolur, nolur nolur şu teleofnu ishit ile karşılaştırmayın. nolur. nolur fanatizmi bırakın. çıksın da elimdeki ishit xs dan direk kurtulacam.
    kablosuz kulaklıklar hicbir zaman kablolunun yerini tutamaz hiç bi profesyonel de kablosuz kulaklık göremiyoruz ilerde gelişirse o ayrı şu an için kablolunun verdiği sesi veremiyorlar

• bendeki ishit xs da da rezalet bir ses var. s9 daki akg yi mumla arıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.