Bildirim
Galaxy s2 de oyun oynanıyor mu ?
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
-
S2 ni orjinal 4.1.2 ye guncellersen oynarsın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
telden güncelle diyince yeni sürüm yok diyor programı falanmı var acaba ? -
quote:
Orijinalden alıntı: BèRuTTì
telden güncelle diyince yeni sürüm yok diyor programı falanmı var acaba ?
Odin ve pc yardimi ile guncelliyceksin...Bende s2 de oynuyorum...
Telefonum s2 bal gibi oynuyorum, 48 level köy bile var
teşekkürler deneyelim :) -
beyler kies kurdum tele olmadı güncelleme yok diyor hala odin içinde dosya bulamadım indircek bi yardım ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BèRuTTì -- 22 Şubat 2014; 23:34:14 > -
quote:
beyler kies kurdum tele olmadı güncelleme yok diyor hala odin içinde dosya bulamadım indircek bi yardım ?
Ayarlar>Cihaz Hakkında>Yazılım Güncelleştirmesi>Güncelleye tıkla.
Yada en kisa yol telefonunun modelini google yazıp clash of clath indir de yazabilirsin. Daha basit ve kestirme olur
Edit: imla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolSerçe -- 22 Şubat 2014; 23:39:59 >
quote:
Düz s2 (i9100) için en son Türkiye versiyonu...
http://www.sammobile.com/firmwares/1/?model=GT-I9100&pcode=TUR#firmware -
@solserçi güncelleme bulunamadı diyor o durumda... sırf oyun içinde değil aslında eski sürüm malum 2.2 mi ne var..
@rapator hocam o dediğini indirsem odinlemi atmak zorundayım ? Kies te neden çıkmıyor güncel sürüm *272* imei no # yapın ordan bişeyi seçin güncellemeleri alır gibi bişeyler okudum nette bilginiz varmı en garanti yol kendi programıyla güncellemesi ne diyorsun ?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X